2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım şimdi çözüm yolu şu
(2a-3)! =(2a-3).(2a-4)! dir
denklemde yerine yazınca kaln şunlar olur (2a-3)<3
burdan 2a<6 olur ve a nın alabileceği tek rakam 2 dir çünkü faktöriyel içi - olamaz.
kilit nokta şu a nın kaç farklı doğal sayı değeri vardır?
bir değer aldığı için 0 farklı değer almış olur.eğer a 2 tane değer almış olsaydı 1 farklı değer almış olurdu
çok sinir bozucu dimi :53:
evet sinir oldum:47:

türkçeden paragraf konusunu bitirdim.. çok yavaş ilerliyorum ben yaa.. çalışamıyorum düzgün..

türkçeden paragraf konusunu bitirdim.. çok yavaş ilerliyorum ben yaa.. çalışamıyorum düzgün..

tatlım bak öle deme.paragrafı bitirdiysen türkçede konun kalmadı denebilir.çünkü paragrafın içinde herşey var.daha zaman çok canım :15:

bekliyoruz...^^

yahu bugün niye kimse yok burada???

not; soruyu bende çözemedim...yani cevabı buldum ama kaç farklı değerde gitti.

tatlım çzödük o soruyu :34:
ilk başta dedim 1 kesinlikle ama cevap 0 mış.çünkü 1 değer alıyo ama soruda kaç farklı değer diye soruyo cins yani :53:

valla pek soru çözemedim ben bugün ama yazıyım soru :52:

üç basamaklı abc doğal sayısı iki basamaklı ab sayısından 259 fazladır.a+b+c kaçtır?
daha önce sordum bunu galba ama ben hala çözemedim :44:

şöyle ki;

abc-ab=259
(10ab+c)-(ab)=259
9ab+c=259 bu da demektir ki; 259 sayısını 9 a bölüyorsun, iki basamaklı ab sayısı çıkıyor. ve kalan da c oluyor. yani bildiğimiz bölme işlemi. ab=28 c=7 oluyor 2+8+7=17

^^

saol tatlım ya valla insanın gözü görmüyo bazen :50:

saol tatlım ya valla insanın gözü görmüyo bazen :50:

evet haklısın hatta bazen sorulara bir iki gün sonra bakmak bu açıdan faydalı oluyor. öss de öyle yapardım ben. varsa yaz gene...ben buralardayım ingilizce çalışacağım ama yorgunum ^^ fringe diye bir dizi izliyorum yeni başladım. biraz kafamı boşaltayım dedim onu bitirince oturacağım pazar sınavım var. sonra haftaya artık tamamen kendimi kpss ye vereceğim.

kızlar önlisans kpss programımı bu yoksa lisansmı?ben önlisans mezunuyum yrn kitap alıcam bana önereceğiniz kitap varmı yediiklimi duymuştum ama :26:

evet haklısın hatta bazen sorulara bir iki gün sonra bakmak bu açıdan faydalı oluyor. öss de öyle yapardım ben. varsa yaz gene...ben buralardayım ingilizce çalışacağım ama yorgunum ^^ fringe diye bir dizi izliyorum yeni başladım. biraz kafamı boşaltayım dedim onu bitirince oturacağım pazar sınavım var. sonra haftaya artık tamamen kendimi kpss ye vereceğim.
canım inşallah iyi geçer sınavın ya :31:
zaten daha var önümüzde çalışırsın :34:

kızlar önlisans kpss programımı bu yoksa lisansmı?ben önlisans mezunuyum yrn kitap alıcam bana önereceğiniz kitap varmı yediiklimi duymuştum ama :26:

canım geneli lisans burda ama gk gy olduğu için bilgiler aynı.yediiklim öğretmenlik için çok iyi bi kaynak onun dışında ihtiyaç,güvender,yargı öneririm ben gayet güzel kaynaklar :21:

canım inşallah iyi geçer sınavın ya :31:
zaten daha var önümüzde çalışırsın :34:

canım geneli lisans burda ama gk gy olduğu için bilgiler aynı.yediiklim öğretmenlik için çok iyi bi kaynak onun dışında ihtiyaç,güvender,yargı öneririm ben gayet güzel kaynaklar :21:

teşekkür ederim cnm benide aranıza alırmısınız:26:bir arkadaşımda ihtiyaç yayınlarını önerdi yediiklimi bende çok duydum

teşekkür ederim cnm benide aranıza alırmısınız:26:bir arkadaşımda ihtiyaç yayınlarını önerdi yediiklimi bende çok duydum

hoşgeldin tatlım sende aramıza :3:
konu çalışmasını biz bitiridk gibi.sninde bitidiğin konular oldukça söle ben ilk tabloya eklyim seni ordaki isimleri görünce daha çok azimlenirsin :34:
ihtiyacın soru bankasından çalışıyorum şu an gayet iyi.konu anlatımı ben güvenderden ve yargının tek kitaplarından çalıltım canım :34:

hoşgeldin tatlım sende aramıza :3:
konu çalışmasını biz bitiridk gibi.sninde bitidiğin konular oldukça söle ben ilk tabloya eklyim seni ordaki isimleri görünce daha çok azimlenirsin :34:
ihtiyacın soru bankasından çalışıyorum şu an gayet iyi.konu anlatımı ben güvenderden ve yargının tek kitaplarından çalıltım canım :34:

tamam canımçok teşekkür ederim bende yrn tam gaz dalıyorum kpss alemine:6:bitirdiğim konuları söyleriminş. hepmiz yerleşiriz Allah yardımcımız olsun

tamam canımçok teşekkür ederim bende yrn tam gaz dalıyorum kpss alemine:6:bitirdiğim konuları söyleriminş. hepmiz yerleşiriz Allah yardımcımız olsun

inşallah canım :32:
dikkat edersen önlisanslar daha başlamadı çlaışmaya 10 ay var sizin için onlardan öndesin :34:

inşallah canım :32:
dikkat edersen önlisanslar daha başlamadı çlaışmaya 10 ay var sizin için onlardan öndesin :34:

evet cnm ben yavaş yavaş sindire sindire çalışmak istiyorum önce genel yeteneği halledicem mat ve türkçe onlarda pek eksiğim yok sayısalcı oldugum için matematiğim iyi :31:tarihe başlıycm sonra bakalım halledicem dediğin gibi minimum 85 alıcaz:32:

Back
X