2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Arkadaşlar Yavrularımıza yaptığımız hazırlıkları buradan paylaşarak, Marka Model ve Fiyatlar konusunda birbirimize yardımcı olalım.. :46:
Bebişlerimizin cicileri Hayırlı olsun... Gülücükler içinde kullansınlar inşallah :emir_bebek:

$kundak battaniye.webp
bu hafta sonu bu battaniyeden gördüm arkadaşlar.. yumuşacıktı çok kullanışı gibi geldi bana.. yıkayınca filan yavrularımız içinde sıcacık yatar...
cinsiyeti henüz öğrenemedim o yüzden alamadık ama çok beğendim cinsiyeti öğrenince hemen almak istiyorum.. mavisi pembesi kremi vardı. bu renkte çok güzelmiş şimdi gördüm..
fiyatıda 40 liraydı başka yerlerde ne kadardır bilmiyorum
gezme uyku tulumuda diyorlarmış bu ürüne :49:

eltim kızın kullanıyor canım bu batatniyeden çok sık duruyor yumusacıkda
civil bebeden 25 liraya aldılar onlar bilgine

Son düzenleme:
eltim kızın kullanıyor canım bu batatniyeden çok sık duruyor yumusacıkda
civil bebeden 25 liraya aldılar onlar bilgine

demek öyle sağolasın fiyatınıda söylediğin için. ne kadar fark varmış arada şaşırdım kaldım.. gerçi benim baktığım lüks bi bebe mağazasıydı fiyatıda bindirmişler demek..
biraz araştırıp alayım teşekkür ederim bulemsucum :1:

cnm hayırlı olsun topiğin cinsiyetimiz belli olsun artık yavaş yavaş dökuluruz buraya bizde

kızlar ya... topi süper de şu "Bebebğe 7 aya girmeden bir şey alınmaz, iyi değildir..." tezini be yapıcaz... benim e o kadar çok alasım var ki... nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam... daha cinsiyeti de belli değil bebişimin, o da biraz frenliyor ama eğer öğrenirsem nasıl tutarım kendimi bilmiyorum :) tutayım mıı? tutmayayım de mi kızlar :) tutmayayım tutmayayım :P

minik tatlı bebişlerimize minik tatlı herbir şeyi alalım...

BU ARADA BEN KENDİME BU HAFTA SONU HAMİŞ YASTIĞI YAPICAM, YAPIM AŞAMALARINI VE RESİMLERİNİ DE BU TOPİC TE PAYLAŞIRIM SÜPER OLUR... Şu sola yatma olayında -ki çok zor ben başaramıyorum, hep sağa yatıyorum ama çok önemliymiş :(- çok yardımcı oluyormuş hamiş yastığı... gelecek aylarda dagöbüş çıkınca konforlu uyku sağlıyormuş... Bir de emzirme yastığı var ondan da yapıcam :)

Allah bize bebişlerimizin hoşgeldin şekerlerini de burda yapmayaı nasip etsin... ben kendi nikah şekerimi, yeğenimin doğum şekerini tasarladım ve yaptım çok da güzel oldu... bebişlerimize de yaparken buradan paylaşırız olmaz mı :) neyse çenem düştü heyecan yaptım :)

kocaman sevgiler ve bol bol dualar gönderiyorum...

kızlar ya... topi süper de şu "Bebebğe 7 aya girmeden bir şey alınmaz, iyi değildir..." tezini be yapıcaz... benim e o kadar çok alasım var ki... nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam... daha cinsiyeti de belli değil bebişimin, o da biraz frenliyor ama eğer öğrenirsem nasıl tutarım kendimi bilmiyorum :) tutayım mıı? tutmayayım de mi kızlar :) tutmayayım tutmayayım :P

BU ARADA BEN KENDİME BU HAFTA SONU HAMİŞ YASTIĞI YAPICAM, YAPIM AŞAMALARINI VE RESİMLERİNİ DE BU TOPİC TE PAYLAŞIRIM SÜPER OLUR... Şu sola yatma olayında -ki çok zor ben başaramıyorum, hep sağa yatıyorum ama çok önemliymiş :(- çok yardımcı oluyormuş hamiş yastığı... gelecek aylarda dagöbüş çıkınca konforlu uyku sağlıyormuş... Bir de emzirme yastığı var ondan da yapıcam :)

