- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
Bin dereden su getirmenin anlamı zaten bir işi yapmamak için olmadık bahaneler uydurmak değil midir ?
ben onu zor olarak düşünüyorum

teşekkürler :13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bin dereden su getirmenin anlamı zaten bir işi yapmamak için olmadık bahaneler uydurmak değil midir ?
kızlar ben cümlede anlama geçiyorum görüşürüz![]()
kolay glsin tatlım benimde kociş geldi sgk ya gidicez emekli sandiğına geçeyim bakalımkareköklü sayıları çalıştım soruları çözücm geldiğimde çözemediklerimi yazarım buraya:13:
ben geldim
bi selam verim dedim.. pek iyi değilim bugün kızlar sizlere şimdiden kolay gelsin..![]()
kızlar bişeyler atıştırıp geliyorum sonra paragrafı bitircem![]()
afiyet olsun canım. bi ben varım zaten ne çalışsam karar vermedim. :44:
ben geldim kızlar sorulara devam ediyorum![]()
hoşgeldin canım
Bir Üniversite Öğrencisi Neden Ders Çalışamaz? - YouTube
eskileri yad edelim biras
aynı ben aynı![]()
hahay süpermiş ya ne günlerdi özlemişim o günleri![]()
kızlar sabah gazatesi 10 kupuna sınav yayınların soru banaksını verio. yarın başlıo
tatlım ben sınav yayınlarını pek tavsiye etmiyorum.geçen sene kupon biriktirp almıştım konu anlatımlı.hiç ama hiç güzel değil o biriktirdiğim kupon paralarıyla kendim alırdım daha iyi valla
kızlar bu arada paragrafta bitmiştir
bugün 125 tükçe sorusunda 14 yanlışım çıktı![]()
oh maşallah cnm ben türkçeye yrn çalışmayı düşünüyorum bakalımköklü sayı çözüyorum hala çok uyuz sorular var sizinle paylaşıcm bakalım resmini çekip eklemeye çalışıcm
şimdi kocişle mantar sote yapıcaz pişsin yiyp gelicm hemen başlarız soru çözümüne
sizde biriktirin sorularınızı gece uzun
![]()