2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Cnm neden kendini kötü hissediyorsun iyi yapmışsın benim arkadaşlar baya kefil oldular tarih için. Yaprak testide iyi yaptın çek kopar kitap taşımadığın yerlerde otobüste falan çözersin iyi olur. fazla kitapdan zarar gelmez atanırsan o para senn günlük kazancın olacak öyle düşün:) Hem çözümlü kitap çok güzel oluyor eğitim bilimlerinden biliyorum yanlış yapınca daha hevesle okuyordsun. Hayırlı uğurlu olsuuunnnnn bende alıyorum hemen ev kitap doldu ama olsun bunlar güzeller. Bendede yargı ihtiyaç ve uzaman kariyer var soru bankası ama çözümlü olsun istiyorum hadi hayırlısı

bi tane çift kişilik nevresim parası :1::1:
sevdiceğime kızıyodum para harcama diye ben kitap delisi o elektronik delisi :52:

bi tane çift kişilik nevresim parası :1::1:
sevdiceğime kızıyodum para harcama diye ben kitap delisi o elektronik delisi :52:

Aman nevresim her zaman alınır ama bu bilgileri 3ay sonra alamazsın öyle düşün:52::52:

Bende elektonik delisiyim yaaa hadi bakalım bende alıyorum kitapları sennkilerin aynısını sadece yediiklim yaprak test düşünüyorum farklı olarak ama bitecek bu kitaplar cnm öle almakla olmaz

Aman nevresim her zaman alınır ama bu bilgileri 3ay sonra alamazsın öyle düşün:52::52:

Bende elektonik delisiyim yaaa hadi bakalım bende alıyorum kitapları sennkilerin aynısını sadece yediiklim yaprak test düşünüyorum farklı olarak ama bitecek bu kitaplar cnm öle almakla olmaz

aynen canım benim biticek tabi :31: 2 ayda bu +ihtiyaç+yargı 50şerli deneem biticek saldığım yeter kendimi uykusuz geceler beni beklesin :52::52::52::52::52:

aynen canım benim biticek tabi :31: 2 ayda bu +ihtiyaç+yargı 50şerli deneem biticek saldığım yeter kendimi uykusuz geceler beni beklesin :52::52::52::52::52:

Bak cnm benim arkadaşım atandı şu cümleyü kurmuştu "kendine yorgunum die acımak zorunda değilsin eğer bu 3 4 ayı iyi değerlendiremezsen uykusuz kalmazsan bundan sonraki 1 2 ylı gözden çıkar ozaman başkası sana acıyarak bakacaktır unutma. Başın uykudan düşsede sen bi tabure koy kafana öyle çalış kendine kıy gerekirse eziyet et." demişti sanırım haklı ben çalışıyorum valla ama GKGy e geçemiyorumki şu kahrolası eğitimden oku oku bitmiyo valla:( Bİ bitirsem nasıl vat. ve tarih çalışcam anlatamam:55:

2 üzeri x = 3 üzeri y

(2 üzeri x+y/y )+( 3 üzeri x+y/x)

ifadesının degerı kaçtır ? Kızlar umarım sorum anlaşılır makına şuan bende degıl çekemedım fotosunu.

canım buraya eklemiştim resimleri :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-hayirli-olsun-kizlar-hedef-min-85-a-811.html

benim hoşuma giti bütün dersler var :52:
sağol canım :16: sayende anladım nasıl bi şey olduğunu, tüm derslerin bir arada olması iyiymiş. :31: bugün edirnede baktım ama bulamadım, artık gelmiyo dediler :19: bi de ben ihtiyaç dersanesine yazılmayı düşünüyorum. ordan gy-gk konu anlatımlı vericekler. şimdilik o yeterli olur herhalde :6:
bu arada kartları sormuşsun. bugün onları da inceledim. süper bi şey. bence kesinlikle al pişman olmazsın. önünde soru kalıbı gibi bir şey var, arkada cevaplar yazıyo. mesela sevgilin sorar sen cevaplarsın. aklında da kalmış olur :68:

Bugün bir deneme cozdUm sonra öyle oturdum ders falan çalışmadım şimdi turk kahvesi yapicam kendime 200 türkce sorusu çözmeden uyumuycam :20:boşladim bugun:26:

2 üzeri x = 3 üzeri y

(2 üzeri x+y/y )+( 3 üzeri x+y/x)

ifadesının degerı kaçtır ? Kızlar umarım sorum anlaşılır makına şuan bende degıl çekemedım fotosunu.
Evet kızlar nerde hata yapıyorum ki ya?

