Bebeklerimiz günden güne büyüyor ve yeni yeni şeyleri keşfetmeye, öğrenmeye çalışıyorlar, bu süreçte bebeklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz, gelişimleri için onlara neler öğretmeye çalışıyorsunuz ve neleri yapabildiklerini paylaşırmısınız, hepimiz birbirimizden faydalanırsak daha yararlı olur diye düşünüyorum
yazan olsa da ben de okusam. biz kasım 2012 değiliz ama yinede neler yapıyolarmıs bakmak isteriz. benimki 2013 nisan. 5 ay gerideyiz henüz:)) ama inanılmaz zor bi dönem yasıyoruz. inatcı hırslı sinirli dediğim dedik... @ sizin de byle döneminiz oldumu acaba? normalmi?
yazan olsa da ben de okusam. biz kasım 2012 değiliz ama yinede neler yapıyolarmıs bakmak isteriz. benimki 2013 nisan. 5 ay gerideyiz henüz:)) ama inanılmaz zor bi dönem yasıyoruz. inatcı hırslı sinirli dediğim dedik... @ sizin de byle döneminiz oldumu acaba? normalmi?
Canım bebeklerin böyle dönemleri oluyo bizimde böyleydi inan ve hala devam ediyor, biraz daha büyük ya anlıyor artık herşeyi dediği olmadığı zaman olana kadar bağırmaya devam ediyor. Sabırlı ve sakin olcaz canım yapacak bişiy yok napalım.
Bu büyümüşte küçülmüşlerin hepside mi aynı anlamıyorum ki. :) çok çok zeki ve istediklerini çığlıklarıyla alabilen yaramazlar bunlar. Ne zaman düzelecekler ve büyüyecekler merak ediyorum.
Daha önce bu konuyu açtık açtığımız gibi de kaldı bebeklerimiz büyüdü eminim ki hepside kıpır kıpır yeni şeyler keşfetme peşinde, burada bebeklerimiz hakkında yapabildiklerini nasıl vakit geçirdiğimizi paylaşırsak eminim ki herkeze çok yardımcı olacaktır. Keyifli paylaşımlar :)