- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
günaydın beybi![]()
günaydın tattlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın beybi![]()
günaydın tattlımbende bugün köklü sayıları bitiricem birlikte gidiyor mat konularımız seninle
![]()
köklüler üslüler çok zevklidir bana göre insanın yiyip bitiresi geliyor bu soruları yaparken![]()
ama dün çözemedim biz 2 tane üslü sayıyıyı deli oldukarada zor soruda çıkıyor yazanlara maşallah valla
![]()
bir düştüm pir düştüm
öyle bir düştüm
kaldıranım,el verenim olmadı
ben de kendim kalktım
diger düşenlere
el vereyim diye
![]()
iyi geçmiştir umarım
kpss ye sıkı çalış
genel sınavları elbette verirsin
bu arada benim üslü sayılar bitti quiet birazdan köklüleri de bitiririm![]()
ekledim şekerim
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar![]()
günaydın canımmmmbenide ekle mutlak köklü üstlü bitti diye
köklüyü bugün bitiricem
![]()
günaydın kızlar![]()
tatlım diğer konularda tam dimi eklememişiz
rasyonel sayılardan itibaren eklememişizekledim tatlım
evet cnm rasyonelde tmm sırayla gidiyorum zten
günaydın sedullu hoşgeldin
hoş bulduk canım
ocak ayında okul ara döneme giriyor bende o zaman matematik konuları bitirmeyi hedefliyorum size listeyi veririm benide eklersiniz
arkadaşlar bir sorum olacak ben sadece matematik kursuna gidiyorum diğer dersleri kendim çalışıyorum .Tarih ve coğrafya bitti ama test çözmeye kalktığımda bir sürü yanlışım çıkıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var:18:
tarih ve cografyayı yeni mi bitirdin öyleyse normal
çözümlerine bak detaylı açıklamalı çözümler olsun
zamanla düzelecektir
bir de internette videolar olur tarihle ilgii onları izleyebilirsin sana destek olacaktır
sence geç mi bitirmişim? bende erken bitirdim ve test çözmek için çok zamanım var diye düşünüyordum :) ayrıca ben kendi izlediğim yolu anlatayım konu anlatımlı bir kitaptan şöyle bir konuları tarayıp boşluk doldurmaları var onları dolduruyorum ve sonra her tarama sonrası o üniteyle ilgili 100 soru çözüyorum ve ayrıca hergün 1 ünite çalışıyorum.Doğru bir yoldamıyım bilmiorum yani amaç çok test çözmek mi olmalı yoksa konuları mı iyi bilmeli öncelikle arada kaldım?