saol canım cevap verdiğin için.. şimdi arastırınca bende dr umun ii yaptıgına karar verdim basta cok üzülmüştüm onca sey cektim bekledim şimdi niye böyle oldu diye sonra karnım sismeye baslayınca ve şimdi okuduklarımı görünce drumun cok ii bir karar verdiğine dahada inanıyorum..
dondurulmusları transfer ederken iğne kullanmayacagız sadece ilaçla rahim duvarını kalınlastırıp transfer yapacagız dedi..
3 tüp şeklinde bölmüşler embriyoları 1. tüpte 3 tane 1. kalite
2.tüpte 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite
3. tüptede 1tane 1. kalite 2tane 2. kalite şeklinde yaptılar
hiçç canını sıkma canım gerçekten senin için en iyi olanı yapmış,
evet donmuş transferinde iğne falan kullanmıycaksın rahim kalınlığını takip edecekler sadece eğer o yeterli değilse onun için bant veya hap veriyorlar ohh rahat süreç üstelik ozamana kadar rahimde dinlenmiş olacağından ve tedavi stresiyle uğraşmayacağından tutma oranının normale göre daha yüksek olduğu bile söyleniyor son zamanlarda..
sen şimdi yemene içmene çok dikkat et, doktorunda söyleyecektir ama 1 hafta-10 gün sürekli protein beslen, bunun ilacı protein ve bollll su içmekmiş
ben 10 gün günde 3-4 yumurta,1 lt süt ,ve her öğün yemekte tavuk yedim en çok protein bunlarda varmış ve sürahiyle gezdim sürekli ve bunlar sayesinde ohss bir ileri seviyeye geçmeden bitirdim çok şükür
geçmiş olsun canın