2012 hepimizin bebis yili olsun, belirtiler sorular hepsi burada..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tkale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
Kizlarr bu topikte hamile olanlar, bebisini bekleyenler, sorusu olanlar kisacasi bebisler icin hepimiz burada toplanalim..

Yeni hamile oldugunu ogrenenler belirtilerini, varsa sorulari..
Bebislerini bekleyen arkadaslarimiz..
akillarimizdaki sorulara..
herseye yanitimiz paylasimimiz burada olsun...

Hepimiz hep beraber yuruyelim bu yolda..
Birbirimizi en iyi bizler anlariz iste bu yuzden burdayiz..

Haydii katilin aramiza...

İlk soru benden olsun :))) Benim bat 4 Ocaktı hala adet olmadım.. Geçen ay adetim uzun sürdüğü için ilk birlikteliğimizin üzerinden en fazla 20 gün geçti diyebilirim... Bel ağrısı arada baş dönmesi gibi şeyler yaşıyorum ama testlerde negatif çıkıyor.. Var olan bir gebelik ne kadar sürede görünür acaba görünmeme ihtimali var mıdır ?? Kafam çok karışıyor benim ((

Canim bayagi bir gecmis adet tarihin simdiye idrarda cikardi diye dusunuyorum.. Benim bir dusugum oldu onda 2 gun sonra ogrenmistim.. Bunda ise battan 3 gun once ogrendim..
bir kan testi yaptir kafan rahatlar canim..
belirtiler yasiyormusun, adet belirtilerinden farkli

ilişkiden sonra 12-24 saat içerisinde döllenme olduğu takdir de , döllenen yumurtanın rahime ilerlemesi ve tutunmasıyla beraber salgıladığı hcg hormonu yaklaşık 6-7 gün sonra açığa çıkıyor
Kan'da beliren hormon akabinde idrar'a karışıyor ama testler de bazen negatif sonuç verebiliyor.
Kan testi yaptırdığın takdir de kesin emin olabilirsin :)

teşekkür ederim kızlar :)) En kısa zamanda yaptırırım artık... Normalde adet belirtisi olmaz yani ağrı sızı hiçbir şey yaşamam ben.. Bu ay bel ağrısı ve baş dönmesi oluyor sadece.. Bakalım inşallah bir sorun yoktur ((

Icini ferah tut canim kan testini yaptirirsan sonucu yaz bize yada kirmizilar gelirse..

Yarın sabah test yapcam bakalım, yine olmazsam doktora giderim zaten nedenini öğrenirim en azından...

kız sen hamile deilmiydin :)burda ne geziyosun gitttttt hamilelerin topikleirne

Kendim test yaptım negatif çıktı ( Bebek için değil de sanırım gecikmenin nedenini öğrenmek için gitcem doktora ((

benim bat 6 ocaktı ama ben de adet olmadım.bekliyorum sabırsızlıkla.çarşamba sabahı test yapmayı düşünüyorum.o zamana çıkar heralde?

kız sen hamile deilmiydin :)burda ne geziyosun gitttttt hamilelerin topikleirne

He valla yardim amacli geziyorum buralarda.. Bende az bakinmiyordum ne belirti var napcam diye,.

Kendim test yaptım negatif çıktı ( Bebek için değil de sanırım gecikmenin nedenini öğrenmek için gitcem doktora ((

Hayirlisi neyse o olsun canim doktordan sonra yazarsin sonucu

benim bat 6 ocaktı ama ben de adet olmadım.bekliyorum sabırsızlıkla.çarşamba sabahı test yapmayı düşünüyorum.o zamana çıkar heralde?

Hadi insallah bebis gelmistir canim iyi sabir varmis valla simdi test yapsan idrarda cikar diye dusunuyorum..
Belirtileri.n varmi

kızlar benimde bir sorum olacak. ben ateş ölçme yöntemiyle adet günümü 36.2de olduğunu keşfetim. ama bu ay çok tuhaf bir şeyle karşı karşıyayım. adetime 11 gün var ve bir kaç sabahtır ateşimi ölçüyorum 36.2.... sadece 1 gün 35.8 oldu sonra yine 36.2de sabitlendi. ne düşüyor ne çıkıyor. şimdi adet derecem olan bu sayı bugünlerde neden karşıma çıkıyor. düzenim şaştı sanki. siz ne yorumlarsınız.

Insallah hamilesindir canim ben bu yontemi pek bilmiyorum ama denedim bikere ve atesim hep yuksekti ve hamileymisim
biraz daha bekleyip idrar yada kan testi yap bence

Canim arkadashim, hayirli ugurlu olsun yeni topigin. Ayrica bu gun yanimda oldugun icin sana cok teshekkur ederim. ALLAH senden ve sevdiklerinden razi olsun ve bebegini kucagina almayi nasib etsin. Opuyorum seni cok :)

Insallah hamilesindir canim ben bu yontemi pek bilmiyorum ama denedim bikere ve atesim hep yuksekti ve hamileymisim
biraz daha bekleyip idrar yada kan testi yap bence

benim ateşim önceki aylarda adetime yakın zamanlarda 36.8 oluyordu ve adetime yaklaştıkça her gün bir derece düşüyordu. 36.2 olunca adet olacağımı anlıyordum. her gün ölçmesem bile bir iki günlük ölçme yetiyordu. İnşallah bebişi yakalamışızdır. ya da daha yumurtlamadım bile. 5 aydır hüsran olunca bu ay pek beklemiyorum.

benim bat 5i en gec 6snda gelmesı gerekıyordu ama henuz gelen gıden yok..benım kaç gundur sarımsı bı akıntım var..bugun de kahverengiye yakın bi akıntım oldu ve hafıf karn agrm var..karnımda gaz var ve ara ara kasıklarmda batma oluyor sankı ıdrarımn rengıde koyulaştı çok fazla su içiyorum dilim damagım kuruyo sankı yorgnluk hp war zatn dunde çok mıde bulantm vardı sabahda çok hafıf bı mıde bulntısı hıssttm..pskolajkmi bilmiyorum ama ya adet olaym artık yada hamiş oldugumu ögreneym bu stres ölduruck benı..

Hayirlisi neyse o olsun canim doktordan sonra yazarsin sonucu

3.6 çıktı, doktor gebelik yok dedi ama 5 gün önce 0 çıkmıştı, neden yükseldi ki (( doktor adet söktürücü iğne verdi ama kullanmayı pek düşünmüyorum ya sizce napiim?

3.6 çıktı, doktor gebelik yok dedi ama 5 gün önce 0 çıkmıştı, neden yükseldi ki (( doktor adet söktürücü iğne verdi ama kullanmayı pek düşünmüyorum ya sizce napiim?

canım benim kendi düşüncem ben olsam kullanmazdım adet söktürücüyü belki geç yumurtladın Allah'ın işine akıl sır ermez . kendiliğinden gelmesini beklemek en dogrusu bence bnm etrafımda çok insan var 2 aylık hamile olmasına rağmen kan testinde bile belli olmayan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…