2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben cümlede anlama geçiyorum görüşürüz :10:

kolay glsin tatlım benimde kociş geldi sgk ya gidicez emekli sandiğına geçeyim bakalım:1:kareköklü sayıları çalıştım soruları çözücm geldiğimde çözemediklerimi yazarım buraya:13:

kolay glsin tatlım benimde kociş geldi sgk ya gidicez emekli sandiğına geçeyim bakalım:1:kareköklü sayıları çalıştım soruları çözücm geldiğimde çözemediklerimi yazarım buraya:13:

saol canım :7:
köklerde de fazla yardımcı olamıcam galba :9::9:

ben geldim :3:

bi selam verim dedim.. pek iyi değilim bugün kızlar sizlere şimdiden kolay gelsin.. :5:

noldu tatlım ya sendemi grip olucan yoksa :2::26:

ben cümlede anlamıda bitirdim 39 soru 4 yanlış :32:
paragraf ana düşünce 12 soru 12 doğru :6:

afiyet olsun canım. bi ben varım zaten ne çalışsam karar vermedim. :44:

heralde tatlım hangi kaptan gemisini bırakmış :9::9::9:

öle ders seçmek yok zaten hepsine çalışmak zorundasın:20:
ama itiraf ediyim paragraf çözerken mata gitti geldi aklım :14:

kızlar sabah gazatesi 10 kupuna sınav yayınların soru banaksını verio. yarın başlıo

kızlar sabah gazatesi 10 kupuna sınav yayınların soru banaksını verio. yarın başlıo

tatlım ben sınav yayınlarını pek tavsiye etmiyorum.geçen sene kupon biriktirp almıştım konu anlatımlı.hiç ama hiç güzel değil o biriktirdiğim kupon paralarıyla kendim alırdım daha iyi valla :9:
kızlar bu arada paragrafta bitmiştir :32:
bugün 125 tükçe sorusunda 14 yanlışım çıktı :32::32:

tatlım ben sınav yayınlarını pek tavsiye etmiyorum.geçen sene kupon biriktirp almıştım konu anlatımlı.hiç ama hiç güzel değil o biriktirdiğim kupon paralarıyla kendim alırdım daha iyi valla :9:
kızlar bu arada paragrafta bitmiştir :32:
bugün 125 tükçe sorusunda 14 yanlışım çıktı :32::32:

oh maşallah cnm ben türkçeye yrn çalışmayı düşünüyorum bakalım:31:köklü sayı çözüyorum hala çok uyuz sorular var sizinle paylaşıcm bakalım resmini çekip eklemeye çalışıcm :9:şimdi kocişle mantar sote yapıcaz pişsin yiyp gelicm hemen başlarız soru çözümüne :34:sizde biriktirin sorularınızı gece uzun:32:

oh maşallah cnm ben türkçeye yrn çalışmayı düşünüyorum bakalım:31:köklü sayı çözüyorum hala çok uyuz sorular var sizinle paylaşıcm bakalım resmini çekip eklemeye çalışıcm :9:şimdi kocişle mantar sote yapıcaz pişsin yiyp gelicm hemen başlarız soru çözümüne :34:sizde biriktirin sorularınızı gece uzun:32:

şimdi yazım ve noktalam devam ediyorum anlatım bozukluğuda çözücem bu akşam konu pekiştirmeleri bitircem :32:
afiyetler olsun canım ben burdayım artık bütün gece :29::29:

Back
X