sağol canım, peki nasıl korse kullandın, bele dolanan kumaş gibi mi . nereden aldın ? fikir verebilir misin?
doğumda 6 kilo gitmişti ikinci haftamda 4 daha gitti toplam 18 kilo almıştım kaldı 8 ama bu göbek çok kötü sallanıo nasıl toparlancak(((
kızlar bende de 1 kilo kaldı.19 günlük anneyim inşallah o 1 kilo da gider. hatta daha fazla gitmeli çünkü normal kilomdan 10 kilo fazlayla hamile kaldım(
gider canım, emziriyosan fazlası bile gider merak etme hiç...
benim de bugün itibaıyla 12 kilo gitmiş durumda... 22.günümüzdeyiz. kalan kilo 4 ama ben onu 10 saymak istiyorum
wallaa dun tartıya cıktım ve şok oldum 15 kılom gtmış kaldı 5 kılo ama ben uzerıne bı 5 kg daha vermek ıstıorumm umarım verebılırım emzırırkenn :)) tabı sut olsun dıe yedıgım tatlıları kesersm belkıı
çok çabuk gitmiş yaa, toplamda 20 kilo mu aldın? valla ben 65,5-66 gibi gittim doğuma bugun 24 gün oldu 58,7 kiloyum ki o kadar yemiyorum da tatlı yemek yemeğe fırsatım olmuyor, gerçi görünüşümde birşey yok annem sırf gögüslerin 2 kilodur diyorneyse emziriyoruz gider inşallah, 52 kilo ile hamile kalmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?