Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2012 nisan gelini olcam inş:) Kınamda arkadaşlarıma özel bi hediye vermek istiyorum canım,ne yapcağımı bilemedim ama:) Bi de kınamda arkadaşlarımla hazır hint kınası dövmelerden yapalım diyoruz.İlginç bi şeyler bulsak yaaa,dimi??
Eki Görüntüle 347351 nasıl kızlar :)
çikolatamı içindeki...süpermiş buda ya nasıl yaptırabiliriz acaba bunu...ama ben kalıcı olsun istiyorum. daha çok
sakız canım içindekiler :) ben yapıyorum :) kalıcı olsun istiyosan da kalıcı seylerde yapıyorum
eger düşünürsen konuşabiliriz..htta söz kesimi kısmında söz günü detayları..işte buyrun kızlar diye topikte kendi sözüm için yaptıgım hediyelik var istersen bi göz at :)
çok iyiymiş. ben çalışıorum ne yazıkki kendim yapacak zamanım yok. güzel bir fikir bulursam alıcam :)
ben zaten ticaretini yapıyorum eger yaptırmayı düşünürsen iletişime geçebiliriz canım begendiğin bi tasarımı yada aklındaki hertürlü seyi hayata gecirebşilirim kuşkun olmasın :)
facebook da sayfam var yeni actıgım için cok fazla modeli paylaşmadım bi haftaya kadar paylaşmış olucam :)
Eki Görüntüle 347351 nasıl kızlar :)
ben de çiçekli duvaklı taçlar gördüm face de onlardan alabilirim aslında samimi arkadaşlarıma:))) çok hoş olmuşlar nedime tacı:) def de farklı olmuş yaa,içine isim yazdırmak falan çok güzel bi fikir.Aslında şu shakira kemerleri var ya,onlar da güzel olabilir ha.kına da döktürürüz:)))