2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ooo kızlar hala uyuyomusunz :52:kociş izin almış sgk ya gidicez benim sigortamı sildiricez kocamın emekli sandığına geçicem :31:

hoş bulduk canım
ocak ayında okul ara döneme giriyor bende o zaman matematik konuları bitirmeyi hedefliyorum size listeyi veririm benide eklersiniz

ekleriz canım :16:
kızlar ben türkçe çözmeye başlıyorum ama kk açık arada bakarım :32::32:
kolay gelsin hepimize :13:

çözülmemiş soru var mıydı hanımlar

benim internet bir gidip bir geldiginden diger sayfalara pek bakamadım

ben de üslü köklü çözüyorum ama buralardayım:10::10::10::10::10::10::10:

arkadaşlar bir sorum olacak ben sadece matematik kursuna gidiyorum diğer dersleri kendim çalışıyorum .Tarih ve coğrafya bitti ama test çözmeye kalktığımda bir sürü yanlışım çıkıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var:18:

arkadaşlar bir sorum olacak ben sadece matematik kursuna gidiyorum diğer dersleri kendim çalışıyorum .Tarih ve coğrafya bitti ama test çözmeye kalktığımda bir sürü yanlışım çıkıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var:18:

tarih ve cografyayı yeni mi bitirdin öyleyse normal

çözümlerine bak detaylı açıklamalı çözümler olsun

zamanla düzelecektir

bir de internette videolar olur tarihle ilgii onları izleyebilirsin sana destek olacaktır

tarih ve cografyayı yeni mi bitirdin öyleyse normal

çözümlerine bak detaylı açıklamalı çözümler olsun

zamanla düzelecektir

bir de internette videolar olur tarihle ilgii onları izleyebilirsin sana destek olacaktır

sence geç mi bitirmişim? bende erken bitirdim ve test çözmek için çok zamanım var diye düşünüyordum :) ayrıca ben kendi izlediğim yolu anlatayım konu anlatımlı bir kitaptan şöyle bir konuları tarayıp boşluk doldurmaları var onları dolduruyorum ve sonra her tarama sonrası o üniteyle ilgili 100 soru çözüyorum ve ayrıca hergün 1 ünite çalışıyorum.Doğru bir yoldamıyım bilmiorum yani amaç çok test çözmek mi olmalı yoksa konuları mı iyi bilmeli öncelikle arada kaldım?

sence geç mi bitirmişim? bende erken bitirdim ve test çözmek için çok zamanım var diye düşünüyordum :) ayrıca ben kendi izlediğim yolu anlatayım konu anlatımlı bir kitaptan şöyle bir konuları tarayıp boşluk doldurmaları var onları dolduruyorum ve sonra her tarama sonrası o üniteyle ilgili 100 soru çözüyorum ve ayrıca hergün 1 ünite çalışıyorum.Doğru bir yoldamıyım bilmiorum yani amaç çok test çözmek mi olmalı yoksa konuları mı iyi bilmeli öncelikle arada kaldım?

bence normal bitirme zamanın zaten test çözdükçe konulara bir bir geri geleceksin

her geri gelişinde bir tekrar yapmış gibi olacaksın

dolayısıyla bir zaman sonra zorluk çekmezsin

bir de şöyle bir şey var

mesela sen bir okumayla konuyu anlayabilirsin

ama ben tek okumayla degil de artı görsel yollarla anlayabilirim

kişiden kişye degişen bir durum bu
konuyu anlama kabiliyetine baglı yani o yaptıkların(taramaydı çözümlü sorulardı)

senin anlamanı saglıyorsa o zaman devam et derim

tabi soru çözmek daha önemli çünkü ne kadar yanlış yaparsan o kadar dogruyuda ögrenirsin

sınava kadar yanlışlarından korkma

Back
X