merhaba kızlar ben geldim
Evet kızlar atandımm(hala bir yanlışlık olabilirmi diyorum)darısı başınıza öptümmm..
Evet kızlar atandımm(hala bir yanlışlık olabilirmi diyorum)darısı başınıza öptümmm..
çooooooooooook sevindim inşallah bizde yerleşiriz yavvv. bölümünle alakalı ise de tadından yenmez şimdi.
kaç puan almıştın ???
merhaba kızlar ben geldim
hoşgeldin gülen kalp hastaydın nasıl oldun iyileştinmi
ddemir cnm tebrik ederim darısı bizim başımıza inş.
kızlar bomba gibi zıpkın gibi fişek gibi geldim ben
sevdiceğimden enerjiyi aldım işte geldim burdayım
huhuhu bende diyorum nerde bu kız??? en azından quietty buradadır...
eğer eşinde devlet memuruysa zorlamaz canım başka bi yer tercih edip eşten dolayı tayinini isteyebilirsin 6 ay içinde.Tecrübeli arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Baya zamandır kpss ye hazırlanıyorum ama tabi fırsat buldukça, hani garanti iş olsun dedik ama biraz önce okudum yeni düzenlemeler olacakmış aday memurluk 4 yıl olacak ve mesleki eğitim alacaklar,her yılın sonunda aldıkları eğitimden sınava girecekler ve geçemezlerse memurluk hakları olmayacak.Ben b grubundan girmeyi düşünüyorum.Evliyim eş durumu tayin vs.. de biraz zorlar mı siz ne düşünüyorsunuz?Şimdden teşekkürler.
çok saol canım80 kg tuzlu suyun %25 i tuz
denklemde 25.80+ 100.x=40(80+x) bu denklemde 100.x demek saf tuz katılıyor onun oranı 40(80+x) ise toplamın yüzde oranı
denklemi çözersekı x=20 olur yani 20 kg saf tuz eklenmeli ki yeni karışımın oranı %40 olsun.
dip not : yeni karışımın 2/5 i dökülse bile bu tuz oranını etkilemez
bende bugün matemetik çözmeye başladım kızlar..
gelmişken bi soru sorayım hemen size...
n! sayısını bölen en büyük asal sayı 19 old göre, n nin alabileceği değerler toplamı kaçtır ?
5 midir????????????????????????????
kızlar selam, uğrayamadım bir kaç gündür ama hafta başında olasılık sorularımla burada olacağım
ya bir de aklıma takıldı, ben temmuzda kpssye gireceğim ama, ünivde yaz okuluna kalacağım o yaz. yani eylül gibi mezun olacağım inşallah
bir sorun olmuyor değil mi böyle bir durumda?? :26kurken de sınava giren var yani.. :26:
kızlar selam, uğrayamadım bir kaç gündür ama hafta başında olasılık sorularımla burada olacağım
ya bir de aklıma takıldı, ben temmuzda kpssye gireceğim ama, ünivde yaz okuluna kalacağım o yaz. yani eylül gibi mezun olacağım inşallah
bir sorun olmuyor değil mi böyle bir durumda?? :26kurken de sınava giren var yani.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?