Ben Gozde.. onumuzdeki yaz Haziran'da esim ile birlikte Turkiye ye tup bebek icin gelecegiz.. Benim gibi bu donemlerde tup bebek dusunen kizlarla tanismak istiyorum.. Birbirimize destek olalim! :)
32 yasindayim ve 3 senelik evliyim.. Nedeni aciklanamayan infertilite tanisi koyuldu.. 35 ten once Allahin izni ile cocuk sahibi olmak istiyorum.. Insallah olur!
bende mayıs -haziran gibi düşünüyorum canım allah hepimizin yardımcısı olsun benimkide nedensiz infertilite zor yani inşallah bu arada normal yolla sağlıklı bebekler sahibi oluruz..
insallah canim! sen nerdesin? istanbuldami yaptiracaksin tup bebegi? doktor sectinmi? ben 2 haziran'da gelecegim turkiye'ye.. tedavi reglin 3. gunu basliyor diye biliyorum.. benim reglim cok duzensiz oldugundan tam ne zaman baslar tedavi bilmiyorum.. umarim haziran'da olur cunku 2 aylik izin alicam isyerinden..
insallah canim! sen nerdesin? istanbuldami yaptiracaksin tup bebegi? doktor sectinmi? ben 2 haziran'da gelecegim turkiye'ye.. tedavi reglin 3. gunu basliyor diye biliyorum.. benim reglim cok duzensiz oldugundan tam ne zaman baslar tedavi bilmiyorum.. umarim haziran'da olur cunku 2 aylik izin alicam isyerinden..