çok övdüler de bende merak ettim. problemlerde sorun var benim. probelmler demiyimde hareket problemlerinde ne yaptıysam olmuyor liseden beri özür kaldı bende yapamıyorum
belki bana da yardım eder dedim sipariş de verdim iptal mi etsem. fena da olmaz toptan tekrar olmuş olurdu
o arkadaştan da yorum alıyım iyi mi kötü mü? cevaplarsa çok müteşekkir olurum
Günaydın kızlarbugün moralim bozuk yine nişanlimla tartıştık hala aramadı derslere veremiorum kendimi hep onun yüzünden
mrb cnmmmmmm
ah bu erkekler tüm psikolojimizi alt üst etmede üzerlerine yok.... benimde kafam o kadar karışık ki napcamı bilmiyorum :18::18:
günaydınnnnnnn
bol testli bol netli en en en verimli bi hafta olması dileğiyle
Günaydın kızlarbugün moralim bozuk yine nişanlimla tartıştık hala aramadı derslere veremiorum kendimi hep onun yüzünden
Ewet cnm bizim ne kadar hassas olduğumuzu anlayamıyorlarsaat 12:20 oldu birazdan öğle molasına çıkıcak arayıp özür dilemezse daha da canım sıkılcak... seninde mi canını sıktı erkk arkadaşn cnm:2:
günaydın hanımlarrrrrr yemeğimi pişirdim akşama doğruda pilavımı yaparım ssz bugün sadece soru çözsem eski konulardan acaba yoksa mattan işlem modamı çalışsam karar veremiyorumbugünkü hedefim 250 soru akşam kaç soru çözdüğümü bildiririm
amin inşallah 1 hafta yatarak geçti kendimize gelelim kızlar
senin kafan niye karışık :44:
tartıştıysanız tartıştınız bunu kendine verimli hale getirmeyi öğrenmelisin
sen şimdi kpss ye kimin için çalışıyosun kendiniz için o zamna ders başına ileriki günlerini düşün
işlem ve mod 1 saatini almaz canımkonuya bak bitsin en azından
bende şimdi çözmeey başladım 2 test sonra cevaplı genel tekrar mat bitiyo sorna türkçe çözcem inşallah tabi mattan kopabilirsem
bencede artık kendimize gelmeliyiz.heleki ben yani....
benim durumun tam güzin ablalık:yıllardır köpek gibi aşık olduğum biri vardı ve bir yıldırda ilişkisi vardı.uzaktanda akrabamız olur lanet...benmde 7 aydır devam eden ve iyi gittiğine inandığım bi ilişkim var ve tamamen unuttuğumu düşünüyodum.hafta sonu msj atıı konuştuk falan baya sevgilisinden ayrılmış.ve ben etkilenmediğimi düşünmek istedikçe nedense bi tarafım bunu inkar ediyor
öyle yapim ozaman 1 saat 2 konuya çalışayım sonra testlerini çözeyim baribenim benim daha cevaplı genel tekrar duruyor konu testleri bitmek üzere konular bitince ende geçicm yapamadıklarımı sana sorarım senin bitti
canım sadece kendini şu anki sevgilin yerine koy o zman ne düşünürdün ona göre hissettiklerini tekrar tart düşün
ama önce bunları bi kenara bırakıp ders çalışmaya hadi bakalım
evet cnm haklısın ve ben onunla gercekten mutluyum
hadi bende türkçe çözeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?