• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

bana pgt değilde cgh daha ileri aşamada genetik testi yaptılar embriyolara ve doğurganlık asisida yapıldı tek embriyo transferi yapıldı ve disgebelik yada kimyasal gebelik şüphesiyle beklemekteyim..anlamadığım geniş kapsamlı cgh yapıldı halde bu olayla karşı karşıya gelmem kafam çok karışık daha Dr gorusemedim...tek tek sorup öyle yaptırın ucuz şeyler değil çünkü cgh için her bir embriyoya 1300odemistik ve 5tane gitmisti..
yeni çıkan testler işte canım yaygınlaştıkça parası da düşüyorda bizim nesle şimdilik fahiş fiyata yaparlar.

bana pgt değilde cgh daha ileri aşamada genetik testi yaptılar embriyolara ve doğurganlık asisida yapıldı tek embriyo transferi yapıldı ve disgebelik yada kimyasal gebelik şüphesiyle beklemekteyim..anlamadığım geniş kapsamlı cgh yapıldı halde bu olayla karşı karşıya gelmem kafam çok karışık daha Dr gorusemedim...tek tek sorup öyle yaptırın ucuz şeyler değil çünkü cgh için her bir embriyoya 1300odemistik ve 5tane gitmisti..
Canim benim yaa geldin olsun
İnşallah değerin artış göstermiştir şimdi nasılsın test verdin mi tekrar. İki buçuk yıl önce kendi kendime gene kalmstm
Dünyalar bizim olmuştu. Ama sevincim sadesadece bi hafta sürdü ve bebeği mi kaybettim. Sağlıklı olsa tutunirdu zaten demişti doktor
Tam imtihanım bitti derken bu şekilde de Rabbimin sınavına nail oldumm. Sonra başarısı z bi sürü tedavi. İnşallah bebeğin seninle kalır canım. Sonuç olumsuz olursa hala imtihandasn herseyin bir zamanı var kuzum bi sürü tedavi gördüğünü okumuştum. İnşallah imtihanin bitir ve bebeğin seniledor

Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü meraktan çatlıycam. Kasıklarımda ara ara sancı gibi batmalar göğüslerimimde hassasiyet var. Kanamam da olmadı, bazen akıntı gibi bişey oluyo ama ben onun Crinone jelden kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba bu belirtileri taşıyan var mı?? Acaba test yapsam çıkar mı ayyy çok heyecanlıyım

Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü meraktan çatlıycam. Kasıklarımda ara ara sancı gibi batmalar göğüslerimimde hassasiyet var. Kanamam da olmadı, bazen akıntı gibi bişey oluyo ama ben onun Crinone jelden kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba bu belirtileri taşıyan var mı?? Acaba test yapsam çıkar mı ayyy çok heyecanlıyım

Canim hayirli olsunnnnnn insallah belirtilerin pozitif gibi duruyor.tek mi cift mi transfer edildi. Ben de 1 temmuzda transfer olmustum cift embriyo. transfer dahil 7.gun erken gebelik testinde 8.gun normal testte cikmisti. Sen de dene ama negatif vs diye dusunme zaten bence yarin 10.gun kanda da baktir sonra 12.gun baktir cunku kan degerinin artisi onemli bi gosterge saglikli tutunmus bir embriyo icin. İnsallah guzel sonucunu paylasirsin.

Ayrica crinone jel arada iceride birikip geri gelebiliyor hatta bazen geri geldiginde icerisinde koyu kahve bazen siyah renk parcaciklar gibi olabiliyor. Oyle olursa sakin korkma normalmis. Ayrica jeli aldiktan sonra yurumen oneriliyor biliyorsundur sen de ama mutlaka yuru daha iyi emiliyormus vucut tarafindan.

Ayrica crinone jel arada iceride birikip geri gelebiliyor hatta bazen geri geldiginde icerisinde koyu kahve bazen siyah renk parcaciklar gibi olabiliyor. Oyle olursa sakin korkma normalmis. Ayrica jeli aldiktan sonra yurumen oneriliyor biliyorsundur sen de ama mutlaka yuru daha iyi emiliyormus vucut tarafindan.
Teşekkür ederim Can'ım ilgin için. Benim tek embriyo transfer edildi. Dayanamadım yaptım testi negatif maalesef:( ama üzülmüyorum sanki erken gibi ... Cumartesi günü test günüm bekliycem. İnşallah olumlu hissediyorum değilse de devam edeceğim yılmadan kavuşana kadar Allah'ın izniyle...

Teşekkür ederim Can'ım ilgin için. Benim tek embriyo transfer edildi. Dayanamadım yaptım testi negatif maalesef:KK43: ama üzülmüyorum sanki erken gibi ... Cumartesi günü test günüm bekliycem. İnşallah olumlu hissediyorum değilse de devam edeceğim yılmadan kavuşana kadar Allah'ın izniyle...
Tabi ki moralini bozma sakin simdiden. Ben o yuzden sordum benim cift embriyo o yuzden erken cikti tahlillerde ayrica erken gebelik testi almistim onda silik bi sekilde cikmisti. Allahin izniyle saglikla. Nerde hangi sehirde tedavi oldun peki ?

