Eki Görüntüle 523946
35+3 ken halimiz... şimdi çektim, ev hali olduğu için tişörtümden sallanan ipi görmeyin![]()
maşallah canım fazla kilo almamışsın karnında çok çıkmamış maşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 523946
35+3 ken halimiz... şimdi çektim, ev hali olduğu için tişörtümden sallanan ipi görmeyin![]()
Eki Görüntüle 523946
maşallah canım fazla kilo almamışsın karnında çok çıkmamış maşallah..
bu ne guzellık prenseslerr
Eki Görüntüle 523946
Burcuuuu canım salı günü kontroldeyken aynen senin gibi bi hamile bayan gördük incecik ve önde top gibi bi karnı vardı :)
Betülüm sen hiçte öle abarttıgın gibi degilsin kuzum gayet normalsin cok tatlısınız erdeminle
esram ipini görmedik karnını gördük maşallah dedikkksende o kadar kiloyu nereye aldın bilmemm
![]()
ya sen nıye kılonu belli etmiyosun ya çok kıskandım...
ipinide bi göremedim benim gözde problem var galiba..
Eki Görüntüle 523946
aktif teyzeoş maşallah size![]()
valla maşallah burcu ben senin gibi zayıf olsam daha ne isterim sen tam haftanı gösteren normal bir anne adayısın ben yürürken çekilin geniş araç geçiyo modunda insanlar ayyyyyy kendi resmimi hiç koymayim ben buraya walla çok gülersiniz, geçen gün bi tane vatandaş girdi odama işini yaparken durdu durdu ikizlerinizn cinsi kızmı erkek mi dedi![]()
ikinizde çok güzel görünüyosunuz kızlarrr
Burcuuuu canım salı günü kontroldeyken aynen senin gibi bi hamile bayan gördük incecik ve önde top gibi bi karnı vardı :)
Betülüm sen hiçte öle abarttıgın gibi degilsin kuzum gayet normalsin cok tatlısınız erdeminle
esram ipini görmedik karnını gördük maşallah dedikkksende o kadar kiloyu nereye aldın bilmemm
![]()
hehe ben görüyorum hala o ipi
sağol canımm.. aldım valla biyerlere... umarım çabuk çıkar giderler saklandıkları yerden
kıskan sen beni kıskannnn
eminim benden çok daha iyi durumdasındır sen
ben görüyorum bak kırmızı pijamama düşmüş şekilde![]()
aman da aman erke karnımı bu yoksacanlarım yoğunluktan 1 hafta önce çektiğim fotoları şimdi yayınlıyorum. göbişim azcık daha büyüdü bu halinden
33+4 halimiz :)
Eki Görüntüle 520262 Eki Görüntüle 520263
beysalım hiçde şişmeşsin sen öyleEki Görüntüle 521426
Eki Görüntüle 521427
Eki Görüntüle 521428
evet teyzoşlar son halimiz herkes görünce patlıcam diye korkuyor yusyuvarlak oldum :)
Eki Görüntüle 523946
aman da aman erke karnımı bu yoksa
kız burcu o ayak pozu hiç değişmiyor sende
beysalım hiçde şişmeşsin sen öylebirde kocaman oldum diyorsun
evet esra gelin karnın seninde inmeye başlamış bakalım 5 kasım bebelerinden en önce kimin bebesi gelecek
![]()
canım maşallahkilo almamış gibi duruyorsun ne güzel. doğumdan sonra eski halinde görüneceksin. karnın aşağıya inmeye başlamış sanki kız
![]()
pijama bile kırmızı ya..
kırmızı delisi...
gördüm şimdi o ipi..
ya senin bacak çok ince..
ben o kadar zayıfladım hala bacağım kalın..
sanırım iri kemikliyim...kalça kemiğim belimin 2 katı kalın..
evet esra gelin karnın seninde inmeye başlamış bakalım 5 kasım bebelerinden en önce kimin bebesi gelecek
![]()