2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar hemen balıklama atlıyorum:)

arkadaşım kpss konu anlatımı alıcakta. yargı ve ihtiyaç tavsiye edicem. uygunmudur.

yokmu kızlar çözen :26:

=> paydalar kökten kurtarılır önce. yani birinci kesir (kök5+kök2) ile ikinci kesir (kök3+kök2) ile

çarpılır.yani ; 3.(kök5+kök2)/(5-2) - 1.(kök3+kök2)/(3-2) burdan şu sonuç çıkıyor (siz işlem yaparsınız arada) ;
(kök5-kök3) bunun bi de (-1) i vardı üstünde o yüzden 1/(kök5-kök3) olur paydayı kökten (kök5+kök3) ile çarpıp kurtarırsak sonuç (kök5+kök3)/2 olur.(çok mu karışık oldu ne :26: ?

Son düzenleyen: Moderatör:

gayet anlaşılır canım

mustafa sultanın bugünkü yaşındayken sultan 11 yaşındaydı.mustafa bugün 27 yaşında olduğuna göre sultan bu gün kaç yaşında

tamam ozman ihtiyaç almasını söylicem. konular bitince soru bankası olarak data tavsiye etcem(tarih çoğ anayasa için)

valla ben datadan pek memnun kalmadım canım.datanın tarih konu anlatımı aldım felaket detay

daha yeni ihtiyacın modüler soru bankası bide yargının her dersten 50 deneme kitabı var onu aldım

yok be güzelim sen kolay soruyorsun bugün yok mu cins sorularından bea
cvp %44 bu arada...

yok be güzelim sen kolay soruyorsun bugün yok mu cins sorularından bea
cvp %44 bu arada...

cins soruları akşama saklıyım dedim
yanlış soruya bakmışım :))) 44 canım :)) bunu anlatırmısın ben yapamdım (

Son düzenleme:
:2:
valla ben datadan pek memnun kalmadım canım.datanın tarih konu anlatımı aldım felaket detay

daha yeni ihtiyacın modüler soru bankası bide yargının her dersten 50 deneme kitabı var onu aldım

canım soru bankaları güzel datanın. bide cep kitapcıgı güzel

cins soruları akşama saklıyım dedim
yanlış soruya bakmışım :))) 44 canım :)) bunu anlatırmısın ben yapamdım (

keşke akşam katılabilsem bende bu gidişle eve net aldırcaksınız yine bana
neyse sabah gelip bakarım artık soruyu çözüp kaçayım ben.

karışıma 100x diyelim. bunun %30 u yani 30x i şeker miş.
içine 1/4 kadar şeker yani 100x.1/4=25x şeker ilave ediliyor
yeni karışım toplam 125x, yeni karışımın şeker oranı 55x oldu.
orantı kurarsan 125x de 55x şeker varsa 100 de kaç ? diye burdan %44 gelir canım

Son düzenleyen: Moderatör:

saol canım
karışımlardan soru kaçırmıyodum valla unutmuşum.formüle sokmadan mantıkla çözücem o zman bu şekilde
ben sana özelden msj atarım sana soruları akşama 300.sayfaya ulaşırız heralde

valla şekerim soruları özelden atarsan çok sevinirim. yoksa tüm sayfalara bakmam zor oluyor sabah
ben genelde karışım sorularını mantıkla çözerim ve kaçırmam. böyle daha kolay oluyor..
sizlere iyi çalışmalar
ben kaçar kocişim bekler

saol canım
görüşürüz yarın :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…