2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Cnm problemlerde eksiğin varsa antremanlarla matematik 2 yi al kesinlkle.. tam senn derdine derman
problemlerde sıkıntısı olanlar için

Cnm bu arada ben antremnlrla mat. 2 yi kullanmadım ben daha 1. kitaptayım inan temelm yoktu.. şu +- olayınnı bi türlü kafam almıyodu quiet bilir şimdi inan hallloldu.. dedim ki bu kitapta iş var.. kimse bana anlatamazdı +- olayını 2. kitap problemlerde eksiği olanlar içinmş.. kitaptan çok memnunum inş. 2. kitapta öyledr ben umuyorum... 1. yi bitireyim 2. yi de sparş etcem

Günaydın kızlar bugün moralim bozuk yine nişanlimla tartıştık hala aramadı derslere veremiorum kendimi hep onun yüzünden

mrb cnmmmmmm

ah bu erkekler tüm psikolojimizi alt üst etmede üzerlerine yok.... benimde kafam o kadar karışık ki napcamı bilmiyorum
:18::18:

Ewet cnm bizim ne kadar hassas olduğumuzu anlayamıyorlar saat 12:20 oldu birazdan öğle molasına çıkıcak arayıp özür dilemezse daha da canım sıkılcak... seninde mi canını sıktı erkk arkadaşn cnm:2:

günaydınnnnnnn

bol testli bol netli en en en verimli bi hafta olması dileğiyle

amin inşallah 1 hafta yatarak geçti kendimize gelelim kızlar

senin kafan niye karışık :44:

Günaydın kızlar bugün moralim bozuk yine nişanlimla tartıştık hala aramadı derslere veremiorum kendimi hep onun yüzünden

tartıştıysanız tartıştınız bunu kendine verimli hale getirmeyi öğrenmelisin
sen şimdi kpss ye kimin için çalışıyosun kendiniz için o zamna ders başına ileriki günlerini düşün

sen ondan özür bekliyosun o senden bekliyo ikinizde inat edin özür dilemeyin sakın olurmu böle daha iyi olurusunuz
5.yılımz bitti biz özür dilemeyi çok çok çok nadir kullanırız

cnm yanlış hatırlamıyorsam nişanlın güneydoğuda askeri personel dimi:26: onunda psikolojisi ii değildir oralarda olmak zor kafana takma sende olur öyle ama uzatma bence ben eşimden biliyorum işleri hiç kolay değil

günaydın hanımlarrrrrr yemeğimi pişirdim akşama doğruda pilavımı yaparım ssz bugün sadece soru çözsem eski konulardan acaba yoksa mattan işlem modamı çalışsam karar veremiyorum bugünkü hedefim 250 soru akşam kaç soru çözdüğümü bildiririm

işlem ve mod 1 saatini almaz canım konuya bak bitsin en azından
bende şimdi çözmeey başladım 2 test sonra cevaplı genel tekrar mat bitiyo sorna türkçe çözcem inşallah tabi mattan kopabilirsem

bencede artık kendimize gelmeliyiz.heleki ben yani....
benim durumun tam güzin ablalık:yıllardır köpek gibi aşık olduğum biri vardı ve bir yıldırda ilişkisi var
dı.uzaktanda akrabamız olur lanet...benmde 7 aydır devam eden ve iyi gittiğine inandığım bi ilişkim var ve tamamen unuttuğumu düşünüyodum.hafta sonu msj atıı konuştuk falan baya sevgilisinden ayrılmış.ve ben etkilenmediğimi düşünmek istedikçe nedense bi tarafım bunu inkar ediyor

işlem ve mod 1 saatini almaz canım konuya bak bitsin en azından
bende şimdi çözmeey başladım 2 test sonra cevaplı genel tekrar mat bitiyo sorna türkçe çözcem inşallah tabi mattan kopabilirsem

öyle yapim ozaman 1 saat 2 konuya çalışayım sonra testlerini çözeyim bari benim benim daha cevaplı genel tekrar duruyor konu testleri bitmek üzere konular bitince ende geçicm yapamadıklarımı sana sorarım senin bitti

canım sadece kendini şu anki sevgilin yerine koy o zman ne düşünürdün ona göre hissettiklerini tekrar tart düşün
ama önce bunları bi kenara bırakıp ders çalışmaya hadi bakalım

benim hız testleride bitti baya çözmüşüm ya şimdi fark ettim
çözümlüleri yapmıcam süpriz testleri çzöücem sadece modülerden kitap bitti diyelim yani
zaten çoğunu sende yaptın şekerim
sor sen canım çözerik

türkçeye başlamadan hemen bi mat sorusu sorayım size:

3[SUP]1-3x[/SUP]=99 eşitliğini sağlayan x değeri için hangisi doğrudur?

a)-1/3<x<2/3

b)-1<x<1

c)-1/3<x<1

d)-2/3<x<0

e)-4/3<x<1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…