- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
buraktım türkçeyi valla yapıyom onu tarihe ağırlık vermem lazım o önemli şimd benim için
hoşbuldum canım benim![]()
Artık tarih soruu cozucez burda herkez günde en az 10 soru soracak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraktım türkçeyi valla yapıyom onu tarihe ağırlık vermem lazım o önemli şimd benim için
hoşbuldum canım benim![]()
Artık tarih soruu cozucez burda herkez günde en az 10 soru soracak![]()
aa zorsa ozaman bugün geri götürüp 600 gk gy soru bankasımıydı neydi onu alayım zaten 2 kitap arasında kalmıştım.zaten canım çalışmak istemiyor psikolojimi bozmayayım heptentarih çözmem lazım bu hafta sonra coğ ve vatandaşlığı bir arada götürmeye çalışacağım bakalım
valla sen bilirsin canım ben yaşadığımı sölüyom
ama benim 5 tane daha kaldı onlarıda çözücem ben en son çalışırsın
ben 15li denemesinin sipariş verdim oda gelice.15 ordan 7 tane yargının 5 tane zopzor var deneme yeter heralde şimdilik bana
yargının 50 li ders denemesi var onuda tavsiye ederim bak :13:
video derslerde hoca bir kaç bir şey anlattı ihtiyaç kitaplarından başka almayın diye ,şimdi işin ticari boyuutu mtlaka vardır ama beni etkiledi desem yalan olmaz..şimdi ben hangisini alayım kafam karıstı.o 600 soruluğu çözen varmı nasıl ki.bende fazla kaynak yok hatta hic desem yeridir :s
onu duymadım canım ben.bende ihtiyacın 2011 sorudan oluşan soru bankası var ayrıca.ben bundan bahsettim
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
bunuda soruları güzel 50 türkçe ,50 mat ,50 tarih .. deneemeleri var![]()
teşekkürler canımmm ,bir gideyim inş geri alırlar kitabı :18:
slm kızlar
ben önlisans tan kpss ye grcem suanda bi dersaneye gidiyorum ama biraz karışık çalısıyorum bu yüzden bana yeterli gelmiyor.mesela mat çok kötü oldugundan bi oturduğumda 5-6 saat calısıyorum diğer derslere yer kalmıyo ama matematikte 1 saat çalıssam anca 2-3 soru cözüyorum yeterli gelmiyor tarihim iyidr türkçe idare eder coğrafyada bazı konularda zorluk cekiyrum
bana bir akıl verirmisinz nasıl çalışmalıyım?:18:
kullanmadıysan alırlar hele bide fiayt daha yüksekse yeni alışcan kitapta kesin alırlar pazarlama taktiği
sen aaa bak sorunsuz geri aldılar diye müşteri memnuniyet sağlarsın.onlar daha fazla kazandık gözüyle bakar![]()
1 lira fark varalırlar herhalde
kullanmadım canım dün döndüm ist dan .bugün akşama doğru soru çzücem bakalm.ay dedimki ben bu ist yaşasam ders çalışamazdım arkadaş hava güzel insanlar cıvıl cıvıl,birde ask yanımda olcak ALLAH ders hak getire
![]()
slm kızlar
ben önlisans tan kpss ye grcem suanda bi dersaneye gidiyorum ama biraz karışık çalısıyorum bu yüzden bana yeterli gelmiyor.mesela mat çok kötü oldugundan bi oturduğumda 5-6 saat calısıyorum diğer derslere yer kalmıyo ama matematikte 1 saat çalıssam anca 2-3 soru cözüyorum yeterli gelmiyor tarihim iyidr türkçe idare eder coğrafyada bazı konularda zorluk cekiyrum
bana bir akıl verirmisinz nasıl çalışmalıyım?:18:
ister merkez ister köşe bucak ,dayanılmaz hele kafam bozuksa atarım sahile kendimi ,evde oturanlaraa anlam veremiyorumya.quiet ist kıymetini iyi bil kuzu ,burada bulaman öylee sahil de bilmem nede.. çalışacağım ama işim zor nese sohbet moduna geçtik yine ,tepeden gelilcek uyarıinşallah
öledir istanbul
ben tam merkezde değilim şükür kadıköy falan olsam kesin hergün dışardaydım
ama şimdi ders çalışma vakti ki sevdiceklerimize kavuşalım bi an önce![]()
çözemediğin soruları sor burda yöntemlerini anlatalım mat tamamdır senin canım
zaten aynı kalıp sorular hep.antremanlarla mat kitabı var onu alabilirsin kızlar çok faydasını gördük dediler
biz genelde ders bitirerek gittik şimdiye kadar canım.ama unutma daha zamanın çok çok var senin ve her derse 1 ay ayırsan rahat biter bütün konular![]()
bence iyi gidiyorsun
çünkü tarih ve coğrafyan zaten iyi
ben onlara çalışmaya çalışıyorum mesela
mate. çalışmaya devam et
aaaaçok güzel olur ben ozamn arada soruları yazarım çokkk tesekkrler
bende yedi iklimin keyifli matematik kitabı var o da güzel ama dediğin kitabada mutlaka bakıcam
zaman var ama ben biraz panik oluyorum
benim tarih coğra fya çok zayıf
o yüzden en zayıf olduğumm konuya yükleniyorum
konuları bildiği m günü iple çekiyorum
saol canım bazen mat bazı sorularda takılıyorum sonra acaba matı bırakıp diğer konulardan mı yüklensem diyorum ama mat şart