- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
benım en az 85 almam lazım :26:zor atanırım dımı![]()
85 aldığında neden zor atanasın.ona göre çalışıcaksın canım.bak sınavına daha var senin.benim sınav 5ay sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım en az 85 almam lazım :26:zor atanırım dımı![]()
85 aldığında neden zor atanasın.ona göre çalışıcaksın canım.bak sınavına daha var senin.benim sınav 5ay sonra![]()
eylülde tabi canım![]()
gecen bırı enaz 92 93 dıyor yoksa zor dıyor:26:ınsanı vazgecırylar![]()
okyonuscum nerelerdesin![]()
öyle takılıyorum cnm mat çözüyodum uykum geldi yrnda temizlik yapıcm uffyrn inş. grafik problerine çalışıp bitiricm
![]()
Selam kızlar bı yandan aöf sınavına çalışıyorum Nisan ayında bara sınavlar lisansa tamamlıyorum örgün işletme yönetımı bıtdı. Bizimde puanlar baya yuksek en az 85 almam gerekıyor. İnşallah başarırız hep beraber.
günaydın kızlar dün evden dışarı cıkmadım tarihten konu çalıştım 20 tane falanda test çözdüm bakalım... aranızda murat yayınlarından calısan var mı tarih için tavsiye eder misiniz???
soruları çözeblrsn. bnce bütün yayınların soruları çözülmeli. konu analtımını begenmedim. ezbere yönelik sanki geldi bana:S
şu bu bu şu falan yazmış. konu anlatımı içinde değilde. arada açıp okumak için iyi..
Günaydın kızlar
quiet Türkçe den nasıl bir yol izliyorsun canım soru çözerken,yöntemim doğru demişsin o yüzden sordum.
s.a kızlar şuna bakarmısnız
a,b,c ardışık çift doğal sayılar ve a<b<c olmak üzere, (1-2\a)(1-2\b)(1-2\c)=14\15 olduğuna göre, c kaçtır?
a ya x-2 dedim
b ye x dedim
c de x+2 dedim
sonuca ulaşamadım.
bakarmısnız
günaydın kızlar dün evden dışarı cıkmadım tarihten konu çalıştım 20 tane falanda test çözdüm bakalım... aranızda murat yayınlarından calısan var mı tarih için tavsiye eder misiniz???