"0" mı canım
Arkadasım o soru çok uzun olarak bulunuyor ya da ben öyle düşündüm bilmiyorum.sonradan size yazarım onun cevabını.işteyim canım çözemedim o yüzden uğraşmam lazım biraz
ortaya karışık yapıyoruz canım bazen ama genel olarak matBen buraya ilk konu açıldığında girmiştim ondan sonra hiç girmedim.Sadece mat mi çözüyorsunuz kızlar?Çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz hepiniz?
tatlım 1 niye görmüyon ki üsleri :44:he tamam. yanlışsa cvbını bilmek istedm o yzden ısrar ettim
üstleri görmemezlikten geldim hepsi aynı altıgı oldugu için bi önemli yok diye biliyorum
4+5.... 37
son terim - ilk term )/artış miktarı +1
37-4= 33
34+1= 34
son terim+ilk terim/2 x terim sayısı
(37+4)/ 2 x 34
41/2x34
sonucu 41 bölüncede sonuç "0"
çözümü anlatta öyle geçelim canım o kadar değil
quiet'in misafirleri gidemedi heralde. :)
tatlım senin sorun var mı?
ortaya karışık yapıyoruz canım bazen ama genel olarak mat
tatlım 1 niye görmüyon ki üsleri :44:
mod yönteminden bulunmuştu bu soru bide bakalım hangi yöntemler çıkcak daha
2 mat içinde türkçe yazım yanlış buldumeğer bişeyi görmek yerine tam tersi olursa o zman görmemezlik değil görmezlikten gelinir saygılar
anca gittiler canım ya türkçe çözemedim vicdanım sızlıyo
saat daha 6 çözersin canım merak etme.
yine gececiyim galba
kaderimiz bu be yavrum yapacak bi şey yok. sabahtan kalkıp aklımda ders olmadan akşam etmeyi özlediim
2[SUP]6[/SUP]=64 ya canım. 10[SUP]9 [/SUP]demek 10 basamak demek birde 64le çarpıldığı için 11 basamak oluyor. kaç basamak diye sorulan her üslü soruda 2 ve 5 i bulup üslerine eşitle 10 üssüne çevir.
tatlım şimdi böle yapalım ki atandığımızda maaş zamanı gelince acaba iş çıkışı hangi elbiseyi almaya gitsem ay 17:30 da kuaför randevum var inşallah yetişirim yarım saatte diye düşünelim
tmm cnm çok teşekkürler
heralde kızım bütün herşey motivasyonya eşek ya insanı nasıl gaza getiriyor bak :) şaka maka bi test kitabı bitirebilirim bu gazla. gelsin elbiseler gelsin ayakkabılaaar :)
heralde kızım bütün herşey motivasyon
ben kimlri gaza getirdim topic açılınca bi bilsen 410.000 kişi diyodum herkes ders çalışmaya başlıyodu
düşün şimdi en az 1300 maaş almışın aylık.3 ayda bi çift maaş
araba kredisi çekiyosun çatır çatır ödüyosun en fazla 3 sene o da ödemeyi düşük tutarsan
çıkışta atlamışın arabana işte canın sıkılmş atmışın kendini avm lere alışverişini yapmışın sonra atlamışın arabay boğaza boğaz kenarında bi çay kahve içmeye arkadaşlarınla
saat en geç 20.30 evdesin
yine gececiyim galba
kaderimiz bu be yavrum yapacak bi şey yok. sabahtan kalkıp aklımda ders olmadan akşam etmeyi özlediim
gel öpücem gel :)
Allahım bu günleri hepimize nasip etsin inşallaaaaahh =)
ee soru var mı soru :)
olsun canım ben sana eşlik ederim kociş nöbetçi yrndı aslında nöbeti değişiklik olmuş gece geç saate kadar burdayım
sabah kalktığımda diyorum acaba uyandılarmı topiktelermi soru varmı iyice bağımlı olduk buraya haa
dün gece 3 saat kotam bitti kahroldum soruları kaçırdım diye
olsun canım ben sana eşlik ederim kociş nöbetçi yrndı aslında nöbeti değişiklik olmuş gece geç saate kadar burdayım
sabah kalktığımda diyorum acaba uyandılarmı topiktelermi soru varmı iyice bağımlı olduk buraya haa
dün gece 3 saat kotam bitti kahroldum soruları kaçırdım diye
uyandığımda saate bakıyoruum Allaah diyorum bunlar erken kalkıyo kesin girmişlerdir :) aceleyle kahvltı ediyorum buraya gelmeye can atıyorum :)
Allaah'ım sen quiet kuluna KPSS yi kazanmayı nasip et bize bu imkanı verdiği için =)
ooo kızlar maşallahınız var :) .. ben de bu yıl atananlardanım sayısal öğrecisiyimdir 89 aldım. bi faydam dokunursa yardım etmeyi severim . iyiy çalışmalar
öp bacım
amin
ama biz bu gazla devam edersek kesin gidicez
bende mat sorusu kalmadı türkçeyede bakamadım
okyonus varmı soru
tamam tatalım gececiyiz o zmandiğer arkadaşlarda uyusun biz en az 20 soru bitiririz
ah cnm bende hiç soru olmazmı yaaaa hemen yazıyorum soruyu
diğerleri uyusun biz öne geçelim onlardan hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?