2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

havanın kapalı olması moralimizi bozamaz bozmamalı yahu

her daim şen her daim şakrak

:34::34::34::34::34:

tatlım valla ebnde bi tahaflık var herkes güneşli havalarda ders çalışamaz benimde ders çalışma havam öle günler :52:
bu arada bişey itiraf ediyorum yazım kuralları testi çözdüm saat 00:52 de 18 soruda 6 yanlışım çıktı :14::14:
ama uykum çoktu napıyım :21:

günayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın hanımlarr ben geldim:32:beyaz çamaşırları attım makinaya yıkanıyor bulaşık makinasınıda çalıştırdım keşke süpürgede kendi kendine gezip süpürse:27:temizlik cumartesi günü yapıcm kociş nöbetçi haftasonu:25:bugün kalan mat sorularımla ugraşıcm türkçe paragraf çalışıcm ve sözcükte anlam cümlede anlam paragraf testlerini bitiricm kitaptan:24:

yargının soru bakası ve deneme setini vee datanın cep kitabını sipariş ettik dün 44 tl kargo dahil kocam saolsun:7:kargoya verilmiş bugün gelir inş.:23:

ben de çarpanlara ayırmayı bitirdim ama bu kadar basit konuda
yapamadıklarım oldu

moralim bozuldu birden:14::14::14::14::14:

günayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın hanımlarr ben geldim:32:beyaz çamaşırları attım makinaya yıkanıyor bulaşık makinasınıda çalıştırdım keşke süpürgede kendi kendine gezip süpürse:27:temizlik cumartesi günü yapıcm kociş nöbetçi haftasonu:25:bugün kalan mat sorularımla ugraşıcm türkçe paragraf çalışıcm ve sözcükte anlam cümlede anlam paragraf testlerini bitiricm kitaptan:24:

yargının soru bakası ve deneme setini vee datanın cep kitabını sipariş ettik dün 44 tl kargo dahil kocam saolsun:7:kargoya verilmiş bugün gelir inş.:23:

ooohhh hamarat hatun :9::9:

13.soruya baksanıza hanımlar

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 26

kardeşim teknoloji fuarına gitmişti kendi kendine süper makine broşürü vermişler düğmesine basıyon o temizliyo tam benlik :52:

ben de çarpanlara ayırmayı bitirdim ama bu kadar basit konuda
yapamadıklarım oldu

moralim bozuldu birden:14::14::14::14::14:
ay bayılırım çarpanları ayırmaya sor tatlım yapamadıklarını :52::52::52::52: enerji geldi birden :52::52::52: başkaları gib mutlak değer olmasında :1::1:

kardeşim teknoloji fuarına gitmişti kendi kendine süper makine broşürü vermişler düğmesine basıyon o temizliyo tam benlik :52:

ay bayılırım çarpanları ayırmaya sor tatlım yapamadıklarını :52::52::52::52: enerji geldi birden :52::52::52: başkaları gib mutlak değer olmasında :1::1:

6 soru canım:17::17::17::17::17:

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 27
$Adsız.webp

bir de 15.soru:14::14::14::14::14::14:

normalde bu dönütlü test ama dönüt kısmına gelince yapamadıysan şurya git diyor ya

oraya gidiyorum hiç alakası olmayan bir yer çıkıyor :47::47::47::47::47::37::37::37:

sabah gazetesi 10 kupona soru bankası veriyor. bugun başladı bilginize. sms kayıt olayından anlayan varsa bilgi verebilirmi

Back
X