2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Günaydın hanimlar:29:Gülenkalp bacım sen kaçtı uyuyorsun sabaha karsı bana cevap yazmışsınız uyutuyormusun hic:27:

Guiet türkce sorun falan yokmu eklede cozelim:27:

dün kk ya yazdım telden uyuyakalmışım daha yeni uyandım :52::52::52:
vergilerden nefret ediyorum :47::47::47:

günaydın kızlar :16::16::16::16:
baktım kitaplarım dağırıma çıkmış :10:
var canım oplmazmıbi kahvaltı yapıyım eklicem soruları bugün ders çalışıcam nolursa olsun yeter artık :47::27::27:

dostlar bende soru çözmek istiyorum sizlerle :39:/ sakıncası yoksa tabi:)

günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada hepinize :3:

dostlar bende soru çözmek istiyorum sizlerle :39:/ sakıncası yoksa tabi:)

günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada hepinize :3:

hoşgeldin aramıza :29::29::29::29:

günaydın kızlar
quiet her konuda böyle etiket çoğalmış

şimdi fark ettim valla bu kadar etiket oldğun :60:
günaydın canım :13:

ne diyorsunn :53: daha dün aldım ,çok mu zor kuzu ?

valla zor canım tübitak hazırlamış soruları ondan :1:

bence zor olması iyi ya...sınavda kolay sorularla karşılaşınca insan rahatlıyor :32:

zor olması iyide stres sahibi oluyosun ama :27::27:
bu deneemden 53 almıştım yargının denemsinden 84 :52: gerçek sınavda 70 aldım :52:bu bi çelişkimi :52::52::52::52:

günün resmi kızlar :3:

$yaptım.webp

Yemeğimi yaptım şimdi süpürge yapicam saat 1gibi basların ins. Ders çalısmaya :27:Bugün planinız ne kizlar hangi derse çalışıyorsunuz kaç soru çözülecek bakalım bugun:27:

Benim planim tarih tekrarı tarihten 200 soru türkceden bir deneme ve 50 soru mattanda50 soru:51:İns. Birşey çıkmaz uyarım programıma :55:

Son düzenleme:
bugünüm kaynayıp gidiyor:(
1de okula derse gidicem...
3.30gibi gelicem..
saat 4,30a kadar yemek yiyip biraz eğitim sorusu çözüp dershaneye gidicem :(
sonra 9,30 gibi gelicem...
dershane konularını tekrar ederm..tarh- coğrafya kaç aydır bakmadım hiç eğitime çalışmaktan...onları tekrar ederm..anca bu kadar yapabilirsem yapcm inşş:32:

bende tarihe başlıcam bugün bi koınu bitririr sonra gelen kitaptan konu sorusu çözerim deneme yapıcam ama mutlaka bungün :32:

bende tarihe başlıcam bugün bi koınu bitririr sonra gelen kitaptan konu sorusu çözerim deneme yapıcam ama mutlaka bungün :32:

Türkce çalışmıyorsun artık :27:Tarihe sende başlıyorsun demek hadi bakalım aramıza kafayı yemeğe hoş geldin:60:

Türkce çalışmıyorsun artık :27:Tarihe sende başlıyorsun demek hadi bakalım aramıza kafayı yemeğe hoş geldin:60:

buraktım türkçeyi valla yapıyom onu tarihe ağırlık vermem lazım o önemli şimd benim için :53:
hoşbuldum canım benim :35::35::35::35:

Back
X