2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hoşgeldin gülen kalp hastaydın nasıl oldun iyileştinmi

ddemir cnm tebrik ederim darısı bizim başımıza inş.

1 haftada eridim aktım canım daha yeni yeni kendime geliyorum. bugün ilk kez oturabildim hep yatıyodum. derse başladım bende hemen. çok sağol ilgilendiğin için. =)

siz neler yaptınız nasıl gidiyo çalışmalar?

kızlar bomba gibi zıpkın gibi fişek gibi geldim ben
sevdiceğimden enerjiyi aldım işte geldim burdayım

huhuhu bende diyorum nerde bu kız??? en azından quietty buradadır...

tatlım vala 12de bi çıktımı daha yeni geldim eve
tabi 10dan 12 ye kadar süslenmeyle geçti bi baktım çıktım bişey yazamadım sabah
naptınız bakalım ben bugün tatil yaptım kendime

eğer eşinde devlet memuruysa zorlamaz canım başka bi yer tercih edip eşten dolayı tayinini isteyebilirsin 6 ay içinde.
zaten genelde kurum içi sınavlar oluyo bu aday memurluğu gözünde büyütme.hatta bu uygulama varsa çok çok ta iyi olmuş.çok salla başını al maaşın memurlar oldu en azından hak ederek çalışılmış olur
çok saol canım

bende bugün matemetik çözmeye başladım kızlar..

gelmişken bi soru sorayım hemen size...
n! sayısını bölen en büyük asal sayı 19 old göre, n nin alabileceği değerler toplamı kaçtır ?

tatlım 253 mü cevabı yarın bi söleyi ver

kızlar okek le açılışı yapıyorum
okek(4,18,x)=180
ise x en az kaçtır ?

kızlar selam, uğrayamadım bir kaç gündür ama hafta başında olasılık sorularımla burada olacağım

ya bir de aklıma takıldı, ben temmuzda kpssye gireceğim ama, ünivde yaz okuluna kalacağım o yaz. yani eylül gibi mezun olacağım inşallah

bir sorun olmuyor değil mi böyle bir durumda?? :26kurken de sınava giren var yani.. :26:

olasıkları sen sorar sen anlatırsın anlamam valla
canım bildiğm kadarıyla mezun olanlar ve mezun durumda olucaklar lisans kpssye başvurabilir.sen girebilrsin yani
ama mesela yaz okulunda okul uzadı o zaman atansan bile işe başlayamazsın ayrıca ceza alırsın

benim bildiğim kadarıyla bir sorun yok canım girebilirsin.

sorunun çözümü;

2^2---------2x3^2---------M sayılarımız

180=2^2x3^2x5

bu üç sayıyı ekoka (180 ) e tamamlamalıyız.

sadece 5 eksik

cevap=5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…