• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

bende başlicam ama kararsızım :)) kistim var bakalım küçülmesini bekliyoruzzz,,,yani bir mucize olsada hepimiz hamile kalsak hiç tüp bebek tedavisine başlamadan ,offf Allahım muhteşem olur :) Allahtan ümit kesilmezzz....

muhteşem olurdu gerçekten ama biz başladık artık tedaviye:)))inşallah bundan sonra mucizem gelir:)

cnm bişe sorcam sana ilk denemende tedaviye başlamadan önce doktor neler yaptı?ilk muayenene adetin 2. veya 3. günü mü gittin?

canım tedavi adetimin 3 günü gitim doktor aşağıdan ultrasonografiyle muahane etti aynı gün tedaviye başladık ilk iğnemide hastanede hemşire hanım vurdu bundan sonra nasıl kullanacağımızı anlatılar 9 gün boyunca sabah akşam karından iğnemi kllandım 11. günde yumurtalar toplandı 14.günde trasfer yapıldı trasferden 12 sonra test yaptım bütün süreç bukadar normalde 6500 maliyeti oluyo ilaçlar dahil ama benim ilaç ve hastaneyle birlikte 8500 gitti eşimde sperm olmadığı için ameliyatla sperm elde edildiği için 2000 tl oraya gitti.ve tabi istanbulla gidş geliş otel ücreti toplam 12000 gitti bizden inaallah sizlere okadara mal olmaz

maddi manevi insanlar ne kadar yıpranıyor. geçen kontrole gittiğimde merkez baya doluydu insanlara içim acı acıdı valla utana sıkıla şu ne kadar bu ne kadar diye soruyorlar çalışan kızların iki lafından biri vezneye gidin önce parayı yatırın senet imzalayın ne bilim valla herkesde bi umut Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

canım tedavi adetimin 3 günü gitim doktor aşağıdan ultrasonografiyle muahane etti aynı gün tedaviye başladık ilk iğnemide hastanede hemşire hanım vurdu bundan sonra nasıl kullanacağımızı anlatılar 9 gün boyunca sabah akşam karından iğnemi kllandım 11. günde yumurtalar toplandı 14.günde trasfer yapıldı trasferden 12 sonra test yaptım bütün süreç bukadar normalde 6500 maliyeti oluyo ilaçlar dahil ama benim ilaç ve hastaneyle birlikte 8500 gitti eşimde sperm olmadığı için ameliyatla sperm elde edildiği için 2000 tl oraya gitti.ve tabi istanbulla gidş geliş otel ücreti toplam 12000 gitti bizden inaallah sizlere okadara mal olmaz

cnm tekrar eşinden ameliyatla sprem mi alıcaklar yoksa dondurulmusun mu var?

bende başlicam ama kararsızım :)) kistim var bakalım küçülmesini bekliyoruzzz,,,yani bir mucize olsada hepimiz hamile kalsak hiç tüp bebek tedavisine başlamadan ,offf Allahım muhteşem olur :) Allahtan ümit kesilmezzz....

cnm slm ne kadar buyuklukte kistin? yani kucuk olursa mesela yinede kuculmesinimi beklio doktorlar
bilmedigm icin soruyorum,,, sogan kuru icsene yok ediyormus

evet esimin yengesi gobeginden yapiyor cok basit gordugum kadariyla..!!!
yaparim bende ..birde birsey duydum laptop kullaniyorsan gobegine yaklastirmak iyi degilmis ozellikle bu tedavi asamasinda
[/QUOTE

eyvahhh!!gercekten mi?beb yandim o zaman benim kucagimdan laptop dusmuyor hic:((

kesinlikle tavsiye etmiyor deneyimli br arkdasim
ya genede bilmiorum nasip bu isler olacagi varsa olur ama yinede insan dikkat etmeli

Son düzenleme:
arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. ilk kez tüp bebek için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. ilk görüşmede zaman önemli mi? yani adetin kaçıncı günü gideyim, yada adet sonrası mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim. hepinizin tedavisi hayırlı olsun...:16:

Kızlar bişey sorucam size:(
Ben 2 ay önce sol tüpümü aldırdım ama iki aydır yumurtlama dönemi sonrası kanamalı akıntım oluyo regli dönmene kadar devam ediyor.Kasım da da tüp bebeğe başlicam..Doktora gittim bişey yok dedi ve şu menepoz zamanlarında kadınlara verilen haplardan verdi bana,hormonlardan kaynaklanıyodur dedi..Ben içmedim içmek de istemiyorum..Başınıza böyle bi durum geldi mi hiç?
Hormon testi yapılmadan böyle ilaç verilir mi anlamadım.Zaten tüp bebek için bi sürü ilaç içiyoruz..:(

arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. ilk kez tüp bebek için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. ilk görüşmede zaman önemli mi? yani adetin kaçıncı günü gideyim, yada adet sonrası mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim. hepinizin tedavisi hayırlı olsun...:16:

adetten önce gitmelisin çünkü tedaviye adetin 2. günü iğnelerle başlıyorlar.önce gitmenin sebebide hormonların için belli tahlilller isteyecektir tsh-prolaktin gibi

şimdiden hayırlı olsun

merhaba kızlar bişey sorucam ya tüp bebek tedavisine başlamadan önce ilaç kullanan varmı varsa hangi ilaçları kullanıyorsunuz ....

sevgiler

iyi akşamlar kızlar bizde bu ay memorıalde tüp bebek işlemlerine başladık adetin 2. günü doktor çağırdı bizdeki problem eşimden kaynaklı sayı hareket morfoloji ne ararsan var yani inş. hepimiz bu ay başarılı sonuçlar alırız allah hepimizin yardımcısı olsun

iyi akşamlar kızlar bizde bu ay memorıalde tüp bebek işlemlerine başladık adetin 2. günü doktor çağırdı bizdeki problem eşimden kaynaklı sayı hareket morfoloji ne ararsan var yani inş. hepimiz bu ay başarılı sonuçlar alırız allah hepimizin yardımcısı olsun

hayirlisi olsun dentur ne gun basladi tedavin

slm bayanlarr bende yarın başlıyorum allahın izniyle inş hayırlı pozitif sonuçlar alırız :49::emir_bebek::nazar:

kızlar biz geçen ay başladık gerekli testler yapıldı eşimin ve benm kasım ayındada yani adetin 2. başlıyoruz allah nasip ederse

Back
X