2012 Kasım Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik ?

sağol canım, peki nasıl korse kullandın, bele dolanan kumaş gibi mi . nereden aldın ? fikir verebilir misin?

bele dolanan kalın kumaşlı yapışkanlı canm.sırf yün iç çamaşırı satılan bir yerden almıştım.

doğumda 6 kilo sonraki birkaç günde 5 kilo daha gitti. hamileyken 7 kilo almıştım. eskisinden daha zayıfım. :)))

doğumdan sonra 4. günümde 7 kilo gitmişti 21 kilo almıştım bakalım ne olacak bende korse giydim 2 gün önce ama bu kadar toparlayacağını tahmin etmemiştim dikişlerim düzelsin spor da yaparımmm
tavsiye ediyorum korse giymeyi bana da kadınlar klübünde tavsiye etmişlerditeşekkür ediyorum o hanımlara da
çok korkuyordum kilolardan ancak şu an bile karnım hafif var ki daha 16 günlük anneyim

doğumda 6 kilo gitmişti ikinci haftamda 4 daha gitti toplam 18 kilo almıştım kaldı 8 ama bu göbek çok kötü sallanıo nasıl toparlancak (((

77.6 ile hamile kalmıştım doguma giderken 93,5 tum dogumdan sonra 86 şimdide 85im ancak bu kadar gitti buna şükür

doğumda 6 kilo gitmişti ikinci haftamda 4 daha gitti toplam 18 kilo almıştım kaldı 8 ama bu göbek çok kötü sallanıo nasıl toparlancak (((

canımmm bi anda öyle bi gidiyo ki anlamıyosun bile... ilk günler karnını içine çekince içine bile girmiyodu şimdi yeni yeni kaslar sıklaşmaya başladı çok şükür :)

kızlar bende de 1 kilo kaldı.19 günlük anneyim inşallah o 1 kilo da gider. hatta daha fazla gitmeli çünkü normal kilomdan 10 kilo fazlayla hamile kaldım (

kızlar bende de 1 kilo kaldı.19 günlük anneyim inşallah o 1 kilo da gider. hatta daha fazla gitmeli çünkü normal kilomdan 10 kilo fazlayla hamile kaldım (

gider canım, emziriyosan fazlası bile gider merak etme hiç...

benim de bugün itibaıyla 12 kilo gitmiş durumda... 22.günümüzdeyiz. kalan kilo 4 ama ben onu 10 saymak istiyorum

gider canım, emziriyosan fazlası bile gider merak etme hiç...

benim de bugün itibaıyla 12 kilo gitmiş durumda... 22.günümüzdeyiz. kalan kilo 4 ama ben onu 10 saymak istiyorum

maşallah canım sana.inşallah gider canım.emziriyorum ama benim sütüm az olduğu için mama da veriyorum her emzirmeden sonra.ama birde canım aşırı tatlı istiyor.sizde de varmı böyle bi istek.dün eskiden bol gelen kotumun içine zor girdim.nasıl toparlanacak bu karın bilmiyorum

wallaa dun tartıya cıktım ve şok oldum 15 kılom gtmış kaldı 5 kılo ama ben uzerıne bı 5 kg daha vermek ıstıorumm umarım verebılırım emzırırkenn :)) tabı sut olsun dıe yedıgım tatlıları kesersm belkıı

çok çabuk gitmiş yaa, toplamda 20 kilo mu aldın? valla ben 65,5-66 gibi gittim doğuma bugun 24 gün oldu 58,7 kiloyum ki o kadar yemiyorum da tatlı yemek yemeğe fırsatım olmuyor, gerçi görünüşümde birşey yok annem sırf gögüslerin 2 kilodur diyor neyse emziriyoruz gider inşallah, 52 kilo ile hamile kalmıştım ben

evet cnm bnde şaşırdım ama bende hep şişlik wardı şişlklerım ındı bayaa ayaklarım bacakalrım davul gibiydı benım evet 20 kg aldım cnm :) ama şuan eskı halıme donmek uzereyım cok şukur eşım de bu durumdan cok memnun wc ye gttıkce bana dıo kız sen gene cok sexyleşmeye başladın heee dıo bana ama ben acıdan tabı kızıorum koyun can derdınde kasap et derdnde dıe :))

bende gebeligimde 18 kg aldim iki haftada 10 kg verdim geriye kaldi 8 kilo suan ideal kilodayim eski zayif halime geri donmek istemiyorum biraz da tombis olayim :)

58 ıle hamıle kaldım..hamılelıgımde 10 kılo aldım 68 oldum:)dogumdan sonra tarıldım 6 kılo gıtmıs kalmıs 4 kılo daha sonra bır ıstahım acıldı 2kılo daha almısım sımdı 64um

49 la hamile kalıp 72yle doğurdum şimdi 57yim:)
8 kilom kaldı heralde gider.

ilk 10 günde 13 kilo vermiştim. şimdi yavaş ilerliyoruz.

Bende 49 la hamile kalmıştım, 65 le doğuma gittim. Doğumdan sonra 5 kilom gitti. Bugün 41. Gün ve 56,5 olmuşum. Daha çok var. Emzirirken gidiyor diyorlar ama inşallah gider. Tatlıları götürürken zor ama :) hayırlısı bakalım.

37 gün oldu doğum yapalı 10 kilo almıştım hamileliğimde 10 kilonun hepsi gitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…