• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

temizlik bitti ama bende bittim :37:bir kendime geleyim bende başlıycam grafik problemlerine konuyu çalışayım akşamda sorularını bitiririm

Allah yardımcınız olsun kızlar geçen sene benide çok yormuştu bu KPSS işleri çok şükür atandım ilk senemde darısı başınıza

temizlik bitti ama bende bittim :37:bir kendime geleyim bende başlıycam grafik problemlerine konuyu çalışayım akşamda sorularını bitiririm

olsum evin mis şimdi :21::21:
ben daha başlayamadım okyonus :17:

Allah yardımcınız olsun kızlar geçen sene benide çok yormuştu bu KPSS işleri çok şükür atandım ilk senemde darısı başınıza

allah razı olsun inşallah bizde atanırız :40::21::21:

olsum evin mis şimdi :21::21:
ben daha başlayamadım okyonus :17:

allah razı olsun inşallah bizde atanırız :40::21::21:

iş görüşmesi içinmi çağırdılar :52:hayırlısı olsun cnm iyi düşün taşın mantığına uyanı yap eşin ailen ortak bir karara varırsınız çok sevindim senin adına cnm:54:

Okul öncesi öğretmenliği canım 93 puanla Samsun merkezde bi okula atandım.:) Senin neydi?

ay ne güzel yaa:31:benim inşaat teknikerliği 90 almam gerekiyor benimde bölümüm olmazsa düz memurluk yazıcam:9: gy ve gk den giricem darısı bizim başımıza inşalllah:13:çok soru soruyorum ama hangi kaynaklardan çalıştın:23:

ay ne güzel yaa:31:benim inşaat teknikerliği 90 almam gerekiyor benimde bölümüm olmazsa düz memurluk yazıcam:9: gy ve gk den giricem darısı bizim başımıza inşalllah:13:çok soru soruyorum ama hangi kaynaklardan çalıştın:23:

Yoo estağfirullah sor tabi valla Ayyıldız diye bir kitap vardı kırmızı tüm derslerin içinde olduğu bayağı faydalı oldu canım o kitaptan çalıştım.Yani çok meşhur değil aslında belkide bana anlaşılır geldi.

Quiet kitaptan örnekler için tşkler canım :34:
rica ederim canım :29:

iş görüşmesi içinmi çağırdılar :52:hayırlısı olsun cnm iyi düşün taşın mantığına uyanı yap eşin ailen ortak bir karara varırsınız çok sevindim senin adına cnm:54:

evet canım sevdiceğimde benim gibi sevindi :16:
inşallah 6 ay olur iş bakalım öğrencez yarın :52:

kızlar yokmu sorunuz :31:ben şimdi grafik problemlerine çalışıcm ama temizlik yaptım tüm gücüm gitti:27:

Back
X