2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım ya :)

fikir istersen resim falan koy yardımcı olurum :)

ee düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?

saol canım benim
valla 1 sene içinde olucakmış benimde bu akşam haberim oldu :26:
biz hep bi anda olsun istioduk zaten.söz nişan düğün arası çok olmasın diyoduk.herlda mayıs gibi nişan yaparız kasım aralıkta düğün ay çok az zaman var

inşallah her şey çok güzel olur canım =)

uzun süredir birlikteydiniz hralde.. Allah mutluluğunu hiç bozmasın ya naslda heycan vardır şimdi sende

inşallah her şey çok güzel olur canım =)

uzun süredir birlikteydiniz hralde.. Allah mutluluğunu hiç bozmasın ya naslda heycan vardır şimdi sende

bu ay sonunda 5 sene bitiyo canım
2013 te olur diyoduk hep 2012 oldu birden ondan telaştayım
ama ikeanın oda düzenleme programı çok işime yarıcak valla
elimde metre dolaşmıcam en azından

bu ay sonunda 5 sene bitiyo canım
2013 te olur diyoduk hep 2012 oldu birden ondan telaştayım
ama ikeanın oda düzenleme programı çok işime yarıcak valla
elimde metre dolaşmıcam en azından

ohh maşallah maşallah =)

teknoloji artık gelişti

canım sen işlerini halet bende yatayım artık.öpüyorum görüşürüz

ohh maşallah maşallah =)

teknoloji artık gelişti

canım sen işlerini halet bende yatayım artık.öpüyorum görüşürüz

öle valla cnaım iyiki gelişti
yarın görüşürüz canım tatlı rüyalar
yarın mata geçiş yapıyorum ona göre

günaydddııııınnnnnnn

hafta sonu neler kaynatılmış öyle

gelin gidenler var amanıınnnnn

hayırlısı olsun

çoktan gelin olmuşlara da

allah hayırlı evlatlar nasip etsin

tabi önce memurluk

AMİİİİN

ooy ooy ooy maşallah empaty bigün olsun bende böyle bi enerjiyle uyanabilcemmi yaa :26: ççok uykuum var çoooook

AMİİİİN

ooy ooy ooy maşallah empaty bigün olsun bende böyle bi enerjiyle uyanabilcemmi yaa :26: ççok uykuum var çoooook

sabah 6.30 ile 7.30 arasında uyanınca bu saate kadar çoktan ayılmış oluyorsun
ben de denklemlere giriş yaptım ama öyle mal misali bakınıyorum sorulara

benim kendimi toparlamam mart ayını bulurmuş gibi geliyor

günaydın günaydın günaydın kızlar
ben çok yorgunum rüyamda evimize eşya taşıyoduk

bugün çok işim var kahvaltı yapmadım daha markete gidicem sonra of of

çok soru çözün ama çözümlerinide yazın ben yokken inceliyim

bide bugün eşya listesi çıkarcam ne var ne yok diye.bu telaşın içinde kpss ye çalışcam düşünün halimi
yaptım olacak valla yeni sloganım

arkadaşlar konuları bitirdikten sonra günde kaç soru çözebilyosunuz? acaba ben yavaş mı gidiyorum günde 100 soru çözerek

arkadaşlar konuları bitirdikten sonra günde kaç soru çözebilyosunuz? acaba ben yavaş mı gidiyorum günde 100 soru çözerek

canım testine göre değişir ki :26:
ben türkçeden 125 çözmüştüm.konu pekiştirme testiydi ama 4 konu falan vardı içinde :44:
ama günde 150 kesin yapalım artık kızlar

yapacamm olacak...
süperdi arkadaşımm bu slogan çok tuttu umarım sendede tutar tutacakta...valla nazar değmesin hepinize...kendimi çook geriii hissettimçç

ben en fazla 60 çözmüşümdür o da türkçeden

yapacamm olacak...
süperdi arkadaşımm bu slogan çok tuttu umarım sendede tutar tutacakta...valla nazar değmesin hepinize...kendimi çook geriii hissettimçç

ben baya çözdüm ya matta konu pekiştirme hız testleri bitti tbi belli konular yok

bundan sonra uygun olanalr akşam olmayanlar sabahtan en az 50 soru çözüyo bildiğiniz konular olsun önemli değil.50 soru sözelde en fazla 40 dakkanızı sayısalda en fazla 60 dakkanızı alır
demekki çözülebiliyo tamammıdır
yılmak yok yola devam

canım testine göre değişir ki :26:
ben türkçeden 125 çözmüştüm.konu pekiştirme testiydi ama 4 konu falan vardı içinde :44:
ama günde 150 kesin yapalım artık kızlar

tatlım çok haklısın yapmak lazım ama ben mesela tarih bitti diyorum ama konuları çok çabuk unutuyorum tekrar etmeye başladığımda ise zaman kalmıyor soru çözmeye ne yapsam şaşırdım inan soru çözerek mi pekiştirsem anlamadım

canım tarihte aynı şekilde benimde sorunum var.benim kullandığım soru bankasını son bölümü çözümlü konu tekrar.ben önce onu çözücem bakmadan sonra yanlışlarımın çözümü var zaten ordan kontrol edicem.sonra konu pekiştirme testlerini çözücem onuda şöle yapıcam.ben sözele yazarak çalıştım o yüzden onları önüme alıcam soruları o şekilde çözücem böylece notlarımda eksikler varsa onlarıda not edicem ufak ufak.hem tekrar olcak hem soru çözmüş olucam

aslında buradan tarihin çok detaylı ve çabuk unutulan bir ders olduunu görüyoruz bende sadece bu unutma sorunu bende var zannediyordum daha soru çözmek içinde çok zaman var sonuçta rahat rahat soru çözerek pekiştirmek bence de en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…