iktisat fak.kamu yönetimi 4 yıllık ama ben busene bitirirsem ALLAHIN izniyel önlisans diplomasını alcam sonra ilerde devam ederim sıkıldım kaç senedir ders ders bi rahat günüm yok ya.a...
bak sen gözünde büyütüyosun kamunun dersleri hafif
istatistik için çıkmış sorulara bak çalışmasan da olur
yaşa sen valla içim rahatladı....bencede yaa...geçerim geçerim kpssyide kazanırım ...güveniyorum kendime...ben kamuda taşeron olarak çalışıyorum....bu sene önlisasn tan memeur alımı oldu en yüksek 86 puan...80 de falan yerleşen yokmu acaba...
canım ben tarıhcıyım hesapladımda lısanstan sanat tarıhı falan cıktı dogrumudur?bıde 4001 kadrolar ıcın taban puanlara falan nerden bakabılırım baktım bulamadımda bısey canım.ılk tercıhlerde yerlesebılmk ıcın kac almalıyım ogrenmek ıstyorumdaKPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
tatlım burdan bi incele iştersen :26:
benim bölümden 79 alım oldu istanbul için hemde
sevdiceğime söledim bunu niye istanbula bakıyosun ki istanbul tercih yapmıcan ki dedi
canım ben tarıhcıyım hesapladımda lısanstan sanat tarıhı falan cıktı dogrumudur?bıde 4001 kadrolar ıcın taban puanlara falan nerden bakabılırım baktım bulamadımda bısey canım.ılk tercıhlerde yerlesebılmk ıcın kac almalıyım ogrenmek ıstyorumda
quetnrkn benm kpss matematikten 15 net yapmam lazım. ama benm temelm sıfırben düşündüm ki en çok sorular hangi konulardan çıkıyorsa mat dan onlaara çalışayım mesala en çok soru matematiğin hangi ünitelerinden çıkıyo acaba..temeli olmayan sadece 4 işlem bilen benim gibilerinin biraz daha kolay anlayabileceği ve en çok soru çıkan 3-4 ünite hangi üniteler sence?
buyur şekerim
Dağılım;
Temel Kavramlar (1 soru)
Asal Çarpanlar, Ebob Ekok (2 soru)
Özdeşlikler ve Denklemler (5 soru)
Eşitsizlikler (1 soru)
Mutlak Değer (1 soru)
Üslü Sayılar (1 soru)
Köklü Sayılar (1 soru)
Oran ve Orantı (2 soru)
Problemler (8 soru)
İşlem (1 soru)
Olasılık (1 soru)
Üçgenler (1 soru)
Dörtgenler (1 soru)
Doğrunun Analitiği (1 soru)
Tablo, grafik okuma ve yorumlama (3 soru)
tatlım önlisans içinde bu sitede dağılım var
Kpssciyiz.biz-2012 KPSs-2013 KPSS,KPSS notlari,KPSS sorulari,KPSS videolari,KPSS sonucları,KPSS haberleri,KPSS lisans,KPSS önlisans,KPSS Memurluk » Kpss Soru Dağılımı
o zman tablo okuma ve grafk yorumlama,problmlr ve özdeşlikler ve denklemler en çok soru çıkan konular sadece bunlara çalşsam temelm olmadan anlayablrmym acaba problemleri yapıyorum yine de diğrleri çok yabancı
canım benim problemleri yapıyosan özdeşlikleri onları yapabiliyosan oran orantıyı (ki problemde çok kullanılır) rahatlıkla yaparsın canım
cnm ben sadece problemlri kafdan yapıyorm bi de hepsni yapamyorum üstüne düşersem belki ilerletrm.. özdeşlk falan çok yabancıyım.. Mat. en son ünv. 1 de 2007 de gördüm çaneğrisi sayesinde 35 le geçtim:)
soru bu şekildemi canım :44:kızlar rica etsem şuna bakarmısnız
kök2=a
kök3=b olduğuna göre
{kök96 - kök108 }/ {12 - kök162 }işleminn sonucunn a ve b cinsinden değeri nedir?
A) a/b B) b/2a C) 2b/5a D) 3a/2b E) 2b/3a (cevap E)
kök 16.12 - kök 9.12 / 12 . kök 16.9
devavı gelmedi sanırım 162 yanlış açtım. 12 li kök yapmaya çalıştım ama olmadı:S
help me
kök2=a
kök3=b olduğuna göre
{kök96 - kök108 }/ {12 - kök162 }işleminn sonucunn a ve b cinsinden değeri nedir?
A) a/b B) b/2a C) 2b/5a D) 3a/2b E) 2b/3a (cevap E)
bu kadar canım
canım cevap a çıkarki şıklara bi daha bakamısın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?