2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım ne kadar sürede geçiyo peki ağrısı sancısı
sadece 3yada4 gün oturmakta zorlanıyorsun dikişler bitişesiye kadar sonra geçiyor tam bide dikişler birleşeceği zaman hafif ağrı oluyor ama çok değil
ayyyy peki kesiliyo ya, sonra dikilince eskisi gibi oluyo muu:17::17::17: çok utandım ama mrk ettim napiim:17:
evet canım benim hiç belli bile değil 5 tane dikişim vardı nerde olduğu belli bile olmuyor
canım iğne ağrı kesici,uyuşturucu mu ki????yoksa epidural de vurulan iğne mi??

onu bende bilmiyorum canım ama sanırım normal iğne uyuşturucu sadece o bölge uyuşuyor:17::17:

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar,oğluşumun hareketlerini 3 gündür hissetmeye başladm artık.Allahım ne kadar güzel ve farklı bir duygu,karnım içten gıdıklanıyor sanki.Bu arada bi sorum var;sağ bacağımda ve kuyruk sokumumda ağrılar oldu,doktor Magnorm adlı calcium hapı verdi,suda eritiliyor.Acaba aranızda kullanan var mı?çok fazla ilaç kullanmak da istemiyorum.Elevit de var,hamilelik boyunca kullanacakmışım zaten onu da.???

Merhaba bayanlar,oğluşumun hareketlerini 3 gündür hissetmeye başladm artık.Allahım ne kadar güzel ve farklı bir duygu,karnım içten gıdıklanıyor sanki.Bu arada bi sorum var;sağ bacağımda ve kuyruk sokumumda ağrılar oldu,doktor Magnorm adlı calcium hapı verdi,suda eritiliyor.Acaba aranızda kullanan var mı?çok fazla ilaç kullanmak da istemiyorum.Elevit de var,hamilelik boyunca kullanacakmışım zaten onu da.???

ben kullanıyorum cnm. hem de neredeyse iki aydır. çokk gaz yapıyor. zaten bana kabızık için vermişti ama rahatlatıyor. ben de sadece demir hapı ve magnorm kullanıyorum. eleviti de arada alıyorum. doktorum çok ii beslenmediğini düşündüğün zamanlarda al dedi eleviti. ben zaten dikkat ediyorum o yüzden çok kullanmadım elevit.

bende kullanıyorum canım benimde sağ bacağımın üst kısmı uyuşuyordu sürekli doktor magnorm verdi 3 gündür kullanmaya başladım ama hamilelik sonuna kadar kullanılacakmı sormayı unutmuşum bende pek fazla ilaç almak istemiyorum bir demir hapı birde magnorm alıyorum
ben kullanıyorum cnm. hem de neredeyse iki aydır. çokk gaz yapıyor. zaten bana kabızık için vermişti ama rahatlatıyor. ben de sadece demir hapı ve magnorm kullanıyorum. eleviti de arada alıyorum. doktorum çok ii beslenmediğini düşündüğün zamanlarda al dedi eleviti. ben zaten dikkat ediyorum o yüzden çok kullanmadım elevit.
evet doktor banada yazdı canım ama 1 tane attım eleviti başka kullanmadım çünkü iyi beslenmeye çalışıyorum meyve özellikle çok yemeye çalışıyorum ilacı pek kullanmak istemiyorum hormonlu bebiş olmasınlar değilmi:))))

selmlar hanımlar,annemlere geldim bi bakayım nette ne var ne yok dedim:)3 4 günde ne kadar çok kişi katılmış aramıza katılanlar hoşgelmiş...yeni listemizde yapılmış eline sağlık zypzyp:)haftaya bugün evime gideceğim o zaman gün gün takip edeceğim:(

:) teşekkürler hoşbulduk

$1[2].webp bu çantalardan alan varmı limangoda indirimde kargo bedava olsaydı süper olacaktı.

günnaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl kimsecikler yok herkes uyuyo galiba biz bugün erken kalktık oğluşum uyutmadı kahvaltımızı yaptık birazcık temizlik yapalım kaç gündür gezmekten eve vakit ayıramadım valla
izmirli arkadaşlar havada nasıl güzel görünüyor yaaa.. güneşli pırıl pırıl... gerçi bu izmirin havasına güven olmaz :1:

günnaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl kimsecikler yok herkes uyuyo galiba biz bugün erken kalktık oğluşum uyutmadı kahvaltımızı yaptık birazcık temizlik yapalım kaç gündür gezmekten eve vakit ayıramadım valla
izmirli arkadaşlar havada nasıl güzel görünüyor yaaa.. güneşli pırıl pırıl... gerçi bu izmirin havasına güven olmaz :1:

günaydı kızlaar herkese walla izmirin güneşi aldatıyo cnmm dışarısı çok soğuk

Back
X