2[SUP]x[/SUP]=3[SUP]y[/SUP] ise 2=3[SUP]y/x[/SUP] ve 2[SUP]x/y[/SUP]=3

soruda
2[SUP](x+y)/y[/SUP] verilmiş bu 2[SUP](x/y)+1[/SUP] den 2[SUP]x/y[/SUP].2 dir.2[SUP]x/y[/SUP]=3 demiştik yani 3.2 bursaı 6 çıkar
aynı şekilde 3 üslüyüde yaparsan ordandan 2.3 çıkıyo
yani 6+6=12 :34:

sağol canım :16: sayende anladım nasıl bi şey olduğunu, tüm derslerin bir arada olması iyiymiş. :31: bugün edirnede baktım ama bulamadım, artık gelmiyo dediler :19: bi de ben ihtiyaç dersanesine yazılmayı düşünüyorum. ordan gy-gk konu anlatımlı vericekler. şimdilik o yeterli olur herhalde :6:
bu arada kartları sormuşsun. bugün onları da inceledim. süper bi şey. bence kesinlikle al pişman olmazsın. önünde soru kalıbı gibi bir şey var, arkada cevaplar yazıyo. mesela sevgilin sorar sen cevaplarsın. aklında da kalmış olur :68:
ah ah sevdiceğim yanımda olsa ders çalışamaam ki :14:
olsun bende artık kim denk gelirse onla çalışırım :52:
siparişleri verdim kitaplığımda yerde açtım gelmelerini bekliyorum :10::10:

Ohooo kızlar uyuyor musunuz. Ayıp ayıp :)

Haydi sabah oldu güzelce yapın kahvaltınızı alın test kitabınızı oturun balkona güzel güzel çalışın :16:

İyileştim ben artık derslere dönüyorum :10: şu sınavları atlatayım deli gibi soru çözeceğim sizinle. :32:

Günün şarkısı benden gelsiin...

[video=youtube;ew2ETK6qGfM]http://www.youtube.com/watch?v=ew2ETK6qGfM&feature=fvwrel[/video]

:118:

bende gezdim desem yalan olur :9: bilgisayar işletmenlik sınavına girdim bugün
kpss ye biraz ara verdim haftaya başlarım çalışmaya çünkü bu hafta kendi derslerime çalışmam gerek..
öyle işte ay aman yoruldum :31:

ne sınavı canın bu,
matematik çözümlerime bayıldım
bakarken çokkolay diye baktım çözümlerine
ama yap desen yapamazdım
daha mat . başlamadım ben

Ohooo kızlar uyuyor musunuz. Ayıp ayıp :)

Haydi sabah oldu güzelce yapın kahvaltınızı alın test kitabınızı oturun balkona güzel güzel çalışın :16:

İyileştim ben artık derslere dönüyorum :10: şu sınavları atlatayım deli gibi soru çözeceğim sizinle. :32:

Günün şarkısı benden gelsiin...

[video=youtube;ew2ETK6qGfM]http://www.youtube.com/watch?v=ew2ETK6qGfM&feature=fvwrel[/video]

:118:

Günaydın canım erkencisin bugün :29:Kahvaltımı edip başlıcam çalısmaya tarih tekrarı yapicam bugün bol bol tarih sorusu çözücüm vakit kalırsa türkce ve matta cozucem:ssz:

Günaydın canım erkencisin bugün :29:Kahvaltımı edip başlıcam çalısmaya tarih tekrarı yapicam bugün bol bol tarih sorusu çözücüm vakit kalırsa türkce ve matta cozucem:ssz:

Öyle oldu canım uyandım bir daha uyuyamadım bende ders çalışıyorum malum sınavlara az kaldı benim. Ara vermiştim de senin şu azmini görünce hemen kalkıp devam etmem gerektiğini anladım :) Sen kahvaltını yap koyduğum müziğinde sesini aç enerjik başla güne :) :32:

Öyle oldu canım uyandım bir daha uyuyamadım bende ders çalışıyorum malum sınavlara az kaldı benim. Ara vermiştim de senin şu azmini görünce hemen kalkıp devam etmem gerektiğini anladım :) Sen kahvaltını yap koyduğum müziğinde sesini aç enerjik başla güne :) :32:

Müzikteiyiymis:21:Ya sormalarımı olayımda Nazım dün deneme codum çok moralim bozuldu türkce 24dogru 6 yanlış mat23dogru 2yanlis 5 boş tarih 10 doğru 10 yanlış coğrafya daha başlamadım ama onunda çözdüm 10 doğru 6 yanlış :51:Calisiyiyorum çalışıyorum yanlışlara bakarmasın bir suru:14:Çok üzüldüm bugün tarihi tekrar edicem çalışıyorum çalışıyorum ilerleyemiyorum gibi geliyor:52:

Back
X