- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Amiin cnim amiin Allah razı olsunnnInsallah arkadasım gönlünü ferah tut..hersey bizler için ..Rabbım yüzünü güldürsün ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin cnim amiin Allah razı olsunnnInsallah arkadasım gönlünü ferah tut..hersey bizler için ..Rabbım yüzünü güldürsün ınsallah
Canım kasık ağrısından başkanbişey hissetmedim ama 9. Günde benm idrarda pozitif çıkmıştı canım allah bebeğinin tutunmasını ve kucağına almayı nasip etsin inşallahCnim merhaba. Oncelikle hayırlı olsun bebegin. Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bnimde 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm. Ama hicbir belirtim yok. Senin nasildi anlatır mısın bana lutfen
Bidahine insallah cnim. Malesef negatif kan degerim 2 çıktıCanım kasık ağrısından başkanbişey hissetmedim ama 9. Günde benm idrarda pozitif çıkmıştı canım allah bebeğinin tutunmasını ve kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu son negatifin olsun inş en yakın zamanda evladına kavuşmani diliyorum.çok geçmiş olsunBidahine insallah cnim. Malesef negatif kan degerim 2 çıktı![]()
Allah razi olsun. Rabbim hepimize son hasreti yasatmis olsun insallah. Kendimle beraber hepiniz duamdasiniz.Bu son negatifin olsun inş en yakın zamanda evladına kavuşmani dilitorum.çok geçmiş olsun
Üzüldüm canım ama sen yinede moralini yüksek tut Allah onun gününü kararlamıştır nasılsa duaların hiç eksilmesin rabbim en kısa zamanda yavruna kavuştursun seni...Bidahine insallah cnim. Malesef negatif kan degerim 2 çıktı![]()
Allah razi olsun cümlemize nasip etsin insallah. Rabbim yaziyo biz oynuyoruz tevekkulden baska sansimiz yokÜzüldüm canım ama sen yinede moralini yüksek tut Allah onun gününü kararlamıştır nasılsa duaların hiç eksilmesin rabbim en kısa zamanda yavruna kavuştursun seni...
canim senin adına çok üzüldüm.benim merak ettiğim doktorun nasil transferini gerçekleştirdi.benim embiriyolarimda orta kalite 5 tane olmasına rağmen doktorum transferi iptal etti hatta çok kızdım.niye iptal etti diye benim dr.boşuna seni umutlandırmak istemiyorum.şuan tekrar başlamak için adetimi bekliyorum İNŞALLAH bu sefer kaliteli çıkar.Allahım hepimizin yüzünü guldursun insallahAllah razi olsun cümlemize nasip etsin insallah. Rabbim yaziyo biz oynuyoruz tevekkulden baska sansimiz yok
Amin canim son üzüntümüz olsun insallah. Evet cnim cok yanlis bi doktor secimi yaptim. Doktorumu degsitircm bu sefer.canim senin adına çok üzüldüm.benim merak ettiğim doktorun nasil transferini gerçekleştirdi.benim embiriyolarimda orta kalite 5 tane olmasına rağmen doktorum transferi iptal etti hatta çok kızdım.niye iptal etti diye benim dr.boşuna seni umutlandırmak istemiyorum.şuan tekrar başlamak için adetimi bekliyorum İNŞALLAH bu sefer kaliteli çıkar.Allahım hepimizin yüzünü guldursun insallah
Arkadasm dekortu tam olarak hangi aşamada nekdar kullandn bende transfer oldum 3.günüm ama bu ilacı ilk kez bana verilince duydum tam olarak ne işe yarıyofikrin varmı@betheone butun ilaçlarına devam mı edıyosun estrofem dekort falan ne zamana kadar devam edilcekmiş?bişi dedilermi sana ve ek bi ilaç verdiler mi
Dekort ben de kullandım.butun ilaçlara 12 haf.olana kadar devam et dediler ..11 haf olunca bıraktım nefret etmiştim ilaç torbasını görmeye tahammülüm kalmamişti..sana sabır diliyorum.güzel haberler alırsın inşArkadasm dekortu tam olarak hangi aşamada nekdar kullandn bende transfer oldum 3.günüm ama bu ilacı ilk kez bana verilince duydum tam olarak ne işe yarıyofikrin varmı
Sağol canm senin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilmisti. Sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah canm.Dekort ben de kullandım.butun ilaçlara 12 haf.olana kadar devam et dediler ..11 haf olunca bıraktım nefret etmiştim ilaç torbasını görmeye tahammülüm kalmamişti..sana sabır diliyorum.güzel haberler alırsın inş
Dondurulmuş 1tane 3.gun embriyosuydu cnm.şimdi rabbim nasip ederse bir prenses...Allahım herkese nasip etsınnnSağol canm senin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilmisti. Sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah canm.
Darısı basimiza maşşallahhh canmDondurulmuş 1tane 3.gun embriyosuydu cnm.şimdi rabbim nasip ederse bir prenses...Allahım herkese nasip etsınnn