İlk soru benden olsun :))) Benim bat 4 Ocaktı hala adet olmadım.. Geçen ay adetim uzun sürdüğü için ilk birlikteliğimizin üzerinden en fazla 20 gün geçti diyebilirim... Bel ağrısı arada baş dönmesi gibi şeyler yaşıyorum ama testlerde negatif çıkıyor.. Var olan bir gebelik ne kadar sürede görünür acaba görünmeme ihtimali var mıdır ?? Kafam çok karışıyor benim((
İlk soru benden olsun :))) Benim bat 4 Ocaktı hala adet olmadım.. Geçen ay adetim uzun sürdüğü için ilk birlikteliğimizin üzerinden en fazla 20 gün geçti diyebilirim... Bel ağrısı arada baş dönmesi gibi şeyler yaşıyorum ama testlerde negatif çıkıyor.. Var olan bir gebelik ne kadar sürede görünür acaba görünmeme ihtimali var mıdır ?? Kafam çok karışıyor benim((
teşekkür ederim kızlar :)) En kısa zamanda yaptırırım artık... Normalde adet belirtisi olmaz yani ağrı sızı hiçbir şey yaşamam ben.. Bu ay bel ağrısı ve baş dönmesi oluyor sadece.. Bakalım inşallah bir sorun yoktur((
Icini ferah tut canim kan testini yaptirirsan sonucu yaz bize yada kirmizilar gelirse..
Tamam canim hayirlisi insallah sonucu yazarsin merak ediyorumYarın sabah test yapcam bakalım, yine olmazsam doktora giderim zaten nedenini öğrenirim en azından...
kız sen hamile deilmiydin :)burda ne geziyosun gitttttt hamilelerin topikleirne
Kendim test yaptım negatif çıktı( Bebek için değil de sanırım gecikmenin nedenini öğrenmek için gitcem doktora ((
benim bat 6 ocaktı ama ben de adet olmadım.bekliyorum sabırsızlıkla.çarşamba sabahı test yapmayı düşünüyorum.o zamana çıkar heralde?
kızlar benimde bir sorum olacak. ben ateş ölçme yöntemiyle adet günümü 36.2de olduğunu keşfetim. ama bu ay çok tuhaf bir şeyle karşı karşıyayım. adetime 11 gün var ve bir kaç sabahtır ateşimi ölçüyorum 36.2.... sadece 1 gün 35.8 oldu sonra yine 36.2de sabitlendi. ne düşüyor ne çıkıyor. şimdi adet derecem olan bu sayı bugünlerde neden karşıma çıkıyor. düzenim şaştı sanki. siz ne yorumlarsınız.
Insallah hamilesindir canim ben bu yontemi pek bilmiyorum ama denedim bikere ve atesim hep yuksekti ve hamileymisim
biraz daha bekleyip idrar yada kan testi yap bence
Hayirlisi neyse o olsun canim doktordan sonra yazarsin sonucu
3.6 çıktı, doktor gebelik yok dedi ama 5 gün önce 0 çıkmıştı, neden yükseldi ki(( doktor adet söktürücü iğne verdi ama kullanmayı pek düşünmüyorum ya sizce napiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?