- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
cnaım hiç bakma o zman bilmediğin kaynakalra denemelere yönel![]()
Çok kararsız kaldım canım ya soruları. Az gibi geliyor kafayı yicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnaım hiç bakma o zman bilmediğin kaynakalra denemelere yönel![]()
sorunun cevabı 40 mı cook mrk ettım ya;(
ben de bu kadar buyuk cıkmasına sasırmıstım zaten;(ben de ıscı problemı cozuyordum da tesaduf ettı.
Bende karışık soru çözüyorum işçi problemlerinde takıldım çok garip bir soru:44:
günaydın lokumlarımmmm
akşam ki soruyuda şimdi gördüm 15 buldum anlatmaya çalışıyım çözmediyseniz
şimdi işin tamamına 60k dedim.ilk işci bu işi 20 günde bitiriyosa günlük çalışma hızı 60k/20=3k olsun dedim.
3k hızıyla 13gün çalışıyosa 3kx13=39k sını bitiriyor işin ve geriye 60k-39k=21k iş kalıyor.ikisi birlikte 3 günde bitirdiğine göre bu ikisi birlikte günde 21k/3=7k lık iş yapması gerekiyor.
ilk işci 3k lık iş yapıyorsa ikincş 7k-3k=4k lık iş yapıyor demektir.işin tamamına 60k demiştik 60k /4k=15 günde bitirir![]()
günaydın tatlım maşallah maşallah klavyeyi tuşlayan parmaklarına sağlık :))) anladım valla :))
kızlar ayrıca geçen gün ki türkçe sorusunun cevabı e mişküme sorusunun cvbıda e miş iyiki işaretlememişim d bulmuştum
![]()
ya nasıl e oluyo o küme sorusu ya![]()
valla cnm bende hiç anlamadım pzrtesi kendi hocamıza çözdürcem anlarsam burda da anlatırım küme özürlüyüm![]()
valla bende öleydim canım ilk okuldan beri görüürüz dershanede öğrenmiştim bende kümeleri
sor bakalım ben hala d diyorum![]()
hocaya dedim ki d çıkarsa oturur ağlarım çünkü işaretlemedim dedim o yüzden e dedi herhalde beni ağlatmamak içinnn![]()