• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Cnim merhaba. Oncelikle hayırlı olsun bebegin. Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bnimde 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm. Ama hicbir belirtim yok. Senin nasildi anlatır mısın bana lutfen
Canım kasık ağrısından başkanbişey hissetmedim ama 9. Günde benm idrarda pozitif çıkmıştı canım allah bebeğinin tutunmasını ve kucağına almayı nasip etsin inşallah

Üzüldüm canım ama sen yinede moralini yüksek tut Allah onun gününü kararlamıştır nasılsa duaların hiç eksilmesin rabbim en kısa zamanda yavruna kavuştursun seni...
Allah razi olsun cümlemize nasip etsin insallah. Rabbim yaziyo biz oynuyoruz tevekkulden baska sansimiz yok

Allah razi olsun cümlemize nasip etsin insallah. Rabbim yaziyo biz oynuyoruz tevekkulden baska sansimiz yok
canim senin adına çok üzüldüm.benim merak ettiğim doktorun nasil transferini gerçekleştirdi.benim embiriyolarimda orta kalite 5 tane olmasına rağmen doktorum transferi iptal etti hatta çok kızdım.niye iptal etti diye benim dr.boşuna seni umutlandırmak istemiyorum.şuan tekrar başlamak için adetimi bekliyorum İNŞALLAH bu sefer kaliteli çıkar.Allahım hepimizin yüzünü guldursun insallah

canim senin adına çok üzüldüm.benim merak ettiğim doktorun nasil transferini gerçekleştirdi.benim embiriyolarimda orta kalite 5 tane olmasına rağmen doktorum transferi iptal etti hatta çok kızdım.niye iptal etti diye benim dr.boşuna seni umutlandırmak istemiyorum.şuan tekrar başlamak için adetimi bekliyorum İNŞALLAH bu sefer kaliteli çıkar.Allahım hepimizin yüzünü guldursun insallah
Amin canim son üzüntümüz olsun insallah. Evet cnim cok yanlis bi doktor secimi yaptim. Doktorumu degsitircm bu sefer.

@betheone butun ilaçlarına devam mı edıyosun estrofem dekort falan ne zamana kadar devam edilcekmiş?bişi dedilermi sana ve ek bi ilaç verdiler mi
Arkadasm dekortu tam olarak hangi aşamada nekdar kullandn bende transfer oldum 3.günüm ama bu ilacı ilk kez bana verilince duydum tam olarak ne işe yarıyofikrin varmı

Arkadasm dekortu tam olarak hangi aşamada nekdar kullandn bende transfer oldum 3.günüm ama bu ilacı ilk kez bana verilince duydum tam olarak ne işe yarıyofikrin varmı
Dekort ben de kullandım.butun ilaçlara 12 haf.olana kadar devam et dediler ..11 haf olunca bıraktım nefret etmiştim ilaç torbasını görmeye tahammülüm kalmamişti..sana sabır diliyorum.güzel haberler alırsın inş

Dekort ben de kullandım.butun ilaçlara 12 haf.olana kadar devam et dediler ..11 haf olunca bıraktım nefret etmiştim ilaç torbasını görmeye tahammülüm kalmamişti..sana sabır diliyorum.güzel haberler alırsın inş
Sağol canm senin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilmisti. Sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah canm.

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir ücret karşılığında da olur ☺

Back
X