Allah bize bebişlerimizin hoşgeldin şekerlerini de burda yapmayaı nasip etsin... ben kendi nikah şekerimi, yeğenimin doğum şekerini tasarladım ve yaptım çok da güzel oldu... bebişlerimize de yaparken buradan paylaşırız olmaz mı :) neyse çenem düştü heyecan yaptım :)

ne kadar güzel olur.. yastıkları yaparken aşama aşama resimlerini çeker misin lütfen..
belki bizlerde senden yardım alarak yapabiliriz çok dua alırsın bizlerden ve bebişlerimizden :52:

ayrıca 7. aya kadar nasıl dayanırız.. bide herşeyi aynı zamanda almak maddi olarakta zorlayabilir..
cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başlasak çok güzel olur..
ve burda paylaşırız.. bakmak çok zevkli oluyor :49:

ne kadar güzel olur.. yastıkları yaparken aşama aşama resimlerini çeker misin lütfen..
belki bizlerde senden yardım alarak yapabiliriz çok dua alırsın bizlerden ve bebişlerimizden :52:

ayrıca 7. aya kadar nasıl dayanırız.. bide herşeyi aynı zamanda almak maddi olarakta zorlayabilir..
cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başlasak çok güzel olur..
ve burda paylaşırız.. bakmak çok zevkli oluyor :49:
canım yaaa... sana çok katılıyorum... bence de 7. aya kadar kim dayanır... hem maddi yükü de var... ben de öğreneyim de başlayayım hemen :) bu arada yastık resimlerini yapar yapmaz her aşamasıyla atıcammm ben küçük bir ilçedeyim de burada perşembeleri tek şansımız olan bir pazarımız var... oradan tatlı tatlı kumaşımı, içi için beyaz yorganlık kumaşımı ve alyafımı alayım hemen yapıcam Allah'ın izni ile... zaten çok basit kızlar.. nette baktım da çok pahalı 90 tl falan.. ben sanırım 15 tl ye maledicem... hayırlısı bakalım... hem tam ekonomi yapma zamanı... bebişler yoldaaaaa :) valla ben neye elimi atsam "Amaaaannn ne gerek var ya onun yerine bebişime şunu alırım" diyerom sürekli :)) haksız mıyım ama ya? şimdi hamiş yastığını 15 e maledip 75 tl kar etsek fena mı... o 75 tl ye neler alırız prens ve prenseslerimize...

bu arada var ya acayip mutlu oldum resimleri falan istemişsin ya... benim için büyük zevk paylaşmak bu tarz şeyleri... en kısa zamanda atıcam inşallah...

kocaman sevgiler...

NOT: ya bu arada sevgili gıymatlım seninle doğum tarihlerimiz aynı :)) süpermiş :)

canım fikirlerini bekliyoruz...ben emzirme minderini aldım ama hamile yastığı güzel fikir hep istiyordum onlardan yaparız inş.....birda aklınızda bulunsun hamıle yastığını bebek doğduktan sonra minder ya da emzirme yastığına da çevirebiliyorsunuz....nette bi sıtede görmüştüm mindere çevrilen hatta 150 ye yakındı onun için ek kılıfı felan vardı...

kıyafet alma konusuna gelince gönlünüzden nasıl gelıyosa öyle davranın...ben kızım 30 haftalık olana kadar 2 etek ve 1 tayttan başka bişey almadım....daha önce düşük yaptığım işçin korktum mu elim mi varmadı Allah mı aldrımadı yoksa ben mi kötülük çağırdım bilmiyorum...erken doğum yaptım 30. haftamda ve bebeğim 3 gün yaşadı....

yani diyeceğim o ki başına bişey geldikten sonra acısı aynı...ha almışsın ha almamışsın....sadece sonraki bebeğin cinsiyetiyle eşyaları uyum sağlamayabilir....

canım fikirlerini bekliyoruz...ben emzirme minderini aldım ama hamile yastığı güzel fikir hep istiyordum onlardan yaparız inş.....birda aklınızda bulunsun hamıle yastığını bebek doğduktan sonra minder ya da emzirme yastığına da çevirebiliyorsunuz....nette bi sıtede görmüştüm mindere çevrilen hatta 150 ye yakındı onun için ek kılıfı felan vardı...

