2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

-5 karesi(a karesi(-2 karesi
-3 karesi(b karesi(3 karesi

25(a karesi(4
9(b karesi(9

25+9(a karesi +b karesi(13
34(a karesi+ b karesi(13 burdan 33 olmazmı....:44:

ordaki gariplikten dolayı öle gitmedim canım ben :44:
ama bi kaç kişiye daha soralım o soruyu

Cnm coğrafya oyunları ne oluyor faydalı mı

ordaki gariplikten dolayı öle gitmedim canım ben :44:
ama bi kaç kişiye daha soralım o soruyu

evet gidişaat doğru fakat öyle olması bi garip gerçekten ....
belkide cvp yanlıştır senin gittiğin yol uzun fakat yöntem doğru hade bakalımm nerde matematik dahilerii meraklandım bu soru nasıl olur???

Cnm maşallah 2 ay önce böyleysen şimdi daha da ilerletmişsn maşallah darısı başıma.. deneme yapıyorsundur cnm ne kadar net çıkıyo.. g.k-g.y.

Cnm maşallah 2 ay önce böyleysen şimdi daha da ilerletmişsn maşallah darısı başıma.. deneme yapıyorsundur cnm ne kadar net çıkıyo.. g.k-g.y.

valla canım mattan genel test biridim ihtiyacın hız testlerini bitirdim.türkçeden 1 tane genel tekrar soruları bitirdim.bu arada alan çalışıyorum o yüzden ilerleme yok henüz
ama pzt itibariyle başlıyorum tekrar

quietnrkn sende de ilerleme yoksa biz ne yapalım

eeee yokmu soru kızlar
bi de 2 sayfa önce sanırım bi soru vardı bi bakarmısınız

yaa ben napıyım bu sene aöf 2.sınıf tüm dersler birde kpss önlisans henüz 2 ünite bitti hepsinden....9 ay var ama 3 ayı aöf ye gitcek böyle düşününce umutlarım tükeniyor....

ama hiç boş vaktim yok ev iş çocuk ...derken boş vakit bulunca hemen alıyorum elime soru kitabını çözmeye çalışıyorum...

Maşallah canım bu azmin bize ilham verir inşallah ...
Erken kalkman bence de doğru olan . . .

Yarın ilk denememe gireceğim bakalım 2 yıl sonra kaç puanla karşılaşacağım . .

Maşallah canım bu azmin bize ilham verir inşallah ...
Erken kalkman bence de doğru olan . . .

Yarın ilk denememe gireceğim bakalım 2 yıl sonra kaç puanla karşılaşacağım . .

ayy teşekkür ederimm....inşallah iyi puan alırsında sana da motive olur...

valla canım ben aö önlisans okudum bide o sırada örgüne devam ediyodum.bütün derslere çalışmak zorundaydım
önlisans 4 yılda bitti benim sadece istatistik yüzünden.aö sınavım varken örgün bitti işe girdim deli gibi çalıştım aöe ama geeçmedim en son yeter artık dedim sadece çıkmış sorulara baktım hiç çalışmadım finalim 69 geldi
kıssadan hisse çıkmış sorulara bak.6tane sorunu yerini kelimelerini bile değiştirmeden kopyala yapıştır yapmışlar

nokta atış sorularına bakmıstım gecen sene 3 derstı ıkısınden oyle gectım...acaba dıyorum tekrarmı alsamm...faydasını gorurmuyum en zorda 2.sınıf mıs ben tercıhı yanlıs zamanda yaptım aklım cok gec geldı yerıne ...sımdıye coktan bıterdı aöf çalışmadımm...

faydası olmuş al o zman.ben de murat yayınlarından çalışmıştım banka muhasebesini öle geçtim 79 la
aö den ne okuyodun canım sen :26:

faydası olmuş al o zman.ben de murat yayınlarından çalışmıştım banka muhasebesini öle geçtim 79 la
aö den ne okuyodun canım sen :26:

iktisat fak.kamu yönetimi 4 yıllık ama ben busene bitirirsem ALLAHIN izniyel önlisans diplomasını alcam sonra ilerde devam ederim sıkıldım kaç senedir ders ders bi rahat günüm yok ya.a...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…