- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
cevabı 64 buluyorum ben canım. sen ne buldun ?
ben 81 buldum

ama neden 64 canım ya anlatırmısın bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabı 64 buluyorum ben canım. sen ne buldun ?
ben 81 buldum
ama neden 64 canım ya anlatırmısın bana![]()
tabii anlatırım tatlım...
1+3+5+.....17+19+....+k=A
17+19+.....+k=B
çıkartığımızda 1+3+5+7+.....+15=64 yapıyor canım.
saol canım
ben formülden gittim B sayısı için 17 aldım 15 almam lazımdı şimdi anladım hatamı saol canım![]()
ne demek canım benim. bende sorayım mı sanaa :)
sor tatlım sor![]()
ben bunu yaptım ama soruyım bakalım ne cevap gelicek
bir sınavın sonucunu değerlendirmek için 0,1,2,3,4,5 notları kullanılıyor.30 kişinin katıldığı sınavda bu notların hepsi en az bir kez kullanıldığına göre aynı notu alan en çok kaç kişi vardır![]()
x ve y reel sayılardır.
x[SUP]2[/SUP]<x y[SUP]2[/SUP]<-y old. göre
3x-4y ifadesinin en büyük tam sayı değeri kaçtır?
buyur canım kolay gelsin :)
ben bu kadar zor soruyomuyum aşk olsun
canım şıklar neler![]()
25 canım![]()
ben bunu yaptım ama soruyım bakalım ne cevap gelicek
bir sınavın sonucunu değerlendirmek için 0,1,2,3,4,5 notları kullanılıyor.30 kişinin katıldığı sınavda bu notların hepsi en az bir kez kullanıldığına göre aynı notu alan en çok kaç kişi vardır![]()
şöle oluyo ki ben mantıkla yaptım şimdi toplamda6 tane not var en az hepsini aldı 30-6=24 ama 6 tanesinden biri tekrarlıyo +1 ordan 25![]()
kalem oynatmadan çözülcek bi soru kızlar
bir turizim şirketi 647 yolcu kapasiteli bir taşıma filosu kurmak için 20,21,30 yolcu kapasiteli araçların her birinden en az bir tane olmak üzere toplam 30 adet satın almak istiyor.buna göre 21 yolcu kapasiteli araçtan kaç tane alınmalıdır.
şıklar 23,24,25,26,27
![]()
bu hafta sonu yargının konu anlatımlı kitabını alıcam bakalım gıcık soruları paylaşırım sizlerle
kalem oynatmadan çözülcek bi soru kızlar
bir turizim şirketi 647 yolcu kapasiteli bir taşıma filosu kurmak için 20,21,30 yolcu kapasiteli araçların her birinden en az bir tane olmak üzere toplam 30 adet satın almak istiyor.buna göre 21 yolcu kapasiteli araçtan kaç tane alınmalıdır.
şıklar 23,24,25,26,27
![]()
sorunun maşallahı var çözüm şıklarda
hep böle sorsalar keşke
varmı kızlar başka soru![]()