burdayımı tatlım ikeanın ev düzenlemesine giriyodum ne kadar mal olcak diye
canım ya :)
fikir istersen resim falan koy yardımcı olurum :)
ee düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?
saol canım benim
valla 1 sene içinde olucakmış benimde bu akşam haberim oldu :26:
biz hep bi anda olsun istioduk zaten.söz nişan düğün arası çok olmasın diyoduk.herlda mayıs gibi nişan yaparız kasım aralıkta düğünay çok az zaman var
inşallah her şey çok güzel olur canım =)
uzun süredir birlikteydiniz hralde.. Allah mutluluğunu hiç bozmasın ya naslda heycan vardır şimdi sende
bu ay sonunda 5 sene bitiyo canım
2013 te olur diyoduk hep 2012 oldu birden ondan telaştayım
ama ikeanın oda düzenleme programı çok işime yarıcak valla
elimde metre dolaşmıcam en azından
ohh maşallah maşallah =)
teknoloji artık gelişti
canım sen işlerini halet bende yatayım artık.öpüyorum görüşürüz
öle valla cnaım iyiki gelişti
yarın görüşürüz canım tatlı rüyalar
yarın mata geçiş yapıyorum ona göre
AMİİİİNgünaydddııııınnnnnnn
hafta sonu neler kaynatılmış öyle
gelin gidenler var amanıınnnnn
hayırlısı olsun
çoktan gelin olmuşlara da
allah hayırlı evlatlar nasip etsin
tabi önce memurluk
AMİİİİN
ooy ooy ooy maşallah empatybigün olsun bende böyle bi enerjiyle uyanabilcemmi yaa :26: ççok uykuum var çoooook
arkadaşlar konuları bitirdikten sonra günde kaç soru çözebilyosunuz? acaba ben yavaş mı gidiyorum günde 100 soru çözerek
ben en fazla 60 çözmüşümdür o da türkçeden
yapacamm olacak...
süperdi arkadaşımm bu slogan çok tuttu umarım sendede tutar tutacakta...vallanazar değmesin hepinize...kendimi çook geriii hissettimçç
canım testine göre değişir ki :26:
ben türkçeden 125 çözmüştüm.konu pekiştirme testiydi ama 4 konu falan vardı içinde :44:
ama günde 150 kesin yapalım artık kızlar
tatlım çok haklısın yapmak lazım ama ben mesela tarih bitti diyorum ama konuları çok çabuk unutuyorum tekrar etmeye başladığımda ise zaman kalmıyor soru çözmeye ne yapsam şaşırdım inan soru çözerek mi pekiştirsem anlamadım
canım tarihte aynı şekilde benimde sorunum var.benim kullandığım soru bankasını son bölümü çözümlü konu tekrar.ben önce onu çözücem bakmadan sonra yanlışlarımın çözümü var zaten ordan kontrol edicem.sonra konu pekiştirme testlerini çözücem onuda şöle yapıcam.ben sözele yazarak çalıştım o yüzden onları önüme alıcam soruları o şekilde çözücem böylece notlarımda eksikler varsa onlarıda not edicem ufak ufak.hem tekrar olcak hem soru çözmüş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?