2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

evet cnm ben yavaş yavaş sindire sindire çalışmak istiyorum önce genel yeteneği halledicem mat ve türkçe onlarda pek eksiğim yok sayısalcı oldugum için matematiğim iyi :31:tarihe başlıycm sonra bakalım halledicem dediğin gibi minimum 85 alıcaz:32:

bende ea cıyım çok şükür hepsinden biraz biraz vardı bilgim ama benimde mat türkçem iyidir.
valla canım kendi bölümümden bana 79 bile yetiyo :52:

bende ea cıyım çok şükür hepsinden biraz biraz vardı bilgim ama benimde mat türkçem iyidir.
valla canım kendi bölümümden bana 79 bile yetiyo :52:

benim 85 sart cnm ben insaat teknikeriyimpuanlar öyle :52:yüksek puan alırsam acaba dz memurluk olurmu olmadı o olsun :1:daha çalışmaya başlamadan kendime yer seçiyorum:9:

benim 85 sart cnm ben insaat teknikeriyimpuanlar öyle :52:yüksek puan alırsam acaba dz memurluk olurmu olmadı o olsun :1:daha çalışmaya başlamadan kendime yer seçiyorum:9:

canım niye o kdar yüksek puanlar ya genel kadrodanmı tercih yapabiliyosun sadece.
benim kendi alanımdan 4421den 79 la atama olmuş ist için ama genel kadro 4001den 98le postane almış istanbulda :9:

canım niye o kdar yüksek puanlar ya genel kadrodanmı tercih yapabiliyosun sadece.
benim kendi alanımdan 4421den 79 la atama olmuş ist için ama genel kadro 4001den 98le postane almış istanbulda :9:

bilmiyorum cnm ya bütün puanlar yüksek bizim bölümde bende sasırdım :26:

nasıl yani??? anlamadım. 2010 puanıyla mı tercih yapılabiliyor sadece??? 2011 alan bilgisi içinde olan sınav mı peki??? çok karışık yahu.

tatlım tek yıllarda sadece müfettiş yrd iç kontr denetçiliği için alım yapılır 2009-2011 vb
çift yıllarda düz memurluk alınır.he şöle bişey olur.devlet atamasıyla değil hani sözleşmeli alınıyo ya bazende o zman 2011 puanınıda dikkate alırlar.ama bunda sen tercih yapmazsın kurum ilan verir 70 üstü ders genelde 4 kişi alıcaksa 40 kişi çağırır.sınavdan geçersin öle işe başlarsın.
o yüzden 2011 puanlılar için geçerli değil kasım ataması :50:
benim bildiğim bu :34:

nasıldı cnaım inşallah çalıştığına değmiştir:21:

yani sana şöyle söyleyeyim anca gramer bitirebildim ve birazda kelime. soru çözemedim ama değdiğini düşünüyorum çünkü hep örnek cümleler üzerinden çalıştım. faydası oldu muhkkak. ama kaç alacağımı bilmiyorum umarım iyi gelir ^^

bu hafta 1 adt sınavım daha var okulda. ama kpss çalışacağım bu hafta daha çok

yani sana şöyle söyleyeyim anca gramer bitirebildim ve birazda kelime. soru çözemedim ama değdiğini düşünüyorum çünkü hep örnek cümleler üzerinden çalıştım. faydası oldu muhkkak. ama kaç alacağımı bilmiyorum umarım iyi gelir ^^

bu hafta 1 adt sınavım daha var okulda. ama kpss çalışacağım bu hafta daha çok

sen memnunsan sorun yok düşükte almış olsan rahat için :34:
canım kpss ye var daha okul sınavını dikkate al unutma onun dönüşü yok:31:

sen memnunsan sorun yok düşükte almış olsan rahat için :34:
canım kpss ye var daha okul sınavını dikkate al unutma onun dönüşü yok:31:

önerini dikkate alırım ^^ ama artık kpss daha önemli benim için. şimdi o dersin notunu çıkaracağım sonra yatar yarın kpss çalışma işine bşlarım. burda söylüyorum ki bu dediklerimi yapayım

önerini dikkate alırım ^^ ama artık kpss daha önemli benim için. şimdi o dersin notunu çıkaracağım sonra yatar yarın kpss çalışma işine bşlarım. burda söylüyorum ki bu dediklerimi yapayım

yarın sorarım o zaman yapmadıysan vicdan azabından kıvrım kıvrım kıvranırsın :52:

merhaba arkadaşlar,
daha önce çok fazla kpss ye çalışma girişiminde bukundum kitaplar deneme sınavları aldım ama ne çalıştım nede denemeleri çözdüm şükür ki atandım.
Aldığım deneme sınavlarından sadece birini çözmüştüm diğerleri tertemiz kapağı bile açılmadı.ihtiyacı olan varsa verebilirim atmaya kıyamadım. kocaeli İzmitteyim, özelden mesaj atın haberleşelim

Back
X