Kizlar bi arkadas kizina 3 aylikken keci sutu vermeye baslamis
Bizimde mama iyice dayanmamaya basladii
Bide anne sutune en yakin sut keci sutuymus
İnternette verilebilir yaziyo bi sitede
Gunde iki defa falan yari yariya sutle sulandirip versek olmazmi acaba
Hem biraz mamadAn tasarruf hem dogal hemde anne sutune en yakin sut
Acaba bi doktorlariniza sorabilirmisiniz ben sordum burda onermeyiz dediler
Ama burasi hollanda manyak bunlar zaten
Sanki mama cok iyi ya illa sadece mama diyolar sanki eskiden annelerimiz mamayla buyuttuler ikizlerini
nursin , internettenmi sipariş veriyorsun ..epey ucuza geliyormuş..biz 350 gramını 22 liraya almıştık..hakikaketen bebelac veya hero baby nin ne farkı var,onu anlamış değilim..ben önce aptamil kullandım,şimdide hero babyninkini aldım..tadı aynı ama öyle ucuza bulursam sanırım aptamil kullanabilirim..
sütüm yeterli gelmiyor..ikiside sürekli aranıyor..mecburen mama veriyorum..ama benimkiler emmek istiyor yine de..mama içince çoğu zaman kusuyorlar..
fatma ben rezene çayı içtiğimde dibinde kalan çaydan 2 şer çay kaşığı veriyorum her gece..bazende hafif şekerli su veriyorum...doğrumu bilemiyorum ama rahatlıyorlar ,ayrıca ben emzikte veriyorum..
aranızda emzik kullanan var mı..
sütünüz artsın diye neler yapıyorsunuz..
kardelenciğim,ALlah yardımcınız olsun,zor gerçektende..bizimde nüfus kalabalık,bizde herşeyin orta yollusuna bakıyoruz ..pirinç ununun markasını yazar mısın..benimkiler 2 haftalık...bende kullansam olur mu..
Gaz yapmaması için avent biberon aldım. Emzik olarakda Nuk aldık. Bebekler doğunca hemen verdik. Hastane çantasına koymuştum.
Şimdi mama yedikten sonra uykuları gelince alıyorlar. Çok tutamıyorlar hemen ağızlarından düşürüyorlar.
Arının pirinç ununu aldık. Mamaya karıştırdık ama olmadı.Sanırım kıvam koyulaştığı için biberondan çekemediler.
Akşam yatmadan önce dün akşam pişmiş pirinç ununu şırıngayla verdk daha iyi oldu arkasından da mama. Kaşıkla verdik pirinç ununu her yer kirleniyor. Şırınga daha kullanışlı geldi. Pişmesi gereken pirinç ununun mamayla karışması fikri??????
Keçi sütünün bu özelliğini biliyordum
Pişik sorunumuz oldu. Bir hafta boyunca geçmedi. Desitin, pudra, zeytinyağı kullandık geçmedi.
Dr. 3 tane kremi karıştır kullan dedi. Hemen geçirdi. Kızımda desitin iyi gelmişti ikizlere ise faydası olmadı. İnsan anlamıyor.
ay ben de onu sorcaktimselam bayanlar :) nasılsınız, bebekleriniz nasıl? sizler nasılsınız?
beslenme konusunda neler yapıyorsunuz, ek besine geçen var mı aranızda?
Cnm bende avent aldım biberon başlığını değiştirdim. Akış ayarlı kullanıyoruz.
Kaşıkla vermek mümkün değil beslemek bütün zamanımızı alır. Zorunlu biberon kullanmak zorundayız. Büyük kızımla da ilgilenmek zorundayın onun için ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?