2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

Burcuuuu canım salı günü kontroldeyken aynen senin gibi bi hamile bayan gördük incecik ve önde top gibi bi karnı vardı :)

Betülüm sen hiçte öle abarttıgın gibi degilsin kuzum gayet normalsin cok tatlısınız erdeminle:34:

esram ipini görmedik karnını gördük maşallah dedikkk:nazar: sende o kadar kiloyu nereye aldın bilmemm:9:

Burcuuuu canım salı günü kontroldeyken aynen senin gibi bi hamile bayan gördük incecik ve önde top gibi bi karnı vardı :)

Betülüm sen hiçte öle abarttıgın gibi degilsin kuzum gayet normalsin cok tatlısınız erdeminle:34:

esram ipini görmedik karnını gördük maşallah dedikkk:nazar: sende o kadar kiloyu nereye aldın bilmemm:9:

hehe ben görüyorum hala o ipi :9::9::9::9::9::9:

sağol canımm.. aldım valla biyerlere... umarım çabuk çıkar giderler saklandıkları yerden :9::9::9::9::9::9::9:

ya sen nıye kılonu belli etmiyosun ya çok kıskandım...

ipinide bi göremedim benim gözde problem var galiba..

:ssz::ssz::ssz::ssz: kıskan sen beni kıskannnn :1::1::1::1::1::1::1:

eminim benden çok daha iyi durumdasındır sen :nazar::nazar::nazar:

ben görüyorum bak kırmızı pijamama düşmüş şekilde :9::9::9::9::9:

Eki Görüntüle 523946

35+3 ken halimiz... şimdi çektim, ev hali olduğu için tişörtümden sallanan ipi görmeyin :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

canım maşallah :nazar: kilo almamış gibi duruyorsun ne güzel. doğumdan sonra eski halinde görüneceksin. karnın aşağıya inmeye başlamış sanki kız :52:

aktif teyzeoş maşallah size:nazar::nazar:

sağol canım sizede maşallah :)))

valla maşallah burcu ben senin gibi zayıf olsam daha ne isterim sen tam haftanı gösteren normal bir anne adayısın ben yürürken çekilin geniş araç geçiyo modunda insanlar ayyyyyy kendi resmimi hiç koymayim ben buraya walla çok gülersiniz, geçen gün bi tane vatandaş girdi odama işini yaparken durdu durdu ikizlerinizn cinsi kızmı erkek mi dedi :9:

:)))) ikiz sanması kötü olmuş, aman onunda bilmeden ettiği lafa bak, boşver. sağol teşekkür ederim. yeme düzenimi değiştirmedim bide benim bünye bebeği besliyor sanırım. ama resmini koy. biz burda çok şişmanladım diyen ne çok hamiş gördük hala güzel görünen :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ikinizde çok güzel görünüyosunuz kızlarrr

sağol canım. hamilelik yaradı çok şükür :)

:))) top gibi dimi :52: bende çok görüyorum kendim gibi, insanlar dikkat ediyor artık, fazla kilolu hamile kalmadı. ehh sende daha almadan doğuracaksın. oda güzel yahu :)

hehe ben görüyorum hala o ipi :9::9::9::9::9::9:

sağol canımm.. aldım valla biyerlere... umarım çabuk çıkar giderler saklandıkları yerden :9::9::9::9::9::9::9:

:ssz::ssz::ssz::ssz: kıskan sen beni kıskannnn :1::1::1::1::1::1::1:

eminim benden çok daha iyi durumdasındır sen :nazar::nazar::nazar:

ben görüyorum bak kırmızı pijamama düşmüş şekilde :9::9::9::9::9:

pijama bile kırmızı ya..
kırmızı delisi...
gördüm şimdi o ipi..
ya senin bacak çok ince..
ben o kadar zayıfladım hala bacağım kalın..
sanırım iri kemikliyim...kalça kemiğim belimin 2 katı kalın..

$69.webp
ay durun bende ekleyim kendimi 3 hafta önce çekildi bu resim :51:

canlarım yoğunluktan 1 hafta önce çektiğim fotoları şimdi yayınlıyorum. göbişim azcık daha büyüdü bu halinden :52:

33+4 halimiz :)

Eki Görüntüle 520262 Eki Görüntüle 520263
aman da aman erke karnımı bu yoksa:9::9::9:
kız burcu o ayak pozu hiç değişmiyor sende :51:

Eki Görüntüle 521426
Eki Görüntüle 521427
Eki Görüntüle 521428
evet teyzoşlar son halimiz herkes görünce patlıcam diye korkuyor yusyuvarlak oldum :)
beysalım hiçde şişmeşsin sen öyle :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: birde kocaman oldum diyorsun

Eki Görüntüle 523946

35+3 ken halimiz... şimdi çektim, ev hali olduğu için tişörtümden sallanan ipi görmeyin :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:nazar::nazar:evet esra gelin karnın seninde inmeye başlamış bakalım 5 kasım bebelerinden en önce kimin bebesi gelecek :52::52:

Eki Görüntüle 524034

tee 3 haftalık resmi eklemişsin, daha eskisi yok muydu :52: büyümüştür karnın şimdi :))

kız o yüzlere koyduğun resimlere çok güldüm yaaa :52: gelinden farklı durmuyorsun hee :))) neyse bunu değerlendirelim. maşallah canım :nazar: kız hiç hamile gibi durmuyorsun ya, göbekli bir bayan gibisin :)))) az almışsın kilo, rahat etcez doğumdan sonra :)

aman da aman erke karnımı bu yoksa:9::9::9:
kız burcu o ayak pozu hiç değişmiyor sende :51:

beysalım hiçde şişmeşsin sen öyle :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: birde kocaman oldum diyorsun

:nazar::nazar:evet esra gelin karnın seninde inmeye başlamış bakalım 5 kasım bebelerinden en önce kimin bebesi gelecek :52::52:

yok kız teyzesi yani kız olsa iyi olur :52:

çok değişik karnımın şekli ya, kenarları boş ucu toparlak, az kilo aldığım için sanırım. o ayağı birleştireceğim ötekinin yanına, tam göbeğim anlaşılmıyor baksana :)

Son düzenleme:
canım maşallah :nazar: kilo almamış gibi duruyorsun ne güzel. doğumdan sonra eski halinde görüneceksin. karnın aşağıya inmeye başlamış sanki kız :52:

sağol canımm..

ay burcu sen demeden baktım şöyle bi resmime, karnım aşağı inmiş dedim kendi kendime... acaba kızlar farkeder mi dedim ki sen farkettin :52::52::52::52::52::52:

pijama bile kırmızı ya..
kırmızı delisi...
gördüm şimdi o ipi..
ya senin bacak çok ince..
ben o kadar zayıfladım hala bacağım kalın..
sanırım iri kemikliyim...kalça kemiğim belimin 2 katı kalın..

hehee :) pijamam da kırmızı evettt :49::49::49::49::49::49:
benim bacaklarım pek kalın değildir zaten. babamında anneminde bacakları ince, onlara çekmişiz :9::9::9::9:
bol bol yürüyüş yapsan eminim incelir ama o şansın yok malesef :14:

Eki Görüntüle 524034

:nazar::nazar::nazar::nazar: fatmam en son resminle hiç bir farkın yok, uzun zamandır kilo almamış gibisin :34:

ayyyy kızlarr panik yapmayın beniii.. yarın kontrolde ne dicek acaba doktor :18::18::18::18::18::18: erken mi gelir ki yaa pufffff :14::14::14:

Back
X