2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

offf. off.. ne olacak bızım bu halmız :S gecen hafta ıkıncı dnememi oldum ilkinden 59 aldım bundan da maksımum 62 63 alırım, cok moralım bozuldu bu tarıhle basım belada ne yapacağım beeennn :(((

offf. off.. ne olacak bızım bu halmız :S gecen hafta ıkıncı dnememi oldum ilkinden 59 aldım bundan da maksımum 62 63 alırım, cok moralım bozuldu bu tarıhle basım belada ne yapacağım beeennn :(((

muhtemelen deneme var diyip gidiyosun sınava stresten böle oluyosun.canım daha başındayız unutma :34:

slm kızlarr...hafta sonu bol bol soru çözdüm matematikten fakat yapamadıklarım oldu ...siz uzman arkadaşlarımdan yardım almak isterim işte ilk soru ....

10 üzeri 19-12:?

slm kızlarr...hafta sonu bol bol soru çözdüm matematikten fakat yapamadıklarım oldu ...siz uzman arkadaşlarımdan yardım almak isterim işte ilk soru ....

10 üzeri 19-12:?
ben çözemedim istediğim kadar :14:
10[SUP]19[/SUP]-12 mi canım soru :44:

evet şekerimm...cevap 169 kısa yolu yada formulu vardır muhakkak...:44:

canım direkt sonucu mu istiyor soruda 10[SUP]19[/SUP]-12 sorusunun cevabı 169 çıkmaz ki çok uzun bi sayı çıkması gerek :26:

selam kızlar :3:

şu soruya bi bakar mısınız ?

x^2-4x+4-xy+2y

ifadesinin çarpanlarından biri aşağıdakilerden hangisidir ?

x+y+2
x-y-2
x-y+z
x+y-2
x+2

:26:

hadi bana yol gösterin ben bu sorunu cevbını yanlış olduğunu düşünüyorum :9:

k bir dopal sayı olmak üzere 1den k ya kadar olan tek sayıların toplam A,17den k ya kadar olan tek sayılalrın toplamı Bdir.A-B kaçtır :32:

selam kızlar :3:

şu soruya bi bakar mısınız ?

x^2-4x+4-xy+2y

ifadesinin çarpanlarından biri aşağıdakilerden hangisidir ?

x+y+2
x-y-2
x-y+z
x+y-2
x+2

:26:

$SAM_3523.webp :34:

hadi bana yol gösterin ben bu sorunu cevbını yanlış olduğunu düşünüyorum :9:

k bir dopal sayı olmak üzere 1den k ya kadar olan tek sayıların toplam A,17den k ya kadar olan tek sayılalrın toplamı Bdir.A-B kaçtır :32:

kızlar bu soruyada bi bakarmısınız :34:

Back
X