2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

allah mesut etsin darısı başımıza tez zamanda inşallah
topicte biiri sordu unuttum senin kitabın adını

bende sinir oldumm yaş problemimin cevabo 30muş cnmsende ekle sorularını ben bakayım

evreka evreka çok sinir yalnız karışık oldu biraz nasıl anlatcam bilmiyom
eklicem birazdan soruları canım

okoyonuscum ya senin modüler soru bankasından syf 208 15.soruyu eklermisin dün çözemedik bi tuhaflık var
bu senin sorunu cevabı

bunlarda benim sorum

İnşallahhhh Hayalim 3 kelime o da şöyle evli, mutlu, kadrolu

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyi komşum bu aralar gitmiyo ama idare ediyos çalılmaya çalışıyorum 1 haftadır
senin nasıl gidiyo

bende aynen çalışmaya çalışıyorum.
komşum sana birşey soracağım yaw bu antemanlarla mat nasıl bir kitap? biliyor musun.
almayı düşünüyorum da...

bende aynen çalışmaya çalışıyorum.
komşum sana birşey soracağım yaw bu antemanlarla mat nasıl bir kitap? biliyor musun.
almayı düşünüyorum da...

canım onu topicten goldflay kullanıyo.temelden alıyo sanırım çünkü mat eksiği vardı goldflayın toparladım dedi.eğer mat temelin varsa hiç alma derim ben ama elime alıp incelemedim de :44:

canım onu topicten goldflay kullanıyo.temelden alıyo sanırım çünkü mat eksiği vardı goldflayın toparladım dedi.eğer mat temelin varsa hiç alma derim ben ama elime alıp incelemedim de :44:

çok övdüler de bende merak ettim. problemlerde sorun var benim. probelmler demiyimde hareket problemlerinde ne yaptıysam olmuyor liseden beri özür kaldı bende yapamıyorum
belki bana da yardım eder dedim sipariş de verdim iptal mi etsem. fena da olmaz toptan tekrar olmuş olurdu
o arkadaştan da yorum alıyım iyi mi kötü mü? cevaplarsa çok müteşekkir olurum

bende kitap öneriğim sana ihtiyaç ders takip kitabı

Aklımda bu kitap yanlız tam anlayamadım nasıl birşey? Genel tekrar gibi mi?

408 sayfa bütün dersler var.özet gibi ama çözümlü sorularda var not alıncak yerlerde var hoşuma gitti valla 2011 basım ama kendi sitesinde bulamadım
canım istanbuldaysan akmarda nazım kitapevinden 10 tlye aldım

Ben istanbuldayım da tuzla- gebze tarafında. kadıköy uzak kalıyor bana pek gelmiyorum. nasıl alabilirim ki :26:

tam komşu olduk yalnız bende o taraftayım
canım bende trenle gidiyorum 40 dakkada rahat oluyo

Kız kız çok güldüm hee ay sevindim de niyeyse
Tam olarak nirda? düşünsene cidden tanış çıkıyormuşuz
trenle iyi oluyorda ne bilim yanlız da gitmek sıkıcı oluyor

Kız kız çok güldüm hee ay sevindim de niyeyse
Tam olarak nirda? düşünsene cidden tanış çıkıyormuşuz
trenle iyi oluyorda ne bilim yanlız da gitmek sıkıcı oluyor

sen bide beni görüceksin tuzla gebze dedin koptum ahan da da komşuyuz valla dedim
ben tek başıma atlayıp gidiyom valla
geçende arkadaşımla buluşucaktım yine soktum akmara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…