2012 Kasım Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik ?

15 kasımda dogum yaptım 13 kilo almıştım hepsi gitti cok sükür ama ben 5 kilo daha verip eski güzel günlerime geri dönmek niyetindeyim

benim oğlum da 6 kasımda doğdu ! oğlumla beraber toplamda 8 kilo hemen doğum sonrası azalma oldu.gebelikte aşırı su içiyordum.bebeğim 10 haftalık oldu şu ana kadar 10 kilo verdik,bebeğim emiyor .

yanlız bir sorum olacak hanımlar sizler doğum sonrası karın bölgelerinde oluşan durum ne ? ya sanki bende göbek kaldı gitmiyor.

selamlar hanımlar bende 27 kasımda doğum yaptım toplam 20kilo aldım:)sadece 9 kilosu gitti devamı şimdilik benımle ama inançlıyım bu kilolar bende kalmayacak:)

yanlız bir sorum olacak hanımlar sizler doğum sonrası karın bölgelerinde oluşan durum ne ? ya sanki bende göbek kaldı gitmiyor.

bn korse kullandım canım bebeğim 15 günlükken takmaya başladım hiç göbüş kalmadı

slm bende 27 kasımda doğum yaptım 109 kilo almıştım ilk hafta 14 kilo gitti .sonra takıldım kaldım gitmiyo artık.bi de bende korse takıyorum ama göbüşüm gitmedi yaa hala 5 aylık hamile gibiyim

kızlar ben de 5 kasım da dogum yaptım.3200 dogdu kızım.dogumdan cıktııgmda 5 kg vermıstım sadece nasıl oldu anlamadım.su plasenta bunlar nerde bılmıyorum :) ve suanda hala 5 kılo da takılmıs durumdayım.toplam 12 kılo almıstım.tatlı falan ılk 1 ay yedım sutum olsun dıye ama artık yemıyorum normal yemegımı yıyorum neden veremıyorum anlamıyorum.kızım da sadece benı emıyor.sadece emzırmek bıle kılo verdırır ınsana ama ben veremıyorum.neden sızce.benım dogum sonrası kanamam da az surmustu

selamlar hanımlar bende 27 kasımda doğum yaptım toplam 20kilo aldım:)sadece 9 kilosu gitti devamı şimdilik benımle ama inançlıyım bu kilolar bende kalmayacak:)

aynen bende 27 kasımda doğum yaptım 20 kilo almıştım ama sadece 8 kilo gitti gerisi duruyo nasıl gidecek bilmiyorum

Kızlar bende 30.11.2012 de dogum yaptım 64 le hamile kaldım toplamda 13kilo aldım suandada 63kiloyum 58olsa süper olacak gerçi bebekler büyüdükce hareket artıyor daha cok veririz sanırım sıkmayın canınızı veremiyorum diye parmaklarında oynatmaya başlayacaklar daha😋

bende 15 kasımda doğum yaptım,55 kiloyla hamıle kaldım 71 ile de doğum yaptım suan 58 kıloyum .3 kılo fazlam var ama sankı daha cokmus gibi gelıyo bana bu doğum kıloları normal kılodan farklı sankı 'ben doğum yaptım diye bağırıyor' encokta gobek var tabıkı

Evet işte bu göbekler gitse daha iyi olacak sanırım :) senin normal mi sezeryanmıydı ?

ben normal doğum yaptım,3 ay oldu ama gobek duruyo hala tamam hemen gıtmesını beklemıyorum ama biraz fazla gelıyo bana,sen nasıl doğum yaptın

Benimde normal dogumdu dogum sonrasında korsede denedim ama cok fayda etmedi 😢bazen diyorum sezeryan yapsaydım dogum yapsam bile fark edilmicekti falan diye☺

Benimde normal dogumdu dogum sonrasında korsede denedim ama cok fayda etmedi bazen diyorum sezeryan yapsaydım dogum yapsam bile fark edilmicekti falan diye☺

bende korse taktı ama fazla değil,etraftan bı tak bı takma dedıler zararı olur dedıler bende pek takmadım ,zamanla gideceğini umuyorum gobeğimin

Merhaba arkadaşlar. Bende 26.11.2012 de kızımı normal doğum ile dünyaya getirdim. 63 kg ile hamile kaldım 77 kg ile doğum yaptım. Doğum sonrası 6 kg kendiliğinden o günü gitti ama 3 ay geçmesine rağmen hiç zayıflamadım hala kilom 71. Emzirdiğim içinde bişeyler uygulamaya çekiniyorum siz neler yapıyorsunuz benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.

aynen bende emzirdığım için bişey yapmıyorum,benım fazla kılom kalmadı ama gobek var bikac ay sonra mekık cekmeyı dusunuyorum yapabilirsem tabı,Allah bebıslerımıze sağlıklı uzun omur versın ınsallah herseyler onlar için zaten annelık baska gercekten

kesinlikle Allah cümlemizin bebişlerini bizlere bağışlasın. Hiçbir şey yapmadan şanslıymışsın tekrar eski kilona dönebilmişsin darısı benim başıma inş. :) göbek konusu zaten ayrı bir kabus hala alışamadım kendilerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…