2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

can olsun kan olsun :)

başka sorularımızda var. ayrıca bakta öğren şaşkın

ya olmasın ama kilo vermem lazım gerçi sevdiceğim kilo vermişsin dedi ama kayınvalideciğim aynı fikirde değil quiet biraz kilomu almış demiş

valla ne yaaln söliyim bakasım bile gelmiyo
ben diğer sorularda coşucam hız testindde 1 testim kaldı ona bakıyım ben bi yandan da size

|x-3| - |x+8| toplamının alabileceği kaç tam sayı değeri var?

|x-3| - |x+8| canım bu ifadeyi şuna çeviriyoruz |x-3| - |x-(-8)|. Bu ifadeye çevirmemizin tek sebebi bunun bir kural olması. Bu ifadenin alabileceği en küçük değer x=3 ve en büyük değer x=-8 verdiğimizde ortaya çıkar.[İÇİNİ SIFIR YAPAN DEĞERLERİ ALICAZ] Sonra x=3 verdiğimizde enküçük değer -11
x=-8 verdiğimizde en büyük değer +11 çıkıyor. Yani {-11,-10,-9,-8,...,0,1,2,...,11} yani toplam 23 tane tamsayı değeri oluyor :)

Son düzenleme:

sevdiceğin seni seviyo belli :)

biz burdayız sorularını bekliyoruz canım

anladım canım çok sağol =)

kızlar çözümsüz soru var 15!=4[SUP]a[/SUP].b
eşitliğini sağlayan en büyük a değeri kaçtır

kızlar çözümsüz soru var 15!=4[SUP]a[/SUP].b
eşitliğini sağlayan en büyük a değeri kaçtır

15!=4[SUP]a[/SUP].b canım bu ifadede 4[SUP]a[/SUP] = 2[SUP]2a[/SUP] şeklinde yazıyoruz. Sonra 15'i sürekli 2 ye böl, ilk bölümünde bölüm 7 sonra 7'yi 2'ye böl, 2. bölüm 3 sonra 3'ü 2'ye böl bölüm 1, artık 1 2'ye bölünemeyeceğinden bölme işlemini yapmıyoruz. Sonra bu bölümleri topluyoruz 7+3+1=11 ama bizim üslü sayıda üssümüz 2a çıkmıştı. Burdan 11'i 2'ye bölmemiz lazım cvp=5 :)

kız çok yaşa sen emi

ben salağım ya valla. 11 çıktı diye bıraktım soruyu

çözümsüz bi soru daha var kızlar çok iyi bilir
4^11+5^11+...+36^11+37^11
sonucunu 41 ile bölümünden klan kaçtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…