2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydıın herkeseee... :3:

kızlar naptınız amma soru çözmüşsünüz haa.. :52::52::52:
kaç sayfa var bakamadım hepsine ama sanırım çözülmemiş sorular bırakmışsınız.:15: işlerimi hallediym döncem tekrar onlara :52:

bu ne ki ? :53: benim gözüm ordaki 11. soruya takıldı onu nasıl çözdünüz?

ı ı paylaşalım canım :29:
(25!/6^a)+(25!/4^b) sonucu tam sayıysa a ve b tam sayılarıı toplamı en çok kaçtır?
bu soru arada kaynamış sanırım.:26:
25!/ 6 üssü a mı canım ? anlamadım soruyu. :26:

45ten küçük ve 45 ile aralarında asal kaç tane pozitif tam sayı vardır ? buna bakın bide kızlar
aralarında asal deyince kaldım öyle. çözümsüz sorulardan biridee bu çözen açıkmayabilir mi bunu ?:30:

xyz
27
*-------
... I.çarpan
... II.çarpan
+-------
963 yandakiçarpma işleminde II.çarpım bir basamak sola kaydırılmadan hatalı olarak yapılmıştır.

buna göre xyz üç basamaklı sayısı kaçtır?

buyrun kızlar :42:
7.(xyz) + 2.(xyz) = 963
(1.çarpan)+ (2.çarpan)
burdan xyz =107 dir kızlar :34:

herşeyi devletten beklemeyelim lütfen :51:

benim yapamadığım sorulardan birisi beni aydınlatın :32:

20 günde bir nöbet tutan bir asker,birinci nöbetini pazartesi günü tuttu.asker n.nöbetini yine pzt günü tuttuysa n kaçtır :52:
ip ucu veriyim sayı 2 basamklı :53:
bu tip soruları hiç bilmiyorum hayrına biri anlatsında öğreneyim :9:

diğer sorular çözülmüş zaten.. ama gerçekten güzel sorular keşke akşamları da aranızda olabilsem.. :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar günaydın günaydın :7:

ben dün gece keyfim yok diye çıkmıştım ya gece hastalandım sabaha kadar uyuyamadım. anca kendime geliyorum. sorulara bakmadım daha bende göz atayım. herkes gitmiş

canım çok geçmiş olsun :5: gel hemen aramıza:7:

bu ne ki ? :53: benim gözüm ordaki 11. soruya takıldı onu nasıl çözdünüz?
bu soru arada kaynamış sanırım.:26:
25!/ 6 üssü a mı canım ? anlamadım soruyu. :26:
aralarında asal deyince kaldım öyle. çözümsüz sorulardan biridee bu çözen açıkmayabilir mi bunu ?:30:

7.(xyz) + 2.(xyz) = 963
(1.çarpan)+ (2.çarpan)
burdan xyz =107 dir kızlar :34:

bu tip soruları hiç bilmiyorum hayrına biri anlatsında öğreneyim :9:

diğer sorular çözülmüş zaten.. ama gerçekten güzel sorular keşke akşamları da aranızda olabilsem.. :44:

canım çözülmemiş sorular olmamı :9:
o dediğin 11. soruyu kızlarada soralım bi :34:
senin çözüm yolu pratik valla biz şıklardan gittik.kızlar soru hatalı sonuç 4 basamaklı olmalı dedilerde ispatladık resimle :9:
nöbet sorusu,asal sayı sorusu ve 25! sorusu çözümsüzdür görenlerin insanlık namı çözerek burda ilan etmelerini rica ederiz :52::52:

günaydın kpss yoldaşlarım akşam yine sorularımız hazır bir şekilde burda toplanalım :32:

hanımlar günaydın günaydın :7:

canım çözülmemiş sorular olmamı :9:
o dediğin 11. soruyu kızlarada soralım bi :34:
senin çözüm yolu pratik valla biz şıklardan gittik.kızlar soru hatalı sonuç 4 basamaklı olmalı dedilerde ispatladık resimle :9:
nöbet sorusu,asal sayı sorusu ve 25! sorusu çözümsüzdür görenlerin insanlık namı çözerek burda ilan etmelerini rica ederiz :52::52:

şu 25! sorusunun cevabı 12 mi acep ?:27:

ı ı yine olmadı :52:
ihtimali %0 :9:

12 olmayınca belki 15 dir diye sallamıştım zaten :1::1::1::1:
yaa uuf..:57: olasılık,mutlak değer bir de faktöriyel sormayın bacım mat çalışmadım daha hele bu konuları hiç bilmiyorum. :18: ama birileri çözse çok iyi olacak.. çözülmemiş soru kalınca takılıp kalıyorum buraya beeeeeen :19: :17:

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım gerçekten cins sorular ama ben mat a fazla zaman ayırmayı düşünmüyordum . ufaktan başlasam iyi olacak. unutmuşum bi çok konuyu baksana :23:

canım pratik yapman önemli zaten bende konu çalışması yapmadım pratik yapıyorum sadece :15:

Back
X