Düğün 2012 KONYA gelinleri :)

liberte11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
2.351
0
0
Afyon
Kızlar hadi birbirimize yardımcı olalım. Düğünlerimiz nerde olcak. Gelinlikler ne alemde. Ne zaman düğünlerimiz? Nerede oturmayı düşünüyoruz?

bende varım konya geliniiiiiiiiii :D 30 ağustos konya diltaşta kızevi düğünü 1 eylül adana da erkekevi düğünü vaaaaaaaaar :D

bende varım konya geliniiiiiiiiii :D 30 ağustos konya diltaşta kızevi düğünü 1 eylül adana da erkekevi düğünü vaaaaaaaaar :D

Tatlım benimde nişanım diltaşta olacak düğünüm bera otelinde :46::46:

inanmıyorum tatlım yerde ararken gökte buldum seni özelden msj atmışsın tşkler ama ben daha özelden msj atamıyorum bu arada benim de düğün 07.07 konyada

Tatlım senin düğün nerde olacak :)

benim nişan öğretmenevi düğün diltaş... :D konya düğün bize ait oldğu için nişanı öğetmenevinde yaapalım aileme yük olmaın dedim eve de sığılmaz...

benim nişan öğretmenevi düğün diltaş... :D konya düğün bize ait oldğu için nişanı öğetmenevinde yaapalım aileme yük olmaın dedim eve de sığılmaz...

Çok iyi olmuş tatlım aslında hiç nişan olmasada olurmuş burada kız evi olarak düğün yapıcakmışınız zaten..Nişanlık gelinlik falan baktınmı hiç?

nişanlığım bu liberte11
$kk.GIF rengi burda açık çıktı flashtan dolayı aslında 1 2 ton daha koyu su tam moda olan yeşilden.. bilmem ben istedim nişanı ilerde pişmmanlık duymayym die :D

Eklentiler

• $nişanlıkkkkkkkkkkkkkk.GIF
    $nişanlıkkkkkkkkkkkkkk.GIF
    25,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
nişanlığım bu liberte11
Eki Görüntüle 383637 rengi burda açık çıktı flashtan dolayı aslında 1 2 ton daha koyu su tam moda olan yeşilden.. bilmem ben istedim nişanı ilerde pişmmanlık duymayym die :D

Görümüştüm tatlım nişanlığını forumda gezerken bende çok seviyorum zümrüt yeşilini sanada çok yakışmış şekerim...Güle güle giyin inş.

Tatlım benimde nişanım diltaşta olacak düğünüm bera otelinde :46::46:

Tatlım senin düğün nerde olacak :)
slm cnm özelden msj atmışsın ben daha özelden msj atamıyorum düğün konyanın ilçesinde olcak nişanlımın ilçesi.birbirimize yardımcı olalım tabi senin ne zaman düğün

Back
X