canım benim kendi düşüncem ben olsam kullanmazdım adet söktürücüyü belki geç yumurtladın Allah'ın işine akıl sır ermez . kendiliğinden gelmesini beklemek en dogrusu bence bnm etrafımda çok insan var 2 aylık hamile olmasına rağmen kan testinde bile belli olmayan ...
Canim arkadashim, hayirli ugurlu olsun yeni topigin. Ayrica bu gun yanimda oldugun icin sana cok teshekkur ederim. ALLAH senden ve sevdiklerinden razi olsun ve bebegini kucagina almayi nasib etsin. Opuyorum seni cok :)
benim bat 5i en gec 6snda gelmesı gerekıyordu ama henuz gelen gıden yok..benım kaç gundur sarımsı bı akıntım var..bugun de kahverengiye yakın bi akıntım oldu ve hafıf karn agrm var..karnımda gaz var ve ara ara kasıklarmda batma oluyor sankı ıdrarımn rengıde koyulaştı çok fazla su içiyorum dilim damagım kuruyo sankı yorgnluk hp war zatn dunde çok mıde bulantm vardı sabahda çok hafıf bı mıde bulntısı hıssttm..pskolajkmi bilmiyorum ama ya adet olaym artık yada hamiş oldugumu ögreneym bu stres ölduruck benı..
4 günlük gecikme sonucu malesef bugün adetim başladı.ne çok hayal kurmuştuk eşimle yarıyıl tatiline gidince ailelerimize müjdeyi verecektik ama kısmet olmadı.bir de bişey sorucam.bi arkadaşım benim böyle 4 gün geciktiğini biliyodu da '' belki hamile kaldın ama bebek tutunamadı adetle geldi'' dedi.böyle bir durum olabilir mi?
sagol canim.. insallah beraber saglikli arka arkaya dogururuz :) hastanenin bi odasinda sen bi odasinda bengece mide bulantisiyla uyandim :/ sabahta biraz kasiklarimda agri vardi
zeynzey canım,adet söktürücü bence de kullanma..ıncır ye..2 gune adet olursun merak etme..!!!!!!!!!!!
benım gecen ay 15gun gecıkmıştı,2 gun ıncır yedım ve gecıkmenın 17.gunu adet oldum hemde 7 gun sürdü ..cok ıyı gelıyo cok rahatladım..
şimdi de gecıktı,bugun 6,gunum hala adet olmadım..gerı cekme yontemıyle ılıişkımız oldu ıhtımal varmıdır sence??? bu durumda hamıle oldugunu ogrenen oldu mu???
kızlar benimde bir sorum olacak. ben ateş ölçme yöntemiyle adet günümü 36.2de olduğunu keşfetim. ama bu ay çok tuhaf bir şeyle karşı karşıyayım. adetime 11 gün var ve bir kaç sabahtır ateşimi ölçüyorum 36.2.... sadece 1 gün 35.8 oldu sonra yine 36.2de sabitlendi. ne düşüyor ne çıkıyor. şimdi adet derecem olan bu sayı bugünlerde neden karşıma çıkıyor. düzenim şaştı sanki. siz ne yorumlarsınız.
ya benimde bugün 12. günüm ama daha adet olmadım adetim 2 gün geçtiği zaman kan testi yaptım bişey çıkmadı 2 gün önce idrar testindede bi şey çıkmadıama kasık batması oluyor akşamları ve idrara sık çıkıyorum mide bulantımda var kan testinde yanılma payı varmıdır acaba
kızlaaar adetime 27 günde olursam 1 gün 28 günde olursam 2 gün var bir iki gündür ateşimi yine ölçtüm. geçen gün 36.5, dün 36.6, bugünde 36.7 çıktı. benim hamiş olmadığım aylarda bu zamanlarda 36.3 çıkması geekiyordu. ne yorumlarsınız. sizce bu ay hamiş olabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?