2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben çözemedim eklermsin tatlım

aslında resim ekleyebilsem çok daha güzel olacak ama anlatmaya çalışayım canım:
iki hareketlinin hızlarına v1 ile v2 diyelim,
aralarında 700 km var (A ve B arası 700)
A--------B------------C (B ve C arasına X diyelim) (C de buluşuyolar)

1. hareketli => v1.14 = 700 + X
2. hareketli => v2.14= X

taraftarafa çıkarırsan X ler gider sonuç= v1-v2=700/14= 50 olur

saol canım benim

dakka 1 gol 1 bğenmedim siteyi :26:
türkçe altı çizili sözcük diyo ama çizilmiş hiç bişey yok

evet canım aynen sorularda bi sıkıntı var ama tarihle ilgili kısa bilgiler falan buldum ben o acıdan değerlendiririrm artık.

kpsscafe.com var ordada güzel denemeler falan yayınlıyolar bi bak istersen

kızlar milli eğitimle ilgili verdiğiniz bilgilerden dolayı tesekkur edıyorum

ayrıca kelebek arkadasım bence ılk denemene gore cok cok ıyı matematıkten kac net cıkardın kı?

ay ınanmıyorum matematıkten 27 netı nasıl cıkardın yahuuuu şokk oldum ben mattan 10 net yapsam yıne ıyı gk e yuklenırım dıyorum bnm mat berbat

ben bi tek matematiğimle türkçeme güveniyorum işte..ama sadece onlarlada olmuyo tarihe yüklenim diyorum konu calısıyorum ama teste gelince kalıyorum canım yaa

canım kısa kısa notlar cıkarıp tekrar etmenı önerırım ezbere dayalı sonucta bı sekılde hafızana gırer...matematıgının ıyı olması daha onemlı...ben daha hıc baslamadım matematıge martla bırlıkte matematıge gecıcem bakalım burda yardımlasırız artık kızlar matematıkten cok korkuyorum

ben ilk ekimde matematiği bi tur bitirdim şimdi tarihe geçim dedim ama yapamayınca insan moralmen çöküyo resmen ilerliyemiyorum o yüzdende...bende o şekilde kısa kısa notlar cıkarıyım bide bunu deniyim bari..burda birbirimize yardımcı oluruz ben birde netteki sorularıda çözmeye çalışıyorum işten arta kalan zamanda sende çözebilirsin bi soru bi sorudur...

ewt mat. benm de korkulu rüyam ama matematikle başlıyorum kpss ye matemtiği bi hlledym 15 net yapana kadar gerisi kolay benm için.. tek sorunm mat. siparş verdğm mat. kitabım bugün gelcekti pazartesiye kaldı

bende bı 15 net cıkarsam baska bişi istemıcem ben gk le basladım tarıh bıttı cografya bıttı bıtıyor bır haftaya bıter bir ayda anayasa bitse matematiğe geniş zaman ayırıcam gk üde bi tekrar ederım ara ara işte.Allah yardımcımız olsun arkadaslar

Cnm sen lisans mezunu musun? bölümün ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…