2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tuzak bir soru :32:
iki sayının çarpımında sayılardan biri %40 arttırılıp,diğeri %10 azaltılırsa çarpım sonucu nasıl değişir?(% kaç değişir )
:52:

tatlım ben akşam yemeği hazırlığı yapıyım kk açık sorun olursa yaz sende :32: gelirim 1 saate ben :10:

kızlar erken başlamayın ben kocişle çarşıya gidiyorum akşam yapalım soru çözmünü tatil diye dışardadır herkez akşam toplanır :25: bir sorum var sorupta gideyim canınız sıkılıyordur çözün bakalım :1:

iki basamaklı doğal sayılardan kaç tanesi 3 veya 5 iletam bölünebilir?

buyrun kızlar :42:

şıklar 60,54,48,42,36 kolay gelsin :6:

Son düzenleme:
kızlar erken başlamayın ben kocişle çarşıya gidiyorum akşam yapalım soru çözmünü tatil diye dışardadır herkez akşam toplanır :25: bir sorum var sorupta gideyim canınız sıkılıyordur çözün bakalım :1:

ben geldim cevap 60 :32:

Son düzenleme:

ben 42 buldum cevabı ama tabi tam emin değilim

tuzak bir soru :32:
iki sayının çarpımında sayılardan biri %40 arttırılıp,diğeri %10 azaltılırsa çarpım sonucu nasıl değişir?(% kaç değişir )
:52:

ben daha yeni gördüm soruyu bu tarz soruları severim çerezlik oluyor :9::9:
ve evet %26 artar çözümü de bir o kadar kolay sorulardır

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :6:
haydi gelin artık :21:
bi sürü soru var :32:

cnaım okyonusun soruyu çözdüm ama pek emin değilim :26:
hanımefendide beyiyle gezmelerde soruyu sordu kaçtı valla :52:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :6:
haydi gelin artık :21:
bi sürü soru var :32:

cnaım okyonusun soruyu çözdüm ama pek emin değilim :26:
hanımefendide beyiyle gezmelerde soruyu sordu kaçtı valla :52:

ben de bizim buradaki alışveriş merkezine gidip bir şey bakıp geleceğim, yarın ing sınavım var ona çalışacağım ama laptop açık olur katılırım soru çözümlerine :23:

sii yuu :10:

ben de bizim buradaki alışveriş merkezine gidip bir şey bakıp geleceğim, yarın ing sınavım var ona çalışacağım ama laptop açık olur katılırım soru çözümlerine :23:

sii yuu :10:

ooooooh valla gezin siz gezin :14:
ben siz gezerken 20 soru çözerim :21::41:

ben bun çözemedim yanlış mantıkmı kuruyorum acaba :44:
saatteki hızları 48km/sa ve 64km/sa olan iki araç aynı anda aynı noktadan ve zıt yönde harekete başlıyorlar.buna göre hareketlerinden kaç saat sonra bu iki araç arasındaki mesafe 280 km olur :32::32:

ben bun çözemedim yanlış mantıkmı kuruyorum acaba :44:
saatteki hızları 48km/sa ve 64km/sa olan iki araç aynı anda aynı noktadan ve zıt yönde harekete başlıyorlar.buna göre hareketlerinden kaç saat sonra bu iki araç arasındaki mesafe 280 km olur :32::32:

Back
X