• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

biri bu
Bosch KDN40V05NE No-Frost A+ Buzdolab (BOSCH TRKYE GARANTL) A Buzdolab,bosch kdn40v05ne,no frost,buzdolab,bosch beyaz,bosch beyazeya,bosch buzdolab,buzdolab bosch,bosch buzdolaplar,buzdolaplar bosch,buzdolab
diğeride bu canım
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost - KDN40X65NE
netten baktım şimdi aralaında renk farkı var sadece.gardrop tipine baktık ama mutfak öle bi duurmdaki koyma imkanı yok :52:
bi duvarda kombi bi taraf balkon diğer duvar masa koycaz dolap büyüklerden alırsak mutfak doldu :52:

2.soru şöel canım alt alta topla ordan y(x+z)+x+z=49 çıkıyo
(x+z).(y+1)=49 olur.paranteze aldım.49 çarpanları 7.7 ve 49.1 y+1=49 olmaz x+z 1 olması gerekir ama sayma sayılarıymış 0 la saymya başlamıyos :51: o yüzden y+1=7 olur ordan y=6 canım :52::52:

Tamam canım teşekkür ederim

Benim buzdolabı 2000 çamaşır makinası 1300 bulaşık makinasıda 1100 tl toplam 4400 e aldık peşin aldık biz o yüzden 400 tl indirm yapıldı

Tamam canım teşekkür ederim

Benim buzdolabı 2000 çamaşır makinası 1300 bulaşık makinasıda 1100 tl toplam 4400 e aldık peşin aldık biz o yüzden 400 tl indirm yapıldı

valla ben hala teredüütteyim :26:
biz taksitle alcaz canım vadaa sağolsun :27:

Soru 1

Atilla ile Yasin bir ısı 20saatte yapıyorlar.atilla 3saat Yasin 5 saat çalıştığında aynı isin 1/6si bitmiş oluyor.buna göre Atilla bu isin tamamını kaç saatte yapar?

Soru 2
X,y,z birbirinden farklı sayma sayıları olmak üzere

x.y+z=17
Y.z+x=32
İse y nin en büyük degeri kaçtır?

Soru 3

Bir ısı 2usta 4cirak 6 günde 1 usta 3 çırak 10 günde yapabiliyor.buna göre bu ısı bir usta tek basına kaç günde bitirir?

Kolay gelsin:29:

mrb cnmmm ya 1.soruyla bütünleştim ama yok bulamadım 24 /5 gibi saçma bişey buluyorum ssürekli :16::16::16:

valla ben hala teredüütteyim :26:
biz taksitle alcaz canım vadaa sağolsun :27:

Bizim aklerde yardietti 15bin banka kredimiz bar onu ödüyoruz evde kira :27:Sizin kira derdiniz olmazsa çabuk ödenir kira zor ins. Bir ev sahibi oluruz:31:Sizin askerlik Noldu sahi aklıma geldi bedeli yapacaktı hallettinizmi

Bizim aklerde yardietti 15bin banka kredimiz bar onu ödüyoruz evde kira :27:Sizin kira derdiniz olmazsa çabuk ödenir kira zor ins. Bir ev sahibi oluruz:31:Sizin askerlik Noldu sahi aklıma geldi bedeli yapacaktı hallettinizmi

bizde kredi çekicez valla bire kredi kartlarına dayanca :27:
kiramız olmıcak çok şükür canım kira öder gibi taksit ödicez ama askerlik içinde para biriktiriyiyoz şimdi mayıs gibi başvurcak canım 6 ay dhaa kazanmak için :24: ah ah kavuşalımda önemli değil eşya olmasada olur valla :27:

bende beyazeşya araştırıyorum bu aralar of ne zormuş ya öğle aramda bile mağzalara gidiyom :52:

tatlım 2. soru 6 buldum ben :44:

bu sene sonu istiyoruz düğünü canım yetiştiremezsek 2013 bahar geliniyim :16:
şimdi kampanyalar varya hazır bulmuşken alalım diyos bakalım canım.bide ben hiç beyaz eşya araştırmadım o yüzden erken başladım :52:
sende araştır şimdiden sonra elin ayağın dolanıyo valla :27: bizim bi eşya kararımız kaldı o kadar nişan nerde olcak düğün nasıl gelinlik modelim falan hepsi hazır :16::16:

amannn:nazar: benimki askerde olduğu için bol bol zamanım var canım. hem beyfendileri bosch tan vazgecmezmis bilmem ne. geleyimde hepsiolur sıkıntı yapma hem eksik olsun bazı seylr nolck diyo ,halledicez düşünme diyo r ne bilim öyle demesi bana hzuur veriyor nedese güveniyorum ona :17::17: darısı başımıza ve inş hayırlı mtlulklar arkadaşım

arkadaşlar bu konuda soru sorup çözdüğünüzü gördüm de
Ben soru çözüm kısmında matematik konusunda arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kpss-sorular-cozumleri-f1191/ eğer sorularınızı buraya yazarsanız hem konuştuğunuz konu dağılmaz hemde orda cevap yazan daha çok kişi oluyor bende dahil olmak üzere :1:
öyle düşündüm birden paylaşmak istedim :)) yine de siz bilirsiniz tabi

amannn:nazar: benimki askerde olduğu için bol bol zamanım var canım. hem beyfendileri bosch tan vazgecmezmis bilmem ne. geleyimde hepsiolur sıkıntı yapma hem eksik olsun bazı seylr nolck diyo ,halledicez düşünme diyo r ne bilim öyle demesi bana hzuur veriyor nedese güveniyorum ona :17::17: darısı başımıza ve inş hayırlı mtlulklar arkadaşım

:nazar::nazar:
aynı ya tvde phliphsten vazgeçemezmiş onu aldık çok şükür :6:
diğerleride bana kaldı araştır sen kullanıcan ama diğer elektronik aletlerede sen karışma diyo beyfendi :27:
inşallah hayırlı tezkerelr alır canım benim herşey oluyo ama işin içine girince ne kadar ayrıntı olduğu ortaya çıkıyo :32:

arkadaşlar bu konuda soru sorup çözdüğünüzü gördüm de
Ben soru çözüm kısmında matematik konusunda arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kpss-sorular-cozumleri-f1191/ eğer sorularınızı buraya yazarsanız hem konuştuğunuz konu dağılmaz hemde orda cevap yazan daha çok kişi oluyor bende dahil olmak üzere :1:
öyle düşündüm birden paylaşmak istedim :)) yine de siz bilirsiniz tabi
teşekkürler canım bilgi verdiğin için kolay gelsin sanada :34:

Cevap 24 olacak kizlar:27:İlk sorunu cevabı

okyonus sende aştın kendini çifter çifter geliyo yazdıkların :1:
kızlar hadi soru çözelim yoksa çeyizle kafayı yicem :37:

Guiet tatlım senin yokmu mat sorun :27:Benim çıkar biraz sonra şimdi azıcık tarih çözüyorum mAta gecicem

Back
X