2012 Kasım Annelerinin Anneler Günü Hediyeleri (yeni)

esraa86

benim aşk dolu yuvam...
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
5.598
2
156
İstanbul
Bu konuyu açmakta bana nasip oldu...:31::31:

Evet arkadaşlar yaptığım çekiliş sonucu ilk hediye bana geldi...

Kimden geldiğini yazmayacağım pazartesi hep beraber açıklayalım diye düşündüm...

Sadece gelen hediyelerin resimlerini paylaşalım...

Bana gelen hediye inanın gözlerimi yaşarttı, daha sabah bakmıştım buna ve öğleden sonra elimdeydi... bu tesadüf olabilir mi... :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 409023

Arkadaşım sağolsun tam bedenime ve zevkime göre çok güzel bir hediye göndermiş...

Bir de bir not eklemiş onu da paylaşmak istiyorum:
Küçük meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Daha nice güzel anneler günlerini bebeğinle geçirmeni dilerim. Küçük hediyemizi iyi günlerde kullan...Nick......İsim..........

kimden geldiğini açıklıyoruzzzz: family arkadaşımızdan geldi bu hediyeeeeeee

Son düzenleme:
güle güle kullan canım kızlar bende 2 yıl once anneler gününde anne oldum allahım oyle nasıp ettı cok guzel bısey Rabbım ısteyen herkese yasatsın:16:

canım arkadaşımınn notunu harfiyen yazmak isterdim...hatta fotosunu eklemek ama onu iş yerimde panoma asmıştım...fotoları evde çekincee notu ekleyemiyorum...isim açıklayana ceaz olması sebebiylee...sadece hediyemii paylaşıyorum...
yeniden teşekkürlerrr güzell annişş:16::21::49: $DSC02222.webp $DSC02221.webp $DSC02220.webp

çok cici bi hediye kutusu içinde hediyem:34:

kapalıda olduğum için yaz aylarındaa çok kullanışlı olacak bi şal kuzum adınaaa teyzesiii tarafından alınan ve türkiye'nin taaaaa neresinden gönderilenn bu güzel hediye....:16:

notumuzuda yarın ekliycemmm inşallahh...:16:

annesi bebeğinin elçiden gelen hediye nasıl güzelmiş güzel güzel günlerde kullan elçi olan teyzesininde kesesine bereket

annesi bebeğinin elçiden gelen hediye nasıl güzelmiş güzel güzel günlerde kullan elçi olan teyzesininde kesesine bereket
teşekkürr ederimmm teyzesii...kuzummmun adınaa çok zevklii bi hediye seçilmişş..teyzesinin elinee sağlıkk:16:
Hilalcim güzel günlerde kullan:16:

sağoll huriyecimmm yaa...hepimiz kuzularımız adınaa elçi teyzoşlardannn gelen hediyelerii güzell günlerdeee kullanalımm inşallahh...senin hediyen gelmedii mii daha?:44:

bu arada esra yazmış hediyesini benim gönderdiğimi sen neden yazmadın ???

ayyyy sormaa kız sorma..esracımm yavrumm bi baskı kurabı oldu...bulemsuummm ceza kesecekk açıklayana..hepimizin hediyesii ulaşşsınn öyle açıklıycazz...sonlara kalan arkadaşlar tahmın edeceklerr kımden gelecegını eger bir bir açıklarsakk:34:

güle güle kullanın hediyelerinizi arkadaşlar sağlıkla sıhhatle inşallah güzel günlerde...

moonsun88 güle güle kullan üstünde eskisin inşşş hediyen gönderen arkadaşın da kesesine bereket :13:

Back
X