• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran-Temmuz aylarinda Tup bebek dusunenler?

Janim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
340
0
66
Diğer
Merhaba kizlar..

Ben Gozde.. onumuzdeki yaz Haziran'da esim ile birlikte Turkiye ye tup bebek icin gelecegiz.. Benim gibi bu donemlerde tup bebek dusunen kizlarla tanismak istiyorum.. Birbirimize destek olalim! :)

32 yasindayim ve 3 senelik evliyim.. Nedeni aciklanamayan infertilite tanisi koyuldu.. 35 ten once Allahin izni ile cocuk sahibi olmak istiyorum.. Insallah olur!

Gorusmek uzere!

Bu arada doktor tavsiyelerinizi bilmek isterim..

bende mayıs -haziran gibi düşünüyorum canım allah hepimizin yardımcısı olsun benimkide nedensiz infertilite zor yani inşallah bu arada normal yolla sağlıklı bebekler sahibi oluruz..

selam nergis,

insallah canim! sen nerdesin? istanbuldami yaptiracaksin tup bebegi? doktor sectinmi? ben 2 haziran'da gelecegim turkiye'ye.. tedavi reglin 3. gunu basliyor diye biliyorum.. benim reglim cok duzensiz oldugundan tam ne zaman baslar tedavi bilmiyorum.. umarim haziran'da olur cunku 2 aylik izin alicam isyerinden..

selam nergis,

insallah canim! sen nerdesin? istanbuldami yaptiracaksin tup bebegi? doktor sectinmi? ben 2 haziran'da gelecegim turkiye'ye.. tedavi reglin 3. gunu basliyor diye biliyorum.. benim reglim cok duzensiz oldugundan tam ne zaman baslar tedavi bilmiyorum.. umarim haziran'da olur cunku 2 aylik izin alicam isyerinden..

ben izmirded yaptırıcam hayatım evet kısa protokolde 3.günü başlıyor ama ben karar veremedim merkeze hala araştırıyorum :18:

yumurta rezervine kaçıncı denemen olduğuna yaşına vs. herşeye bakıp doktorlar karar veriyor hayatım..

Back
X