2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım ben anlamadım:S bu böyle olmaz zaten bnmkide iş:S
ALLAH razı olsun

canım yaş sorusunu şöle düşün sadece özlemin bugünkü yaşıyla mehmetin özlemin yaşındaki hali belli onlara x de.mehmet x ken serpilin doğmasına 6 yıl var o yüzden -6 olur.bu dönemde özlem bilinmiyo onada y dedik.
özlemin x olması için -y+x yıl geçmesi gerek.o yüzden mehmet x+x-y olur serpilde -6-y+x olur.

yani şimdiki yaşları mehmet 2x-y
özlem x
serpil x-y-6 olur
bunların şimdiki yaşları 20 miymiş
yani 2x-y+x+x-y-6=20
burdan 2x-y =13 çıkar
zaten mehmetin bugünkü yaşı 2x-y ydi o yüzden 13 oldumu şimdi

Son düzenleme:
Kızlar benim size KPSS 'yle ilgili bir sorum var..

Ortaöğretim KPSS de aldğımız puan o yıl için mi geçerli sadece? 2 yıl geçerli oluyor diyende var. Birde bu sene liseler için son sınav. Bilgilendirirseniz sevinirim :44:

hangi kpss olursa olsun geçerlilği 2 yıl sınav sonuçları açıklanmasından itibaren
bu sene son olayı her sene yapılan bi sınav geyiği ama bu sene büyük olasılıkla son yetkililerden konuşma yok ama onlarda bu tarz düşünüyomuş

Anladım canım çok sağol. Asıl seni geçirmeleri gerekiyor şu işin başına :)

Anladım canım çok sağol. Asıl seni geçirmeleri gerekiyor şu işin başına :)

kk olarak atanırız ne güzel olur valla
valla beni memur olarak bile almıcaklar deil başına geçmek özel eğitim kurumlarında çalışanlar tercih edemiyo

Meclisin kayseriye taşınma konusu Eskişehir-kütahya savasının sonucu degilmi ? yanlış mı hatırlıyorum yoksa :44:

kpss ciler dizilere daldınız bakıyorum

bir adet tarih sorusu kafam karıştı yardım

1.heykel
2.savaşçılık
3.ahiret inancı
verilenlerden hangileri türklerde olan balbal geleneğinin etkisile meydana gelen gelişmelerdendir?

a)yalnız 1
b)yalnız 2
c)1-2
d)2-3
e)1-2-3

C şıkkı diyorum ben.

c gibi düşünüyorum

Ben d diyorum

balbalın sonucu soruluyor bir nevi..2yi elerim çünkü balbal zaten savaşta öldürdüğü düşman sayısını ifade eder.bize balbal geleneği ile meydana gelen gelişmeler nedir diyor.
3 tanesi olması saçma değilmi yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…