Tabi ki moralini bozma sakin simdiden. Ben o yuzden sordum benim cift embriyo o yuzden erken cikti tahlillerde ayrica erken gebelik testi almistim onda silik bi sekilde cikmisti. Allahin izniyle saglikla. Nerde hangi sehirde tedavi oldun peki ?
Ankaradayım prof dr Mehmet erdemin hastasıyım özel kliniği var.

Anladim canim hakkimizda hayirlisi insallah. Ben ist da tedavi oldum ondan sordum. Bir de kan testi en guveniliri bizi haberdar edersin. İyi haberlerle insallah
İnşallah öyle çok istiyorum ki pozitif haberini vermeyi... Öncelikle kendim pozitif olmalıyım belki durumu etkiler :) ama bu topikte çok sayıda hamilelik sürecine giren var oyüzden sanırım uğurlu geleceğine inanıyorum. Sevgiler...

İnşallah öyle çok istiyorum ki pozitif haberini vermeyi... Öncelikle kendim pozitif olmalıyım belki durumu etkiler :) ama bu topikte çok sayıda hamilelik sürecine giren var oyüzden sanırım uğurlu geleceğine inanıyorum. Sevgiler...
Insallah canim. Pozitifligi kaybetme sakin . Sana da sevgiler

Canim hayirli olsunnnnnn insallah belirtilerin pozitif gibi duruyor.tek mi cift mi transfer edildi. Ben de 1 temmuzda transfer olmustum cift embriyo. transfer dahil 7.gun erken gebelik testinde 8.gun normal testte cikmisti. Sen de dene ama negatif vs diye dusunme zaten bence yarin 10.gun kanda da baktir sonra 12.gun baktir cunku kan degerinin artisi onemli bi gosterge saglikli tutunmus bir embriyo icin. İnsallah guzel sonucunu paylasirsin.
aygisi aygisi benim yumurtalar ve embriyo da sıkıntı çıkmadı da nasıl ikna edeceğim iki embriyoya doktoru ya.ben böyle bastırıp koca profa bişey bilmediğini göstermeye çalışmıyorumda çok kuralcı ve bastırsam yine beni öyle anlayacak. :(

kızlar sevimliminik çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah. Bize durumunu yaz mutlaka. Arkadaşlar ben kendi durumumu anlatıp sizden karar vermem için yardımcı olmanızı rica edicem. Benim haziran ayında opum oldu. 25 yumurtam toplandı, 17 si olgundu ama 5. Güne sadece 1 tanesi gitti. Şok olduk. Doktor genetik test istedi eşim ve benden. 1 ayda geldi sonucu ve normal çıktı. Şimdi ya o 1 yumurta transfer edilicek ya da tekrar yumurta toplanıp 2 tane edilicek ve inşallah geri kalan olursa daha sonrası için saklanıcak. Doktor kararı bana bıraktı. Eğer ilk denemem olumsuz olursa çok üzülürüm
dersen havuz yapalım, yok toparlanırder hemen 2. Tedaviye geçersen transfer edelim dedi. Hangisi mantıklı bilemiyorum. Şimdi bu transfer edilse ve gebe kalsam bile ileridi 2. Çocuk için tekrar toplatmam gerekebilir diye düşünüyorum. Onu o zaman düşünürüz boşa masraf yapmayalım diye de düşünüyorum. En geç salı kararımı söylemem lazım. Yardım lütfen.
arkadasim seni yasiadigin soku bizde yasadik hatta bize gore sen iyisin seni cok iyi anliyorum.benimde senin gibi aynı rakamda y umurtam çıktı ama malesef 19 dollendi geriye 5 orta kalite embiriyo kaldı onlarda 5gune gidemediler anlayacağin tedavi iptal ve şimdi tekrar başlayacağız RABBİM beterinden saklasin bidahada böyle üzücü sonuç göstermesin hep beraber pozitifi görelim. bizi haberdar et

3.gun embriyosu olduğu için hesap son adetle bir gidiyo zaten.otomatık hesaplayıcı kullanabılırsın cnm.
Cnim merhaba. Öncelikle tebrik ederim rabbim devamini getirsin insallh. Bnimde 9. Günüm bugün 3. Gün embriyosuydu. Ama hicbir belirtim yok. Senin nasil gecmisti anlatabilirmisin

Karından ultrasonla bakıldı canım 25 temmuz 3. Gün transferiydi benimki
Cnim merhaba. Oncelikle hayırlı olsun bebegin. Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bnimde 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm. Ama hicbir belirtim yok. Senin nasildi anlatır mısın bana lutfen

Cnim merhaba. Öncelikle tebrik ederim rabbim devamini getirsin insallh. Bnimde 9. Günüm bugün 3. Gün embriyosuydu. Ama hicbir belirtim yok. Senin nasil gecmisti anlatabilirmisin
Canım ben aşırı ağrı çekıyodum habire mens olcam diye wc ye gıdıyodum..sol tarafımda aşırı ağrı vardi normaldede menslerim ağrılı olurdu zaten

Back
X