2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

izledim onu gerçekten çok başarılılar ya bunların dizisi vardı o kadar lüzümsuz dizinin yanında harcandı resmen ya

kanal knal gezdileri zaten ama bu programda çok geç ya geçen hafta 1de başlamış.bu hafta 23 diyolar ama 2 ye kadr yolu var :9::9:

işim var ama okyonustan şu sorunun cevabı 3 mü öğrenmeden içim rahat etmicek.

okyonuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssss:3:

evet cnm sorunun çözümüü 3 cevabı yaz bakalım :6:

şimdi işim var sonra :9:

quiet hatırlar büyük kök içinde 2kök varsa çarpımları 2nin yanındaki kök içindeki sayıyı toplamları köksüz sayıyı veriyordu.

bu kalıba benzetmeye çalışcaksınız. kök2 'le çarpıp kök2'ye bölceksiniz. aynı şey demeyin değil.

önce kök2 yi içeri dağıtıp dediğim gibi çıkartcaksınız.

ah ulen yanımda değilsiniz ki anlatayım adam akıllı.
:50:

birazdan geldiğim de detaylı anlatıp fotoğraf çekerim. dediğim gibi bi deneyin ama.

şimdi işim var sonra :9:

quiet hatırlar büyük kök içinde 2kök varsa çarpımları 2nin yanındaki kök içindeki sayıyı toplamları köksüz sayıyı veriyordu.

bu kalıba benzetmeye çalışcaksınız. kök2 'le çarpıp kök2'ye bölceksiniz. aynı şey demeyin değil.

önce kök2 yi içeri dağıtıp dediğim gibi çıkartcaksınız.

ah ulen yanımda değilsiniz ki anlatayım adam akıllı.
:50:

birazdan geldiğim de detaylı anlatıp fotoğraf çekerim. dediğim gibi bi deneyin ama.

ben soruyu unuttum :44::44:
tatlım soruyu yazıpta ekle cevabı :34:

canım sabah sitesinde promosyon kısmında yazıyo.ben yapmıştım başka bi kampnaya için hatırladığım kadarıyla.ad soy ad adres ve kitabıalıcan bayi kodunun yazığ yollanam gerekiyo bi noya.bayi kod listesi sitede var :34:
ama sınav yayınları şiddetle tavsiye etmiyorum :52:

hadi ya neden:)

bi bakın anlatabilmiş miyim kızlar ?:17:

Eklentiler

• $Resim 036.webp
    $Resim 036.webp
    4 KB · Görüntüleme: 22
  • $Resim 033.webp
    $Resim 033.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 22

geçen sene aldım sabahla konu anlatımlı setini.berbat ötesi.ygs kitaplarında bile daha güzel anlatıylıo konular :52: sorular desen toplama çıkarma.onun içn kupon biriktirdim bide bayiye gitmek içn para verdim.valla netten başka kitap sipariş verseydim daha iyidi :52:

bizde seni love şekerim :9::9:
benim hiç aklıma kök 2 yel çarpmak gelmedi valla :129: :46::46::46::46:

yumurta kapıya dayanmadan ciddi bir çalışma sergileyemeyecegim sanırım

bu arada oran orantı da bitti yarın türkçe çalışayım matematikten gına geldi:120::120::120::120::120::120::120:

sen gerçek misin??

bu ne ya!!!!

sevgili ösym mümkünse sınavdaa busoruyu sorma bakarken yoruldum

öpüyosun kendine iyi bakıyosun

vallaha böle :52::52::52:
ben hep karesile uğraştım ondan çözemedim bide kübünü alıyım dedim çıktı valla :52:
kendimi seviyorum kendimi onaylıyorum :21::21:
varmı başka çırpınlara ayırma :52::52::52::52:

Back
X