yanlız bir sorum olacak hanımlar sizler doğum sonrası karın bölgelerinde oluşan durum ne ? ya sanki bende göbek kaldı gitmiyor.
selamlar hanımlar bende 27 kasımda doğum yaptım toplam 20kilo aldım:)sadece 9 kilosu gitti devamı şimdilik benımle ama inançlıyım bu kilolar bende kalmayacak:)
bende 15 kasımda doğum yaptım,55 kiloyla hamıle kaldım 71 ile de doğum yaptım suan 58 kıloyum .3 kılo fazlam var ama sankı daha cokmus gibi gelıyo bana bu doğum kıloları normal kılodan farklı sankı 'ben doğum yaptım diye bağırıyor' encokta gobek var tabıkı
Evet işte bu göbekler gitse daha iyi olacak sanırım :) senin normal mi sezeryanmıydı ?
ben normal doğum yaptım,3 ay oldu ama gobek duruyo hala tamam hemen gıtmesını beklemıyorum ama biraz fazla gelıyo bana,sen nasıl doğum yaptın
Benimde normal dogumdu dogum sonrasında korsede denedim ama cok fayda etmedi bazen diyorum sezeryan yapsaydım dogum yapsam bile fark edilmicekti falan diye☺
bende korse taktı ama fazla değil,etraftan bı tak bı takma dedıler zararı olur dedıler bende pek takmadım ,zamanla gideceğini umuyorum gobeğimin
Merhaba arkadaşlar. Bende 26.11.2012 de kızımı normal doğum ile dünyaya getirdim. 63 kg ile hamile kaldım 77 kg ile doğum yaptım. Doğum sonrası 6 kg kendiliğinden o günü gitti ama 3 ay geçmesine rağmen hiç zayıflamadım hala kilom 71. Emzirdiğim içinde bişeyler uygulamaya çekiniyorum siz neler yapıyorsunuz benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
aynen bende emzirdığım için bişey yapmıyorum,benım fazla kılom kalmadı ama gobek var bikac ay sonra mekık cekmeyı dusunuyorum yapabilirsem tabı,Allah bebıslerımıze sağlıklı uzun omur versın ınsallah herseyler onlar için zaten annelık baska gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?