• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Selam kızlar bı yandan aöf sınavına çalışıyorum Nisan ayında bara sınavlar lisansa tamamlıyorum örgün işletme yönetımı bıtdı. Bizimde puanlar baya yuksek en az 85 almam gerekıyor. İnşallah başarırız hep beraber.

Selam kızlar bı yandan aöf sınavına çalışıyorum Nisan ayında bara sınavlar lisansa tamamlıyorum örgün işletme yönetımı bıtdı. Bizimde puanlar baya yuksek en az 85 almam gerekıyor. İnşallah başarırız hep beraber.

başarıcaz kızlar başka alternatifi yok :20:

Günaydın kızlar :3:
quiet Türkçe den nasıl bir yol izliyorsun canım soru çözerken,yöntemim doğru demişsin o yüzden sordum.

günaydın kızlar dün evden dışarı cıkmadım tarihten konu çalıştım 20 tane falanda test çözdüm bakalım... aranızda murat yayınlarından calısan var mı tarih için tavsiye eder misiniz???

s.a kızlar şuna bakarmısnız

a,b,c ardışık çift doğal sayılar ve a<b<c olmak üzere, (1-2\a)(1-2\b)(1-2\c)=14\15 olduğuna göre, c kaçtır?

a ya x-2 dedim
b ye x dedim
c de x+2 dedim
sonuca ulaşamadım.

bakarmısnız

günaydın kızlar dün evden dışarı cıkmadım tarihten konu çalıştım 20 tane falanda test çözdüm bakalım... aranızda murat yayınlarından calısan var mı tarih için tavsiye eder misiniz???

soruları çözeblrsn. bnce bütün yayınların soruları çözülmeli. konu analtımını begenmedim. ezbere yönelik sanki geldi bana:S
şu bu bu şu falan yazmış. konu anlatımı içinde değilde. arada açıp okumak için iyi..

soruları çözeblrsn. bnce bütün yayınların soruları çözülmeli. konu analtımını begenmedim. ezbere yönelik sanki geldi bana:S
şu bu bu şu falan yazmış. konu anlatımı içinde değilde. arada açıp okumak için iyi..

teşekkür ederim ben olabildiğince fazla soru çözmeye calısıyorum özellikle tarihten.. bende fdd uzman kariyer falan var ihtayacı alcam da muratta alsammı acaba diye tereddütteyim

Günaydın kızlar :3:
quiet Türkçe den nasıl bir yol izliyorsun canım soru çözerken,yöntemim doğru demişsin o yüzden sordum.

günaydın canım :3:
aldığım şifreleme kitabında hızlı okumayı bide genel bakmayı öğretiyo yani okunuş tarzını.bide türkçe test yöntemlerini onları doğru yapıyomuşum :1:

eklerim yöntemleri kahvaltı yapıyım bi :39:

s.a kızlar şuna bakarmısnız

a,b,c ardışık çift doğal sayılar ve a<b<c olmak üzere, (1-2\a)(1-2\b)(1-2\c)=14\15 olduğuna göre, c kaçtır?

a ya x-2 dedim
b ye x dedim
c de x+2 dedim
sonuca ulaşamadım.

bakarmısnız

90 buldum canım :21:

günaydın canım :29:
maşallah maşallah :nazar::nazar:
ben murat yyaınlarını alan için aldım alanda iyiler canım :44:

hanımlar günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydın :21::21::21::21::21::21::21:
bol konu çalışmalı soru çözümlü bi gün olsun inşallah :32::32:

Back
X