2012 hepimizin bebis yili olsun, belirtiler sorular hepsi burada..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tkale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zaten adet söktürücü kullanmayacm kendiliğinden gelsin diye beklerimm.. Olmazsa da önümüzdeki hafta başka bir doktora gidip detaylı kontrolden geçerim tekrardan... Belki artar bilemiyorum, netten okudum böyle şeyler yaşayan insanları ama hayırlısı tabi cnm çok sağol...

zeynzey canım,adet söktürücü bence de kullanma..ıncır ye..2 gune adet olursun merak etme..!!!!!!!!!!!
benım gecen ay 15gun gecıkmıştı,2 gun ıncır yedım ve gecıkmenın 17.gunu adet oldum hemde 7 gun sürdü ..cok ıyı gelıyo cok rahatladım..
şimdi de gecıktı,bugun 6,gunum hala adet olmadım..gerı cekme yontemıyle ılıişkımız oldu ıhtımal varmıdır sence??? bu durumda hamıle oldugunu ogrenen oldu mu???

ayrıca gecıkmenın 3.gunu ıdrar testı yaptım baaariz negatıftı..hıcbır adet belırtım de yok..göguslerım şişerdi,şişmedi,kasıklarım belım agrırdı,agrımıyo..şişkınlık oluyo karnımda hemde gerılırcesıne ama afedersınız tuvaletten sonra rahatlıyorum..ama gazım cok..incir yıyorum aşurede falan,bıdaha ıdrar test yapsam cıkar mı acaba..
buarada ıdrarıma baktım test yaptıgım gun acayıp bulanıktı,şimdi tekrar baktım rengı koyu sarı olmuş ıyıce koyulaşmış yani..
bugun bıde grıbım aldıgım ılactan mı oldu acaba dedım..nolur yardımcı olun arkadaşlar..2 gundaha bekleyım dıyorum..ne dersınız???????????

4 günlük gecikme sonucu malesef bugün adetim başladı.ne çok hayal kurmuştuk eşimle yarıyıl tatiline gidince ailelerimize müjdeyi verecektik ama kısmet olmadı.bir de bişey sorucam.bi arkadaşım benim böyle 4 gün geciktiğini biliyodu da '' belki hamile kaldın ama bebek tutunamadı adetle geldi'' dedi.böyle bir durum olabilir mi?

Canim arkadashim, hayirli ugurlu olsun yeni topigin. Ayrica bu gun yanimda oldugun icin sana cok teshekkur ederim. ALLAH senden ve sevdiklerinden razi olsun ve bebegini kucagina almayi nasib etsin. Opuyorum seni cok :)

sagol canim.. insallah beraber saglikli arka arkaya dogururuz :) hastanenin bi odasinda sen bi odasinda ben gece mide bulantisiyla uyandim :/ sabahta biraz kasiklarimda agri vardi

canim hamilelik belirtileri gibi ayni ama senide umutlandirmak istemiyorum.. idrar testi neden yapmiyorsun ? simdiye coktan cikar teste..

insallah en kisa zamanda gelir bebisin canim.. o tur hamileliklere kimyasal gebelik diyorlar yanilmiyorsam.. oyle olsa bile agri falan cekerdin diye dusunuyorum ama tam olarakta bilmiyorum..

sagol canim.. insallah beraber saglikli arka arkaya dogururuz :) hastanenin bi odasinda sen bi odasinda ben gece mide bulantisiyla uyandim :/ sabahta biraz kasiklarimda agri vardi

inshallah, canim. ALLAH sesimizi duyar inshallah.

Canim, mide bulantilarim cok oluyorsa doktora soyle ilac versin, benimki yaziyordu bu gun, ben istemedim, daha bulantilarim bashlamadi bile. O kasik agrilari bende cogunca akshamlari oluyor, yerime yattigim zaman. Sende de mi, boyle?

Bebek isteyen hanimlar, en kisa zamanda ALLAH size de nasib etsin bu guzel duyguyu. Sabirli olun, inshallah sabrinizin mukafatini alacaksiniz.

İnciri bilmiyordum deneyim hemen sağol Canım ilaçla ya da diğer bi yöntemle korunurken bile hamile kalabiliyorlar.. Olabilir ama biraz daha bekle bence test yapmak için... Ama daha önce de böyle gecikmelerin olduysa farklı bişeyden de olabilir...

ya benimde bugün 12. günüm ama daha adet olmadım adetim 2 gün geçtiği zaman kan testi yaptım bişey çıkmadı 2 gün önce idrar testindede bi şey çıkmadıama kasık batması oluyor akşamları ve idrara sık çıkıyorum mide bulantımda var kan testinde yanılma payı varmıdır acaba

kızlaaar adetime 27 günde olursam 1 gün 28 günde olursam 2 gün var bir iki gündür ateşimi yine ölçtüm. geçen gün 36.5, dün 36.6, bugünde 36.7 çıktı. benim hamiş olmadığım aylarda bu zamanlarda 36.3 çıkması geekiyordu. ne yorumlarsınız. sizce bu ay hamiş olabilirmiyim.

Son düzenleme:

Cnm pek bir bilgim yok kesin sana vercegim ama hamile olsan cikardi diye dusunuyorum

Olabilir canim insallah hamilesindir yarin falan idrar testi yap olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…