2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

zaten 3 şık kalıcak ama c ttalım cevap ama nasıl c ben hala çözemedim ya :44:

yine olmadı
okyonus bildi

cnm kültür atlatısımıza sinmiş diyor yaa kültür olarak düşünücez yüzyıllardır dediği şık yazılı olanlar amabiz hep deriz yaa biizim kültürden değil diye o kültürede genellikle yaşlılar bağlıdır dedemlerden biliyorum o yüzden böyle bir mantık yürüttüm

bende de yargının modüler seti var geçen senenin oradan yazarım sorular size soru çeşitliligi olur bu sayede

ama şu an yanımdaa degil yarın yapabilirim bunu

cnm yargıdan memnunmusun bende yargı soru bankası almak istiyorum bide yargı 20li deneme seti alıcm ama çözümlü diyo hepsinin çözümümü var yoksa sadece sıklarımı söylüyor anlayamadım

valla ben direkt a diye atladım

evet son sorum

1.okula gitmesi için onu güç bela ikna ettik
2.onunla arkadaşlık ettiğime bin pişman oldum.
3.bizimle sinemaya gelmemek için olmadık bahaneler uydurdu.
4.söylenenleri yapmamak için bin dereden su getirdi.

altı çizili sözcüklerden hangileri anlamca birbirine en yakındır

a.1-2
b.1-3
c.1-4
d.2-4
e.3-4

cnm yargıdan memnunmusun bende yargı soru bankası almak istiyorum bide yargı 20li deneme seti alıcm ama çözümlü diyo hepsinin çözümümü var yoksa sadece sıklarımı söylüyor anlayamadım

yargının 15 denemsi çok güzel ben memnun kaldım valla kpss ye yönelik
yargıda 85 aldığımda oldu sonra ihtiyaç çözdüm zopzor on denemeyi en yüksek 53 yaptım
sınavda 70

1-4

bende sadece modüler seti var

o da güzel çok kasmadan anlatmış sorulara yönelik anlattıgından zorluk çekmiyorsun

sorular da evet sınav sorularına çok yakın sorular

ihtiyaç gibi ıncık cıncık sokmamış araya o güzel işte

yargının 15 denemsi çok güzel ben memnun kaldım valla kpss ye yönelik
yargıda 85 aldığımda oldu sonra ihtiyaç çözdüm zopzor on denemeyi en yüksek 53 yaptım
sınavda 70

bütün kitapçığın çözümlerini veriyormu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…