kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepiniziz kocamaaaaaaaan öpüyorumyatayım arıtk beynim dinlensin
kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepiniziz kocamaaaaaaaan öpüyorumyatayım arıtk beynim dinlensin
kahrolası internetkardeşine selamım falan yok
allah rahatlık versin canım. kızlar bnde yatar. öpüyorum herkesi.
iyi geceler tatlım
çakal seni tabi google amcaya sor hemen
iyi geceelr kızlar yarın görüşürz bende mat çözcem yetti artık daynamıyorum
öptüm sizleri tatlı rüyalar
canım bende kaçar
iyi geceler sedulucum görüşürz yarın
birisi beyin bedavimi dediii
görürse bu kesin gelir dedim zaten
benden kacmazz o benim sloganim beyin bedava
ne zaman kullansam hep seni yadederim zaten :)
tatlım ben çıkıyorum öpüyorum seni. Allah rahatlık versin.
qietcim canım bence bu sorunun cevabı yanlış. bir milyon ayrı yazılır hatta tüm sayılar ayrı yazılır.bence bu sorunun cevabı; Tıp Fakültesi'nde olmalı :26:Samsun 19 mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde fareler birmilyon dolar değerindeki anjiyo cihazının kablosunu kemirerek kullanılmaz hâle getirdi.Mutfağın üstünde bulunan ünitede hizmet veren anjiyo cihazı kullanılmayınca Karadeniz'in dört bir yanından gelen insanlar mağdur oldu.
altı çizili yerlerden hangisinin yazımı yanlış
günaydın kızlar...
geceden kalma soru kalmış mı diye baktım ama pek bişi bulamadım..
qietcim canım bence bu sorunun cevabı yanlış. bir milyon ayrı yazılır hatta tüm sayılar ayrı yazılır.bence bu sorunun cevabı; Tıp Fakültesi'nde olmalı :26:
muhasebe kavramları bitirşk yazılrı diye biliyorum. bankadan alınan makbuslar falan.. söz konusu günlk para olunca falan
bak ben onu bilmiyorum :44: kafam karıştı şimdi :26:
günaydın kızlar...
geceden kalma soru kalmış mı diye baktım ama pek bişi bulamadım..
qietcim canım bence bu sorunun cevabı yanlış. bir milyon ayrı yazılır hatta tüm sayılar ayrı yazılır.bence bu sorunun cevabı; Tıp Fakültesi'nde olmalı :26:
muhasebe kavramları bitirşk yazılrı diye biliyorum. bankadan alınan makbuslar falan.. söz konusu günlk para olunca falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?