2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

sawakocum duy sesimi arkadaşım ekleyemeiştim tabloya ekledim şimdi konularını

hehe ee yanlış yapa yapa öğreneceğiz olur o kadar quietnrkn neyse hanımlar ben gideyim biraz çayla kendime gelmeye çalışayım.sonra da tarih çalışayım bari.dershaneyle bir gittiğimden haftada 1 tarih görünce kopuk kopuk oldu.unutuluyor malesef.hepinize iyi çalışmalar.

aynen canım olsun sonucu buldum ya gidişten ösym puan kırmaz
afiyet olsun canım gel yine

canım beni de tabloya ekler misin matematik ve geometri tüm konular bitti tarihte 19. yy da dahil bitti.

Kizlar nerdesinizz herkez dersemi daldi nekadar caliskanizMemurluğa bugün bir adım daha yaklaştık bakalım

Tarihten 260 mattan 50 soru çözdüm bugün yeter migdem bulanmaya başladı türkcede çözecektim beynim durdu

Cnm ben kendime kahve yapim de uyumiyim diye düşünüyordum.
Ama siz nasıl başarıyorsunuz geceleri uyanık kalmayı yaa
Benim hiç mi hiç kafam almıyo bu saatlerde dersi
Yarasalardan ders mi alsam napsam

nazar değmesin canım benim
ben çalışmadım :26: ama yarın söz

bende öğlen çalışamıyorum ama konsantre olamadım bugn

Ben gece daha dinç oluyorum gece calismayi seviyorum kocise 6da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum 7de yine yatıp 10 da uyaniyorumsaat 1de yatmaya çalışıyorum çünkü sabah canım kalkmak istemiyor az uyuyuncaGündü konu çalışıp gece test çözüyorum şimdilik düzenim böyle oturtdum

nazar değmesin canım benim
ben çalışmadım :26: ama yarın söz

bende öğlen çalışamıyorum ama konsantre olamadım bugn

Tatil havasindasin bugün yarın çıkarsın Ben yarın için plan yaptım 100 türkce 100 mat tarih tekrarı ve 100 tarih sorusu çözücüm Bunun altına düşmüyorum üzerine çıkarsamda ne mutlu

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürz iyi geceler hepinize

87 sayısı x ile bölündüğünde kalan 15tir.
Buna göre xin alabileceği en küçük tamsayı değeri ile en büyük tam sayı değerinin toplamı kaçtır?

87-15= 72 bu x'in alabileceği en büyük değer
en küçük değer ise kalandan büyük olmalıdır ve 72 nin böleni olmalıdır o da 18 dir

72+18=90

günaydın kızlar

90 sorusunda ben neden 16 aldım küçük olanı hala anlamış değilim

oluyor kızlar öyle bazen. hatta sınavda da çok oluyor maalesef. çıktıktan sonra sorulara bakınca ya nasıl yapmışım ben bu hatayı dediğimiz çoktur

hepinize merhaba diyeyim ben de. bir kpsszede arkadaş da benim. 3 senedir sınava girmemiştim . evlendim iki çocuk derken bu sene dersaneye başladım. iki çocukla ben atanırsam hepiniz atanırsınız herhalde:)))

valla bana 2011 sınavdada öle oldu bölünebilme sorusunu yapmadım
maşallah canım benim darısı başımıza inşallah
atanıcaz pes etmicez kimler kimler atanıyo bizmi atanamıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…