kıyafet alma konusuna gelince gönlünüzden nasıl gelıyosa öyle davranın...ben kızım 30 haftalık olana kadar 2 etek ve 1 tayttan başka bişey almadım....daha önce düşük yaptığım işçin korktum mu elim mi varmadı Allah mı aldrımadı yoksa ben mi kötülük çağırdım bilmiyorum...erken doğum yaptım 30. haftamda ve bebeğim 3 gün yaşadı....

yani diyeceğim o ki başına bişey geldikten sonra acısı aynı...ha almışsın ha almamışsın....sadece sonraki bebeğin cinsiyetiyle eşyaları uyum sağlamayabilir....

canım benim... kaybettiğin bebeğin için üzüldüm çok...başın sağolsun......

valla o hamiş yastığı var ya, hamileyken sana, bebek Allah ın izni ile 6-7 aylarda oturmaya çalışırken de bebişin çok işine yarıyo... Dört bir tarafını onu hiç sıkmadan sarıyor ve labut gibi devrilse bile :)))) yaralanmasını ya da incinmesini önlüyor... dur bak yarın pazardan alıcam malzemeleri ve yapıcam Allah ın izni ile... sadece şu bitmek bilmeyen bulantılarım beni mahvetti :)) artık umudu kestim geçmeyecek sanırım :(( neyse enerjimi toplayıp yapıcam inşallah... zaten artık yapmazsam olmaz.. bir misyona dönüştü Kasım annişleri için :)) her aşamasını da yazıcam buraya resimlerle :) süper olacak inşallah...

sevgiler

$emzirme_minderi10b.webp bebeğime aldığım ilk eşya emzirme minderi...bimden almıştım 29.90 olması lazım...
o zaman cinsiyeti belli değildi hem kıza hem oğlana olur demiştim ama yeni farkettim %70 oğlum olacak ve ben mavi desenli almışım meğerse.....
cinsiyet kesınleşsin inşallah paylaşırız aldıklarımızı ....

canım benim... kaybettiğin bebeğin için üzüldüm çok...başın sağolsun......

valla o hamiş yastığı var ya, hamileyken sana, bebek Allah ın izni ile 6-7 aylarda oturmaya çalışırken de bebişin çok işine yarıyo... Dört bir tarafını onu hiç sıkmadan sarıyor ve labut gibi devrilse bile :)))) yaralanmasını ya da incinmesini önlüyor... dur bak yarın pazardan alıcam malzemeleri ve yapıcam Allah ın izni ile... sadece şu bitmek bilmeyen bulantılarım beni mahvetti :)) artık umudu kestim geçmeyecek sanırım :(( neyse enerjimi toplayıp yapıcam inşallah... zaten artık yapmazsam olmaz.. bir misyona dönüştü Kasım annişleri için :)) her aşamasını da yazıcam buraya resimlerle :) süper olacak inşallah...

sevgiler

emzirme yastığı da yapmayı düşünüyor musun ?

Eki Görüntüle 413919 bebeğime aldığım ilk eşya emzirme minderi...bimden almıştım 29.90 olması lazım...
o zaman cinsiyeti belli değildi hem kıza hem oğlana olur demiştim ama yeni farkettim %70 oğlum olacak ve ben mavi desenli almışım meğerse.....
cinsiyet kesınleşsin inşallah paylaşırız aldıklarımızı ....

güle güle kullanın çok güzelmiş. ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri.. çarşıya çıkınca görürüm öğrenirim herhalde :49:

cok sevdim bu topici, benim bebisimin de bir kac esyasi var daha dogrusu hediye geldi ve gelecek olanlar var..bir kac hafta icinde paylasirim insaAllah.

bebisleriniz cicileri gule gule kullansin kizlar :34:

emzirme yastığı da yapmayı düşünüyor musun ?

Canım çok geç gördüm mesajını kusura bakma... emzirme yastığı da yapacağım... hatta çalışmalara başladım kalıplarını çıkardım kendi bedenime göre.. inşallah süper olacak... cicili bicili kumaş almam lazım... her aşamasını paylaşıcam Allah ın izni ile... Allah'ım ya... bebeklerimizi korusun yüce rabbim... artık ben, ben değilim sanki... varsa yoksa bebeğimin sağlığı... Hepimizin bebeklerine sağlık versin rabbimmm... biz kasım annişleri onlara daha neler yapar neler alırız :))

Back
X