çok sağol canım. şimdi havamda değilim sonra bakayım belki yarın katılırım size kendimi iyi hissedersem.
tamam canım yarın bekliyorum bak kendini birazcık iyi hissedince koş gel, kafa dağıtırsın hem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım. şimdi havamda değilim sonra bakayım belki yarın katılırım size kendimi iyi hissedersem.
tamam canım yarın bekliyorum bak kendini birazcık iyi hissedince koş gel, kafa dağıtırsın hem![]()
tamamdır canım. kendine çok iyi bak öpüyorum. Allah rahatlık versin
bu soru arada kaynamış sanırım.:26:ı ı paylaşalım canım
(25!/6^a)+(25!/4^b) sonucu tam sayıysa a ve b tam sayılarıı toplamı en çok kaçtır?
aralarında asal deyince kaldım öyle. çözümsüz sorulardan biridee bu çözen açıkmayabilir mi bunu ?45ten küçük ve 45 ile aralarında asal kaç tane pozitif tam sayı vardır ? buna bakın bide kızlar
7.(xyz) + 2.(xyz) = 963xyz
27
*-------
... I.çarpan
... II.çarpan
+-------
963 yandakiçarpma işleminde II.çarpım bir basamak sola kaydırılmadan hatalı olarak yapılmıştır.
buna göre xyz üç basamaklı sayısı kaçtır?
buyrun kızlar![]()
bu tip soruları hiç bilmiyorum hayrına biri anlatsında öğreneyimherşeyi devletten beklemeyelim lütfen
benim yapamadığım sorulardan birisi beni aydınlatın
20 günde bir nöbet tutan bir asker,birinci nöbetini pazartesi günü tuttu.asker n.nöbetini yine pzt günü tuttuysa n kaçtır
ip ucu veriyim sayı 2 basamklı![]()
ben dün gece keyfim yok diye çıkmıştım ya gece hastalandım sabaha kadar uyuyamadım. anca kendime geliyorum. sorulara bakmadım daha bende göz atayım. herkes gitmiş
bu ne ki ?benim gözüm ordaki 11. soruya takıldı onu nasıl çözdünüz?
bu soru arada kaynamış sanırım.:26:
25!/ 6 üssü a mı canım ? anlamadım soruyu. :26:
aralarında asal deyince kaldım öyle. çözümsüz sorulardan biridee bu çözen açıkmayabilir mi bunu ?
7.(xyz) + 2.(xyz) = 963
(1.çarpan)+ (2.çarpan)
burdan xyz =107 dir kızlar
bu tip soruları hiç bilmiyorum hayrına biri anlatsında öğreneyim
diğer sorular çözülmüş zaten.. ama gerçekten güzel sorular keşke akşamları da aranızda olabilsem.. :44:
günaydın kpss yoldaşlarım akşam yine sorularımız hazır bir şekilde burda toplanalım![]()
hanımlar günaydın günaydın
canım çözülmemiş sorular olmamı
o dediğin 11. soruyu kızlarada soralım bi
senin çözüm yolu pratik valla biz şıklardan gittik.kızlar soru hatalı sonuç 4 basamaklı olmalı dedilerde ispatladık resimle
nöbet sorusu,asal sayı sorusu ve 25! sorusu çözümsüzdür görenlerin insanlık namı çözerek burda ilan etmelerini rica ederiz![]()
15,21,26,32,36 canımıımm şeyşıkları aliiim o zaman
![]()
ı ı yine olmadı
ihtimali %0![]()
çözülmemiş mod sorusu var ona bak istersennöbetçi sorusu
![]()
haaa bi de o vardı dimiii :26:
birden mat da çok eksiğim olduğunu hissettim nedense![]()
canım hiç öle deme sorular cins![]()
haklısın canım gerçekten cins sorular ama ben mat a fazla zaman ayırmayı düşünmüyordum . ufaktan başlasam iyi olacak. unutmuşum bi çok konuyu baksana![]()